a dobro, sudac se prevario ali šta je tu je, james je probao pa šta budeLillard je napisao/la:yebes ovo. sudac poklanja titulu portu![]()
james sam sebe podapinje i sudac sudi penal i crveni
Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Superliga Portugal
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Naravno da su zasluzili , dobili Benficu u izravnom duelu , sto ce reci da su je zasluzili 
Da je Benfica tu uzela bod ili sva 3 , oni bi je zasluzili , ovako ce Porto , nadam se doci do titule veceras

Da je Benfica tu uzela bod ili sva 3 , oni bi je zasluzili , ovako ce Porto , nadam se doci do titule veceras

- Sportfanatik
- Kontakt:
gotovo je ovo kolega, titula je u džepu, 7 u 8 godina. Koji klub, koji rad u klub, još prodaju najboljeg igrača na samom kraju prelaznog rokaMatador je napisao/la:Naravno da su zasluzili , dobili Benficu u izravnom duelu , sto ce reci da su je zasluzili
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Još malo pa slavlje počinje, čestitke svim igračima na ovome. Svaka vam čast nakon -4 i skoro izgubljene situacije. Odo gledati slavlje, pozdrav ekipi pogotovo @devilu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Probati zadržati Jacksona Martineza, Joaa Moutinha i Jamesa Rodrigueza, Martinez je potpisao novi ugovor prije mjesec dana i nadam se da će on ostat, Moutinho i Rodriguez su 2 ključna igrača u vezi i bitno je da ostanu, nadam se da će se moći odoljeti ponudama Monaca, PSG-a, Citya, Chelsee i sličnih ekipa i da će ova ekipa ostat na okupu uz 2-3 pojačanja
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Hvala sto me pozdravljas. No jos mi je draze sto nisi odgovarao lepo na pitanja i time pokazao da ni ti sam ne znas zasto si napisao da Benfica apsolutno ne zasluzuje trofej a Porto zasluzuje. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sportfanatik
- Kontakt:
ne može ekipa zaslužit titulu kada kiksa u najvažnijoj utakmici sezoneDevil je napisao/la:Hvala sto me pozdravljas. No jos mi je draze sto nisi odgovarao lepo na pitanja i time pokazao da ni ti sam ne znas zasto si napisao da Benfica apsolutno ne zasluzuje trofej a Porto zasluzuje.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Super, a sta cemo sa ostalih 29.kola ?
Da li bi smo onda mogli konstatovati da Benfica nije zasluzila da igra finale jer je kiksala u istom ?
Da li bi smo onda mogli konstatovati da Benfica nije zasluzila da igra finale jer je kiksala u istom ?

Ne, nego suprotno Devile.
Slaba ti logika

Slaba ti logika

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Sportfanatik
- Kontakt:
pa i Porto je igrao odlično čitavo prvenstvoDevil je napisao/la:Super, a sta cemo sa ostalih 29.kola ?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
A da li je to razlog da napises da Benfica apsolutno nije zasluzila da osvoji prvenstvo. Da kojim slucajem nesudjeni Zvezdin igrac nije dao gol u sudijskoj nadoknadi sta bi onda bilo. Onda bi titula bila zasluzena ?Sportfanatik je napisao/la:pa i Porto je igrao odlično čitavo prvenstvoDevil je napisao/la:Super, a sta cemo sa ostalih 29.kola ?

Ovo" nesuđeni Zvezdin igrač" je najbitnije u dosadašnoj raspravi

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Cestitike Portu na jos jednoj titulu prvaka...Golom Kelvina u predposljednjem kolu pitanje prvaka je vec bilo rijeseno i jucer je odradjen samo rutinski posao. Velike ekipe ne propustaju takve prilike.
Zanimljiva cinjenica je ta da je Pereira ponovio uspjeh AVB-a iz sezone 2010/11 i osvojio naslov bez poraza, sto je jos samo Benfiki 70-tih poslo za nogom. No ja ipak i dalje smatram da je Pereira najslabija karika ovog Porta i da bi kvalitetniji trener iz ove ekipe uspio izvuci jos vise.
Zanimljiva cinjenica je ta da je Pereira ponovio uspjeh AVB-a iz sezone 2010/11 i osvojio naslov bez poraza, sto je jos samo Benfiki 70-tih poslo za nogom. No ja ipak i dalje smatram da je Pereira najslabija karika ovog Porta i da bi kvalitetniji trener iz ove ekipe uspio izvuci jos vise.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Izgleda da James i Moutinho odlaze u Monaco za 70mil. Stvarno šteta što idu ali poznavajući Porto oni će te novce pametno iskoristiti
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nebrinem se ja za njih...Vec su dokazali da imaju najbolji skauting na svijetu i sigurno ce u svoje redove dovesti kvalitetne zamjene. Jedino sto im zamjeram je cinjenica sto bar dvije godine ne zadrze ekipu na okupu i pokusaju ponoviti uspjeh iz 2004-te godine.Sportfanatik je napisao/la:Izgleda da James i Moutinho odlaze u Monaco za 70mil. Stvarno šteta što idu ali poznavajući Porto oni će te novce pametno iskoristiti
Novci im nisu potrebni, jer su sigurno najbogatiji klub u Portugalu, ali zbog uigravanja ekipe svake godine ispastaju njihovi rezultati kada je LP u pitanju.
Hocel mi ko objasnit koja je to tajna pa porto I benfica prodaju svoje igrace tako skupo? I sta se to desava sa sportingom,kakvaim je finansijska situacija planiraju li kakva pojacanja itd? Isto me interesuje I za bragu ?
- Sportfanatik
- Kontakt:
James i Moutinho odlaze iz porta u Benficu 99%, a na pragu odlaska je i trener Perreira koji je pred potpisom ugovora s Evertonom.
Šteta, raspade se jedna odlična ekipa koja je i bez Hulka odlično gurala. Srećom scouting je odličan, najbolji tako da ne bi trebalo biti problema pronaći odlične zamjene
Šteta, raspade se jedna odlična ekipa koja je i bez Hulka odlično gurala. Srećom scouting je odličan, najbolji tako da ne bi trebalo biti problema pronaći odlične zamjene
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Pomislih odkud sada Benfica u cijeloj ovoj prici...Sportfanatik je napisao/la:James i Moutinho odlaze iz porta u Benficu 99%, a na pragu odlaska je i trener Perreira koji je pred potpisom ugovora s Evertonom.

Sto se tice Pereire bilo bi mi drago da napusti Porto, jer smatram da je isti najslabija karika ovog Porta.
- Goalgetter
- Kontakt:
Porto opet dokazao svoju odlicnu transfer-politiku. Rodriguez, Moutinho, Hulk, Lisandro, Falcao, Meireles ... Vjerujem da ce i za ovu dvojicu naci zamjenu.
Joj jest ova Benfika stvarno peh ekipa...Do 80.minute u finalu kupa vode sa 1-0 i za samo dvije minute prime dva gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.