Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Spram ovakvog Vermalena,Williams je pojačanje
Vermalen je doktor za ovog debelog Williamsa 

Uzmite Benteke, posto za Jovetica nemate sanse 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
napadaci ostalih klubova bi pored duata Williams, Kos izgledali poput malih macica. Williams(win7) je upgrejd mertesackera(win xp).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne bih se slozio, mislim da ce ipak prvi stoper biti Kos i Mertesacker a da ce ovaj ulaziti kao zamjena. Mertesacker mozda jest spor, ali ima fantasticno postavljanje, i na kraju najmanje je kiksao od svih stopera koje imamo.Profesor je napisao/la:napadaci ostalih klubova bi pored duata Williams, Kos izgledali poput malih macica. Williams(win7) je upgrejd mertesackera(win xp).
Celik!3,2,2.
Kiksao je dosta,više od Koscienlya,dva gola protiv Totenhama (doduše sa Vermalenom) crveni protiv WBA su mi prvi što mi padaju na pamet
Da je Vermaelen bio umjesto Pere ovu sezonu, mi sad nebi bili 4. Covjek je ubjedljivo nas najbolji stoper ove sezone.
verm je rupa bio i prosle sezone, al je dao nekoliko golova pa se to i nije toliko vidilo...cala je napisao/la:Da je Vermaelen bio umjesto Pere ovu sezonu, mi sad nebi bili 4. Covjek je ubjedljivo nas najbolji stoper ove sezone.
Kako sada stvari stoje, Arsenalu ce trebati jos jedna klupa jer sva silna pojacanja nece moci stati na jednu.
- majestic24
- Kontakt:
Vidjeti cete vi kad Vermalen ode u neki drugi klub,pa cemo da vidimo da li je rupa ili ne.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Williams je zasluzio da dodje u Arsenal zbog pokusaja ubistva Van Persia.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Marsal
- Kontakt:
On je čitavu ovu i još malo prošle sezone bio rupa, rupčaga, rupetina, crna rupa svemira, kriv za masu golova i trenutno nije dovoljno dobar za WBA kamoli Arsenal a ti se malo manje naprđuj jer samo pričaš nebuloze.majestic24 je napisao/la:Vidjeti cete vi kad Vermalen ode u neki drugi klub,pa cemo da vidimo da li je rupa ili ne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vermalen ima jos mnogo toga da pokaze, samo treba saburat malo
Benteke: "Ako Aston Villa kaže da moram ostati, nisam primoran da to i prihvatim. Ne želim da se kajem što nisam izvukao maksimum iz moje karijere. Ako se pojavi za mene prilika da se priključim ekipi kao što je Arsenal, ubijeđen sam da bi našli kompromis u kojem bi svako izašao kao pobjednik."
Benteke: "Ako Aston Villa kaže da moram ostati, nisam primoran da to i prihvatim. Ne želim da se kajem što nisam izvukao maksimum iz moje karijere. Ako se pojavi za mene prilika da se priključim ekipi kao što je Arsenal, ubijeđen sam da bi našli kompromis u kojem bi svako izašao kao pobjednik."
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Prvo "pojacanje" blizu Arsenala. Ajmo dalje Wengeru, postao si krampa kao i igraci koje dovodis.
Eh, ako Benteke dodje, mislim da ce to bit dobar transfer, momak je i jak i zna zabijat sto je najbitnije
Eh, ako Benteke dodje, mislim da ce to bit dobar transfer, momak je i jak i zna zabijat sto je najbitnije
Ako je ovo istina što se tiče Williamsa, aferim. Konačno jedan badžo od 90 kila u ekipi sa prosjekom od 59kg i 600gr. 

-
- Kontakt:
Stvarno je mazohizam Vermalena prodati i dovesti Ashleya Williamsa. Vermalen je bio nas treci stoper ove sezone ali budimo realni on je kvalitetom najbolji odbrambeni igrac Arsenala tu negdje sa Koscielnim. Ako odluce da ga prodaju za dobre pare ok nije frka mozemo reci ionako nije bio standardan ove sezone ali ako je zamjena Ashley Williams bice to sa konja na magarca.
Benteke se nudi na pladnju, treba ga uzeti mali posjeduje klasu.
Benteke se nudi na pladnju, treba ga uzeti mali posjeduje klasu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zasto sumnjate u stopere koje odabere Wenger? Jedini promasaj zadnjih godina je bio Squillaci, prije tog Cygan, ali kad pogledas sta je doveo onda ti sve bude jasno. Kos,Per,TV,Sol, pa vracanje Keowna, Kolo...
Celik!3,2,2.
Da Silvestre gigant.
Silvester je bio dobitak
,a i Gallas nije baš nešto bio,posvadio se s svima

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sad nije bas da se ocekivalo nesto od njeg. Od Squillacija se ocekivalo jer ima nekih 30-ak nastupa za Francusku, i igrao za Sevillu, a za Silvestrea se znalo da je vec istrosen, samo eto ovima trebala potvrda.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.