Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Marsal
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Marsal » 24 maj 2013, 12:54

Heller je napisao/la:Nešto sumnjam da će u Fulham, nadam se da neće u Arsenal, ostaje L´pool :D :D
Što su ti bolji Fulham i Tottenham od Arsenala bogati?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 maj 2013, 13:09

Marsal je napisao/la:
Heller je napisao/la:Nešto sumnjam da će u Fulham, nadam se da neće u Arsenal, ostaje L´pool :D :D
Ne mogu Arsenal i Pedofila organski ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 maj 2013, 13:10

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 maj 2013, 13:11

Marsal je napisao/la:slika
Neki problem? Jednostavno ne želim golmana reprezentacije moje zemlje u meni jako mrskom klubu
Nullius in verba

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 maj 2013, 13:39

Heller je napisao/la:
Neki problem? Jednostavno ne želim golmana reprezentacije moje zemlje u meni jako mrskom klubu
Ja bih ga volio vidjeti da igra ligu sampiona... A sa Liverpulom slijedece sezone nece ni Evropsku ligu vidjeti...
Pravda za Papeta!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 maj 2013, 13:47

Heller je napisao/la:
Umjesto da želi bolje za Asmira , on želi bolje za sebe. Majko draga mislio sam da ovo neću u životu vidjeti , al eto vidjeh.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 maj 2013, 13:50

viKK je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Umjesto da želi bolje za Asmira , on želi bolje za sebe. Majko draga mislio sam da ovo neću u životu vidjeti , al eto vidjeh.
U Liverpoolu ce mu bit loše? Ako ti tako kažeš.
Nullius in verba

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 24 maj 2013, 13:57

Ma Liverpool je imao loše razdoblje, iako ih ne gotivim, ni ne mrzim ih, i mislim da ima mjesta za napredak, vrlo velikog jer polagano se dižu. Mali Coutinho je pravo osvježenje i neće me čudit ako slijedeće godine napadnu prva 4 mjesta u Ligi ;) Ako dovedu Bega naravno, jer ih je Reina ukopav'o redovito, primajući zicere
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 maj 2013, 14:06

Liverpool ima više šanse za napredak jer ulažu pare istina na glupane tipa Carrol al ulažu ako dođe neki normalan trener krenuće ih vrlo brzo a onda bi L´pool mogo da se vrati u četvorku koja nastupa u Ligi prvaka

Arsenal ima golmana i sumnjam da ce Wenger izletiti pare za Begovica
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 24 maj 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 maj 2013, 14:11

U Liverpoolu ce mu bit loše? Ako ti tako kažeš.
Ako on potpise za Liverpool, a Reina ode, onda mu sigurno nece biti lose, medjutim Asmir je se dokazao kao odlican golman i potajno se nadam da ce potpisati za nekoga ko ce igrati znacajnu ulogu u europskim takmicenjima... Liverpool je defintivno pao u Engleskoj...Prve pozicije drze dva Manchestera i Chelsea, Arsenal se tuce sa Totenhemom, a uz to je Everton nadmasio Liverpool (barem u ovoj sezoni)... Ja bih volio da Asmir potpise za M.U. ili Arsenal, jer tu mu je maksimalno sto moze izvuci u ovom trenutku u Engleskoj, iako M.U. organski ne mogu podnijeti, ali ako ce sa njima se boriti za osvajanje premijer lige i igrati ligu sampiona, neka potpise...
Pravda za Papeta!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 maj 2013, 15:32

Arsenal je najbolje što trenutno može , MU i Chelsea ne dolaze u obzir... De Gea je veoma dobar golman , mlad je , Ferguson mu je vjerovao tako da mislim da će i Moyes. Chelsea ne znam zašto se spominjao kao opcija , imaju jednog od najboljih golmana na svijetu , Čecha , a kao rezervnog imaju najboljeg mladog golmana na svijetu , Courtoisa (ili kako se već piše) koji je trenutno na posudbi u Atleticu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 maj 2013, 15:44

United i Chelsea su vec obezbjedjeni za buducnost sto se tice golmanske pozicije, te je sigurno da bi Asmir tu bio "visak". U Unitedu bi se cak mogao i boriti sa De Geom za mjesto prvog golmana, ali mislim da do toga nece doci.

Arsenalu i Liverpoolu trebaju golmani i po meni vise sanse da bude prvi golman bi imao u Liverpoolu, mada bi mi bilo draze da predje u Arsenal. Mislim da bi Begovic bez problema uzeo "jedinicu" Poljaku i vec sljedece sezone bi igrao Ligu prvaka sa Arsenalom.

Takodjer i u Liverpoolu moze biti broj 1, jer Reina je dosta sklon kiksevima, a i sve je izvjesnije da ce napustiti klub. Isitna da Liverpool nije imao dobru sezonu ove godine, ali je cinjenica da imaju dobru ekipu i da uz 2-3 ciljana pojacanja mogu opet napasti prve 4 pozicije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 maj 2013, 14:48

Heller je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Ne mogu Arsenal i Pedofila organski ;)
Čuj Fulham i Tottenham. :oops: Ne lupaj gluposti.Svaki navijač naše repke bi volio da Bega zaigra u nekom velikom klubu a to Arsenal svakako jest.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 maj 2013, 16:14

I Arsenal i Liverpool su korak naprijed. Pogotovo Arsenal. Samo da se izvuce iz onog mesarskog Stoke. Svakako bi uskoro mogli biti optuzeni za pokusaj ubistva, u vise navrata. Bolje igrati protiv Travnika u Travniku nego protiv njih bilo gdje.

Arsenal bi Asmiru bio super a i Asmir Arsenalu. Vec sam negdje citao da je Wenger navodno izjavio da hoce novog golmana. U Asmiru ima kvalitetno rjesenje na duzi vremenski period.

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 26 maj 2013, 00:54

http://www.news-liverpoolfc.com/news/la ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;

:shock: :shock: :shock: :shock:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 26 maj 2013, 08:18

Ma meni ce biti iznimno drago ako Asmir predje u Liverpool. Istina da su pali u zadnje vrijeme, ali ipak je to klub sa istorijom i siguran sam da ce se sa nekoliko pojacanja opet boriti za Top 4 u ligi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 maj 2013, 08:57

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 28 maj 2013, 11:51

Ukoliko se pridruzi Liverpool-a, ovo ce nositi za narednu sezonu:

http://store.liverpoolfc.tv/LFC-Mens-Aw ... /pid-38077" onclick="window.open(this.href);return false;

A bog te sacuva.. :D :D :D

Treba i malo sale jbg :D
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2013, 12:02

Tebi je do sale ha, a ja se ovdje mucim da li da napadnem porciju cevapa sa desne starne ili sa lijeve....

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 28 maj 2013, 12:07

Batko je napisao/la:Tebi je do sale ha, a ja se ovdje mucim da li da napadnem porciju cevapa sa desne starne ili sa lijeve....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Prijatno Kralju.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sheyi, Sveti i 37 gostiju.