Kako da ne.DevilS je napisao/la:Sto to?, pa momci su svi dobri ovdje mozda Svraka nije sad nesto u posljednje vrijeme...:/Head je napisao/la:E **** ga Sesar,Visca,Svraka,Vrsajevic i Stevanovic u paksu.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
1946
Opet cemo sa 14 igraca na prijateljsku u Oman, zivi bili pa vidjeli.
Besic ce sa mladom, Begovic i Dzeko oslobodjeni, a gdje su povrede do 7 Juna, a gdje su povrede i otkazi poslije Latvije...
Besic ce sa mladom, Begovic i Dzeko oslobodjeni, a gdje su povrede do 7 Juna, a gdje su povrede i otkazi poslije Latvije...
Doduse ovdje jedino Sesar, Visca..Head je napisao/la:Kako da ne.DevilS je napisao/la:Sto to?, pa momci su svi dobri ovdje mozda Svraka nije sad nesto u posljednje vrijeme...:/Head je napisao/la:E **** ga Sesar,Visca,Svraka,Vrsajevic i Stevanovic u paksu.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Spisak je karanana.Doduse dok su tu rezultati Papetu se tesko sta moze prigovoriti...
Avdukica zove pored Burica.Hajd svakako Beg brani pa nije problem.
Ne moze me niko ubijediti da je Stevanovic bolji igrac od Husejinovica koji je standardan u Dinamo,igra odlicno dok ovaj drka qrac po Spaniji.Nije ni na klupi.
Pa jedan Vrsajevic,Visca koji uzimaju mjesto drugim momcima koji su bolji.Al' hajd rezultati su tu pa se suti.
Avdukica zove pored Burica.Hajd svakako Beg brani pa nije problem.
Ne moze me niko ubijediti da je Stevanovic bolji igrac od Husejinovica koji je standardan u Dinamo,igra odlicno dok ovaj drka qrac po Spaniji.Nije ni na klupi.
Pa jedan Vrsajevic,Visca koji uzimaju mjesto drugim momcima koji su bolji.Al' hajd rezultati su tu pa se suti.
1946
-
- Kontakt:
Samo da cujem ono Papetovo "Pozdravljam vas sviju" na konferenciji za novinare iz Brazila pa neka me sahrane zivog, vise mi ne treba!
Realno, ocekivan spisak, samo sto je trebao pozvati jos jednog napadaca (Muslimovic) ili ofanzivca (Husejinovic, ili neko drugi) .. Ipak Vedo igra finale kupa iduce sedmice, a i Dzeko ce ja mislim jos jednu tekmu sa Chelsea-em odigrati.
Nikad se ne zna, no bolje je ici na sigurno pa imati viska.. Jer se pozivi moraju najkasnije 2 sedmice prije utakmice poslati, tako da naknadno nece moci nikog dobiti ..
Pozdravljam vas sviju!

Realno, ocekivan spisak, samo sto je trebao pozvati jos jednog napadaca (Muslimovic) ili ofanzivca (Husejinovic, ili neko drugi) .. Ipak Vedo igra finale kupa iduce sedmice, a i Dzeko ce ja mislim jos jednu tekmu sa Chelsea-em odigrati.
Nikad se ne zna, no bolje je ici na sigurno pa imati viska.. Jer se pozivi moraju najkasnije 2 sedmice prije utakmice poslati, tako da naknadno nece moci nikog dobiti ..
Pozdravljam vas sviju!
E sad me interesuje, jel ovaj spisak se odnosi i na utakmicu protiv Omana?
Ako se odnosi, zaista mi nije jasno, da protiv Omana ne bi mogao da pozove Burica, te da on brani jedno poluvrijeme, a Buric drugo (da vidimo ima li hljeba od njih, pogotovo od Fejzica)...
Sto se tice Omana, na spisku su se sigurno mogli naci jos Husejinovic i Muslimovic...
Ako se odnosi, zaista mi nije jasno, da protiv Omana ne bi mogao da pozove Burica, te da on brani jedno poluvrijeme, a Buric drugo (da vidimo ima li hljeba od njih, pogotovo od Fejzica)...
Sto se tice Omana, na spisku su se sigurno mogli naci jos Husejinovic i Muslimovic...
Pravda za Papeta!
Stimac ima puno tezu utakmicu pa pozove 5 kadeta da isproba i kaparise...Stimcov spisak 33 igraca....Dufresne je napisao/la:E sad me interesuje, jel ovaj spisak se odnosi i na utakmicu protiv Omana?
Majko mila pa zasto ovo Safet radi????
Pa pozovi Nadarevica, Husejnovica, Dilavera, pa i Bicu, Hadzica isprobaj protiv U21 repke...Ali jok'...
Bice repke i poslije Brazila i sta tad kad nam Spaha i Miske odu???A ni Salihovc nije vise mlad kao ni Vedo, Mujdza...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
sta vam je ljudi ba PAPE ide na sigurnost i uigranost sta ce mi said i slicni protiv latvije igrat odmah se zna sastav formacija sa ovim spiskom s kojim sam jako zadovoljan i ocekivan spisak sta ce zvat golmane burice dilavere i slicne kad bezveze da sjede na klupi kad niko Asmira s gola nece skinut i pored toga sa ovim spiskom zagarantovana nam je pobjeda ako Bog da samo da nase zdravlje poslizi do 7 juna brzo ce i to a sto se tice omana i prijateljske ja mislim da ce naknadno bit pozvano potencijalnih repezentativaca i upravu je ovo za vodanje po ministrima, na igracima je odlucnost da odluce hoce li ili nece dc igrat za BIH
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A i glupih novinara,pitaju za Svena,Halilovica a nijedan za Saida ili Bicakcica.
1946
Što se tiče Papetove izjave u medijima, ja sam zadovoljan, mada me niko ne pita jesam li
.
Shvatam nezadovoljstvo pojedinih forumaša pozivima za jedne, a ne pozivanjem drugih.
Ali je ne shvatam prozivanje igrača koji su nosili repku prošle kvalifikacije ( tipa Pandže ) sa Spahićem
da bi se podigla cijena, i kvalitet drugima.
Moja jedina zamjerka je to što nije uputio poziv zamjeni za Misimovića, ali Pape zna najbolje, tako da
sretno momcima, pobjeda neće doći u pitanje, samo da se dođe k'o što se kaže živo i zdravo na okupljanje

Shvatam nezadovoljstvo pojedinih forumaša pozivima za jedne, a ne pozivanjem drugih.
Ali je ne shvatam prozivanje igrača koji su nosili repku prošle kvalifikacije ( tipa Pandže ) sa Spahićem
da bi se podigla cijena, i kvalitet drugima.
Moja jedina zamjerka je to što nije uputio poziv zamjeni za Misimovića, ali Pape zna najbolje, tako da
sretno momcima, pobjeda neće doći u pitanje, samo da se dođe k'o što se kaže živo i zdravo na okupljanje

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jeli rekao logicno je da igra za Hrvatsku,.Head je napisao/la:A i glupih novinara,pitaju za Svena,Halilovica a nijedan za Saida ili Bicakcica.

Cudan mi je Safet sa ovim prijateljskim utakmicama, pod pritiskom dobrog rezultata u svakoj utakmici, pa pusti protiv ovih slabijih protivnika druge ljude, koji dostupni sto se tice papira, pa makar i po cijenu rezultata, ali ako ces otkriti mogucnost i potencijal nekog od igraca...gringobih je napisao/la:Stimac ima puno tezu utakmicu pa pozove 5 kadeta da isproba i kaparise...Stimcov spisak 33 igraca....Dufresne je napisao/la:E sad me interesuje, jel ovaj spisak se odnosi i na utakmicu protiv Omana?
Majko mila pa zasto ovo Safet radi????
Pa pozovi Nadarevica, Husejnovica, Dilavera, pa i Bicu, Hadzica isprobaj protiv U21 repke...Ali jok'...
Bice repke i poslije Brazila i sta tad kad nam Spaha i Miske odu???A ni Salihovc nije vise mlad kao ni Vedo, Mujdza...
Protiv Omana, na golu ja bih podijelio utakmicu izmedju Burica i Fejzica, mislim ako zovemo Fejzica, evo prilike da ga vidimo malo, Burica takodjer, jer momak odlicno brani u Poljskoj...
Sunjic je na spiskovima, cijele ove kvalifikacije, ja bih ga pustio da odigra je poluvrijeme, naravno tu bi mi obavezno bio Pandza, samo da vidim jel to onaj pozrtvovani Pandza iz proslih kvalifikacija, Zukanovic bi mi odigrao sigurno veci dio utakmice, ustalio je se u ekipi i u njemu osjecam sigurnost u zadnjem redu...Tu bi sigurno bio Salihovic (samo da opet osjeti loptu sa momcima poslije povrede), naravno zajedno sa Mujdzom... Ja naprimjer uopce ne bih Spahica previse opteretio sa ovom utakmicom...
S druge strane, sigurno bih oprobao i Nadarevica, da vidim kako se snalazi na terenu, jel moze sta napraviti umjesto Lulica....
Sto se tice napada, isto kao i Spahica, ja Vedada ne bih opterecivao sa ovom utakmicom, ali bih sigurno provjerio stanje Muslimovica, tu bi sigurno Ibricic dobio sansu da pokaze, koliko vrijede ti njegovi nastupi u Kasimpasi... Desno krilo bi apsolutno ostavio Stevanovicu, nek malo povrati sampopouzdnja nakon situacije u Sevilji.. Pa usdui bih se da kazem, da bi pozvao i Stilica iz onih Lavova, cisto da vidim jel momak zaboravio da igra, jer ako moze Sunjic iz Zorije, ne vidim problem i za Stilica...
Takodjer ovo je jedna solidna prilika da vidimo sta bi Said mogao da pokaze u reprezentaciji, pogotovo kad nema Misimovica, naprimjer kako bi to funkcionisalo sa Pjanicem...
Ovoh bih sve odradio, i zrtvovao bih rezultat protiv Omana, samo da vidim stanje ovih igraca...
Od ove trojke Sesar-Svraka-Vrsajevic, stvarno vise ne vidim smisla pozivati Svraku i Vrsajevica, jer uvjerili smo se sta mogu njih dvojica pruziti u reprezentaciji, a to je da ne mogu pruziti mnogo, pustio bih Sesara da pokaze to sto radi u Turskoj...
Pravda za Papeta!
-
- Kontakt:
Spisak je dobar, ali malo vise igraca je trebao da pozove, pogotovo ove mlade nade poput hadzica (iz zelje), bevaba, atajica, ... evo stimac je to uradio i po meni je to potpuno ispravna stvar.
Na svakoj utakmici koju igra repka se mora igrati na pobjedu.
Stimac je sa adresom u HR a nas selektor ispod Ajfela...edinjo-bih je napisao/la:Spisak je dobar, ali malo vise igraca je trebao da pozove, pogotovo ove mlade nade poput hadzica (iz zelje), bevaba, atajica, ... evo stimac je to uradio i po meni je to potpuno ispravna stvar.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
nije jer mu je Sven amidzicBatko je napisao/la:Jeli rekao logicno je da igra za Hrvatsku,.Head je napisao/la:A i glupih novinara,pitaju za Svena,Halilovica a nijedan za Saida ili Bicakcica.

Slazem se, bodovi, FIFA rang lista i sve to...ahmad_tz je napisao/la:Na svakoj utakmici koju igra repka se mora igrati na pobjedu.
Ali u utakmici, u kojoj bi krenuli sa najjacim igracima, a probali ukomponaviti Sesara, Saida, Sunjica, Nadarevica, ostavili prostora naprimjer Stevanovicu, Muslimovicu i jos njih par, ne sumnjam ni sekunde da bi pobjeda dosla u pitanje protiv Omana...
Pravda za Papeta!
Sto je najgore i ja se slazem sa tim. Ali onda se zamislim i kazem sebi da je Safet zaboravio vise o fudbalu nego sto ja znam. I ako on smatra da mu niko drugi osim ove 22-ice ne mogu donjet pobjedu, neka ga. Ako pogrijesi, treba ga kritikovati, a ako pobjedi treba mu cestitati.Dufresne je napisao/la:Slazem se, bodovi, FIFA rang lista i sve to...ahmad_tz je napisao/la:Na svakoj utakmici koju igra repka se mora igrati na pobjedu.
Ali u utakmici, u kojoj bi krenuli sa najjacim igracima, a probali ukomponaviti Sesara, Saida, Sunjica, Nadarevica, ostavili prostora naprimjer Stevanovicu, Muslimovicu i jos njih par, ne sumnjam ni sekunde da bi pobjeda dosla u pitanje protiv Omana...
Ma ne treba praviti frku oko prijateljske utakmice, kritikovati i hvaliti, pobjedit cemo Oman sigurno, samo po mom misljenju ovo je fina prilika da vidimo Burica, Husejinovica i Nadarevica, kako to sa njima izgleda...ahmad_tz je napisao/la:Sto je najgore i ja se slazem sa tim. Ali onda se zamislim i kazem sebi da je Safet zaboravio vise o fudbalu nego sto ja znam. I ako on smatra da mu niko drugi osim ove 22-ice ne mogu donjet pobjedu, neka ga. Ako pogrijesi, treba ga kritikovati, a ako pobjedi treba mu cestitati.Dufresne je napisao/la:Slazem se, bodovi, FIFA rang lista i sve to...ahmad_tz je napisao/la:Na svakoj utakmici koju igra repka se mora igrati na pobjedu.
Pravda za Papeta!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da nije mozda bratic ?Sakuragi je napisao/la:nije jer mu je Sven amidzicBatko je napisao/la:Jeli rekao logicno je da igra za Hrvatsku,.Head je napisao/la:A i glupih novinara,pitaju za Svena,Halilovica a nijedan za Saida ili Bicakcica.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.