pa sto se ramsey nije prodao, gervinho, i ostale krampe u nasoj ekipi. ovaj klub je izgubio reputaciju!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Edin.- je napisao/la:liku pala forma odma ga hoce prodat![]()
pa sto se ramsey nije prodao, gervinho, i ostale krampe u nasoj ekipi. ovaj klub je izgubio reputaciju!
Moguce je da je to takticki narucen clanak nekog od Engleskih a mozda i inostranih klubova da se spusti cijena Vermalena, jer ne ide mi u glavu zasto bi neko ovaku glupost iz cista mira objavio pa jebote igraci Dinama i Partizana se prodaju za vece pare a jedan od najboljih stopera svijeta da ode za 5 miliona.SamoZeljo je napisao/la:Ne mislim ni ja da ce za 5 ali mene sto se tice ne mora nikako.
Ugovor mu vazi do 2016. To za 5 miliona se neko zaj@bavao.
Sta god da dodje izgubit ce se u masi otpada i adekvatno zasmrditi u domenu imena kluba i grada kao sto je Barcelona.Donnie Darko je napisao/la:Koje otpadke mozemo da ocekujemo na Nou Campu sljedece sezone?
Našeg strašnog i prestrašnog kapitenaDonnie Darko je napisao/la:Koje otpadke mozemo da ocekujemo na Nou Campu sljedece sezone?
Daj ga ovamo, momak hoće kod nasRenato @th14Renato 4h
Benteke: “If the chance comes up for me to join a club like Arsenal I’m convinced we can reach a compromise where everyone comes out winner”
Ti imaš psihičkih problema.Seaman je napisao/la:E moj Wengeru,debilčino jedna,kupuješ fiću a prodaješ ferrarija.mislim tu na odnos Williams-Vermalen.Williams sa svojim pivskim trbuhom koji nema još tekme u Europi sa svojih 28 godina na plećima osim za repku Walesa.Puno bolji stopera ima za te pare nego Williams,ovaj vrijedi upola manje ali pošto je Britanac njima je cijena duplo,kao što su Carolli i ostali bakrači koji nemaju blage.Sad još Wengeru prodaj Vermaelena Unitedu,da bude slavlje potpuno,.... ti .... usranu francuski klošaru,napast ćeš ti opet 4.mjesto iduće sezone a ne titulu,prodavaj maglu nekome drugome lažove
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 0 gostiju.