Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 23 maj 2013, 13:46

liku pala forma odma ga hoce prodat :lol:

pa sto se ramsey nije prodao, gervinho, i ostale krampe u nasoj ekipi. ovaj klub je izgubio reputaciju!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 maj 2013, 13:59

ako je ovo istina,onda je ovo još jedan u nizu debilnih Wengerovih poteza :?

prodaja za pišljivih 5 milja funti i to možda nekome klubu iz engleske lige,pa u pm jel svake godine treba konkurentima svoje igrače prodavat.Vermaelen nije u formi ove sezone bio,ali daleko je bolji igrač od Pjera,ali jednostavno je problem što sa Koščelnim nemože funkcionirat u paru,dok sa Pjerom djelomično i može.

Za prodaju sam ali za višu cijenu,i klubu izvan Engleske,ostalo ne dolazi u obzir.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 maj 2013, 14:01

Edin.- je napisao/la:liku pala forma odma ga hoce prodat :lol:

pa sto se ramsey nije prodao, gervinho, i ostale krampe u nasoj ekipi. ovaj klub je izgubio reputaciju!

klub je izgubio svoj ponos,da imaš ponosa nebi pojačavo United najboljim strijelcem i onda još rekao da ćeš se boriti za titulu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 maj 2013, 16:44

Rasmus Elm je navodno na meti Arsenala. Wenger ponudio 11.5 miliona i zeli sto prije da zavrsi stvar, dok se drugi nisu ukljucili. Pitanje je hoce li ga CSKA pustiti, ima ugovor do 2015.
Pitanje je naravno i koliko je sve to istina. Izvor su ruski mediji.

Za Vermaelena sam sinoc citao, nije bilo za koliko para ali jeste da on ne zeli napustiti Arsenal ali Wenger ga zeli prodati. Nije mi bas jasno zasto ga se zeli rijesiti. Mislim, ako gledamo dalje od jedne sezone. Znamo da je imao jednu losu sezonu ali, ima i gorih pa se trpe!! (vec sam rekao, npr. Ramsey)

P.S. Pobjednik EL ce od sezone 2014/2015 dobiti mjesto u Ligi Prvaka sezonu kasnije a UEFA ce uskoro zasjedati u Londonu kako bi dogovorili da neke lige dobiju po 5 predstavnika u Ligi Prvaka. Misli se na Englesku, Njemacku i Spaniju.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 maj 2013, 17:47

Nemojte biti ludi nema sanse da prodaju Vermalena za 5 miliona. Ok moze biti da ce ga prodati ali za 5 miliona :lol: pa to je u danasnje vrijeme realna cijena za Squilacija. Vermalen je prosle godine potpisao novi ugovor tako da nije u zadnjoj godini pa da cijena padne a i da jeste u zadnjoj opet bi otisao za puno vise od 5 miliona. Pa Clichy je u zadnjoj godini ugovora otisao za 7 miliona.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 maj 2013, 17:55

Ne mislim ni ja da ce za 5 ali mene sto se tice ne mora nikako.
Ugovor mu vazi do 2016. To za 5 miliona se neko zaj@bavao. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 maj 2013, 17:57

SamoZeljo je napisao/la:Ne mislim ni ja da ce za 5 ali mene sto se tice ne mora nikako.
Ugovor mu vazi do 2016. To za 5 miliona se neko zaj@bavao. :mrgreen:
Moguce je da je to takticki narucen clanak nekog od Engleskih a mozda i inostranih klubova da se spusti cijena Vermalena, jer ne ide mi u glavu zasto bi neko ovaku glupost iz cista mira objavio pa jebote igraci Dinama i Partizana se prodaju za vece pare a jedan od najboljih stopera svijeta da ode za 5 miliona.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 maj 2013, 18:24

:lol: 5 miliona. :lol: :lol: :lol:
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 maj 2013, 18:46

Transfer rok nije ni poceo a mi se vec ovdje palimo ko niko... Jos milion ovakvih bezsmislenih clanaka ce biti. Sto kaze Arnel najbolje se sada odmoriti od foruma... Priznajem, i ja sam naletio na onu pricu o Joveticu jer sam ocekivao da ce se brzo reagovati i dovesti igrac pre pocetka prlaznog roka (kao i Poldija sto su doveli prosle godine) ali od toga nema nista i sada ce i Jovetica i nas povezati jedno milion puta i demantovati i medjusobno i sa drguim klubovima i igracima!!!
Ovo za Vermalaena je najveca glupost sto sam mogao cuti. Jos sto mi je cudnije jeste sto sky prenosi vijesti suna koji je zece ****...

Zato opusteno raja ako sada pogubite zivce sta ce te raditi tamo oko 1. avgusta! :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 23 maj 2013, 19:58

Arsenal manager Arsene Wenger urge Thomas Vermaelen to stay and fight for his place
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 maj 2013, 02:16

Koje otpadke mozemo da ocekujemo na Nou Campu sljedece sezone?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2013, 10:23

Donnie Darko je napisao/la:Koje otpadke mozemo da ocekujemo na Nou Campu sljedece sezone?
Sta god da dodje izgubit ce se u masi otpada i adekvatno zasmrditi u domenu imena kluba i grada kao sto je Barcelona.
1946

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 maj 2013, 11:01

Donnie Darko je napisao/la:Koje otpadke mozemo da ocekujemo na Nou Campu sljedece sezone?
Našeg strašnog i prestrašnog kapitena
Renato ‏@th14Renato 4h
Benteke: “If the chance comes up for me to join a club like Arsenal I’m convinced we can reach a compromise where everyone comes out winner”
Daj ga ovamo, momak hoće kod nas 8-)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 maj 2013, 11:13

Ashley Williams na korak od Arsenala :?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2013, 11:26

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
1946

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 maj 2013, 12:34

Arsenal have agreed personal terms with 28 year old Swansea Centre back Ashley Williams Arsenal have agreed a three-year contract with Williams' camp that is worth £60,000-a-week.
****: Goal.com

Arsenal have agreed terms with Swansea City's Ashley Williams. (****: Goal & Mirror Sport)

Qurac izvori, ali ako je istina zašto Bože, zašto?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2013, 12:54

Pa dobro,napuco je ono pickicu u vugla.Kako je rek'o SAF to je bio pokusaj ubistva. :lol:
Novi Skilaci. :mrgreen:

PS:
Fenerbahçe interested in Gervinho. Was getting attention from Ligue 1 clubs but will be too expensive.
:(
1946

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 maj 2013, 13:24

E moj Wengeru,debilčino jedna,kupuješ fiću a prodaješ ferrarija.mislim tu na odnos Williams-Vermalen.Williams sa svojim pivskim trbuhom koji nema još tekme u Europi sa svojih 28 godina na plećima osim za repku Walesa.Puno bolji stopera ima za te pare nego Williams,ovaj vrijedi upola manje ali pošto je Britanac njima je cijena duplo,kao što su Carolli i ostali bakrači koji nemaju blage.Sad još Wengeru prodaj Vermaelena Unitedu,da bude slavlje potpuno,.... ti .... usranu francuski klošaru,napast ćeš ti opet 4.mjesto iduće sezone a ne titulu,prodavaj maglu nekome drugome lažove

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 maj 2013, 13:25

Seaman je napisao/la:E moj Wengeru,debilčino jedna,kupuješ fiću a prodaješ ferrarija.mislim tu na odnos Williams-Vermalen.Williams sa svojim pivskim trbuhom koji nema još tekme u Europi sa svojih 28 godina na plećima osim za repku Walesa.Puno bolji stopera ima za te pare nego Williams,ovaj vrijedi upola manje ali pošto je Britanac njima je cijena duplo,kao što su Carolli i ostali bakrači koji nemaju blage.Sad još Wengeru prodaj Vermaelena Unitedu,da bude slavlje potpuno,.... ti .... usranu francuski klošaru,napast ćeš ti opet 4.mjesto iduće sezone a ne titulu,prodavaj maglu nekome drugome lažove
Ti imaš psihičkih problema.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 maj 2013, 13:37

nisam zaljubljen u francuskog klošara kao ti,nek prodaje nekome drugome priče o napadu na titulu i pojačanjima kao i svake godine kao ima budžet od 70 milja a prije toga proda za 50 milja a za 45 kupi,dosta je bilo demagogije od francuza,vrijeme je za djela ako nije sposoban nek briše iz kluba

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 0 gostiju.