Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2013, 03:00

Ma kakvi bolan,igra u nasoj ligi za Zrinjski,ali mu je Maminjo srao i na odlasku.Uglavnom dosta je tesko,jarana sam samo naveo za primjer da vidis otprilike kako stvari stoje.Mamicu je sve podredjeno od trenera pa nadalje ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 24 maj 2013, 04:27

Zaboravite Alena. Odabrao je kao je odabrao i nek mu je sa srećom.

Okrenimo se našim igračima . Evo recimo, treba nam treći napadač. Džeko ne ide u Oman. Što ne bi iskoristili priliku da isprobamo Dalibora Pandžu? Momak bi 100% igrao srcem.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2013, 09:28

Sabinho je napisao/la:
Ja sam siguran da mu je sad jako tesko,ma da to mozda cudno zvuci,ali vjerujem da je duboko u sebi tuzan i da nema nikakvog pritiska da bi izabrao nas.Ovako,zao mi je sto je izabrao vatrene,medjutim svako svoju sudbinu kroji i sto mu sreca.

P.S. Najjaci su mu oni sto mu na njegovoj fb stranici pisu "daleko ti Bosna bila","rekla je Nurka da ce ti oca pljunuti u facu i slicno".
Ma boli me briga kako mu je, sto se mene tice nek crkne gledajuci nas tim na SP.
Svim srcem navijam za Belgiju da ode direktno a da Hrvati samo zbog svoje kurvanjske politike i kradje BH sportista gledaju prvenstvo preko TV-a.
Ako kojim slucajem izbore direktan plasman, da nam hoce pasti saka u Brazilu il u grupi il u osmini finala, da vide kako zmajevi rigaju vatru jer smo u ovom momentu bolji od njih kao kolektiv i kao individualci.
A oni nek se i dalje furaju da je Jelavic bolji od Dzeke, da je Mandzukic bolji od Ibija ili Pletikosa da je bara bara sa Asmirom.
Slijedi nasa vladavina i svi ovi Halilovici, Seferovici, Hajrovic i kompanija neka gledaju i placu od muke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 24 maj 2013, 09:34

Zoran kvrzic-najskuplji bosanac u nhl-u.cuo da prelazi iz osijeka u rijeku.gledao ga u 1ligi rs ,igrao u teslicu ,bio nejacak,ali zabijao golove. bilo je i talentovanijih igraca od njega.valjda ga je neko progurao u zagreb,pa osijek.nisam pratio nhl,vrijedi li sta ili je ovo ,,nagurana " cijena na transfermarktu.
Ajvatar

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2013, 09:36

dubrava je napisao/la: Ja nisam siguran da li je sve točno što je danas napisao u novinama i sve dok malog ne vidim u kockastom dresu, neću vjerovati i nadam se da će ipak zaigrati za BiH koliko god to danas se činilo nelogično i nemogućim.

I ne napadajte a priori Alena. Kako god da odluči, morate ga razumjeti.
Nemoj molim te, samo suplju prosipati.
Toliko cu te zamoliti jer mi je stvarno dosta supljaka oko otimanja nase djece.
Halilovic je Sejin sin, sin covjeka koji je bio nas reprezentativac. Rekoh jucer kakve su budale spanci pa pustise Mesija za Argentinu.
Da je kojim slucajem Leo bio pod Mamicevom kapom, bio bi on veci hrvat od Tudjmana vjeruj mi.
U kakvoj god situaciji i sta god se desilo logicno je da igrac igra za Hrvatsku pa je tako logicno bilo i da Ibrahimovic igra za Hrvate.
Evo sad ce biti i logicno da Kemal Mesic baca kuglu za Hrvatsku...

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 24 maj 2013, 09:42

Zaboravi vrsajevica je najskuplji u nhl-u,bugojanac i ovaj iz stanara dijele 2.mjesto 875 tisuca eura. Zeba 4. Pise 700 000.
Ajvatar

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 maj 2013, 09:46

katalinski je napisao/la:Zoran kvrzic-najskuplji bosanac u nhl-u.cuo da prelazi iz osijeka u rijeku.gledao ga u 1ligi rs ,igrao u teslicu ,bio nejacak,ali zabijao golove. bilo je i talentovanijih igraca od njega.valjda ga je neko progurao u zagreb,pa osijek.nisam pratio nhl,vrijedi li sta ili je ovo ,,nagurana " cijena na transfermarktu.
Milion eura, a ja nikad cuo za njeg nisam :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 24 maj 2013, 10:33

bhsport je napisao/la:
dubrava je napisao/la: Ja nisam siguran da li je sve točno što je danas napisao u novinama i sve dok malog ne vidim u kockastom dresu, neću vjerovati i nadam se da će ipak zaigrati za BiH koliko god to danas se činilo nelogično i nemogućim.

I ne napadajte a priori Alena. Kako god da odluči, morate ga razumjeti.
Nemoj molim te, samo suplju prosipati.
Toliko cu te zamoliti jer mi je stvarno dosta supljaka oko otimanja nase djece.
Halilovic je Sejin sin, sin covjeka koji je bio nas reprezentativac. Rekoh jucer kakve su budale spanci pa pustise Mesija za Argentinu.
Da je kojim slucajem Leo bio pod Mamicevom kapom, bio bi on veci hrvat od Tudjmana vjeruj mi.
U kakvoj god situaciji i sta god se desilo logicno je da igrac igra za Hrvatsku pa je tako logicno bilo i da Ibrahimovic igra za Hrvate.
Evo sad ce biti i logicno da Kemal Mesic baca kuglu za Hrvatsku...
izrazito glup primjer, da si pročitao intervju sa Mešićem znao bi o čemu se radi.plati mu ti pripreme,trening, pa neće biti logično,daj mu nešto,od zraka i patriotizma se ne živi. jbg, jedini koji mu je pomogao je njegov rođak Zdravko Mamić (nevjerovatno,zar ne? :mrgreen: )...jbg, svi patriote, a kad treba pare dati onda k'o da imate zmiju u džepu

ZAGREB - Reprezentativac BiH u bacanju kugle, Kemal Mešić preselio je iz SAD u Zagreb i tamo odnedavno trenira s čuvenim stručnjakom Ivanom Ivančićem. Mešićev boravak u Zagrebu financira prvi čovjek zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, koji je Kemalu daljnji rođak!

„Rekao mi je, dajem ti odriješene ruke, ne smije ti faliti ništa. Idi gdje hoćeš, treniraj, ja ću sve pokriti. Mamić mi je daljnja familija, ali koliko je taj čovjek pomogao hrvatskoj atletici.. Ko god kaže da nije dobrotvor, griješi“ - kazao ej Mešić u intervjuu za zagrebačke Sportske novosti.

Mešić je prošle godine bacio kuglu 20.71 metar, što mu je rekord karijere. Kaže da ne bi imao ništa protv da uzme hrvatsko državljanstvo i počne bacati za susjede.

„Opcija postoji, Imam 28 godina i vrijeme je da odem tamo gdje mi je bolje za budućnost. Imam osjećaj da je to ovdje s Ivančićem“, kazao je Mešić i zaključio da mu ne bi bio problem nastupati za Hrvatsku.

„Nije Bosna kriva ako pređem ovdje. Krivi su ljudi na vlasti. Bosna bi mi i dalje ostala u srcu. Imam slabu podršku i od kluba i od saveza. OK BIH daje neku malu pomoć, ali je to nestabilno i kratkoročno. Kod nas MOK daje podršku za 20-ak sportaša dvije godine prije OI, ali to su jako male stipendije.“

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 maj 2013, 11:11

Tino Sušić: Valjda će me amidža uskoro pozvat!
"Nisam mogao vjerovati kad sam izašao na teren, kazao je Tino Sven Sušić nakon što su “bili” u Zagrebu uzeli Kup. Sušić je bio najbolji hajdukovac, protiv Lokomotive (3-3) ugradio je gol i asistenciju. Ma uz ovakvu podršku nismo ni mogli ni smjeli kiksati" - kaže mladi veznjak bh. korijena, koji je proigrao dolaskom Igora Tudora na mjesto trenera.

A prezime Sušić u nogometnim je krugovima dobro znano. Njegov otac Sead i amidža Safet bili su sjajni igrači, a Safet je aktualni selektor naše reprezentacije.
"Zvao sam ga da mu čestitam, baš mi je drago - kazao je amidža Safet i dodao: "Kada se god čujem s njim, on nikad nije zadovoljan, stalno tvrdi da mora biti bolji... Drago mi je da tako dobro igra, svi ga hvale, hvalio ga je i bivši trener. Hoću li ga zvati u reprezentaciju? Prvo mora riješiti nogometno državljanstvo jer je igrao za mlađe selekcije Belgije. Sigurno ću ga zvati kad to sredi, ali neće imati popusta iako sam mu amidža. Moram biti pošten prema sebi, ali i prema njemu."
Tino je zadovoljan u Hajduku, a nada se kako će uskoro zaigrati i za reprezentaciju. "Sad kad igram i kad pobjeđujemo, sve je puno ljepše. Imam još tri godine ugovora i nikamo mi se ne žuri. Volio bih nakon Kupa pokušati s Hajdukom osvojiti i prvenstvo, volio bih se izboriti i za reprezentaciju... Valjda će me amdiža uskoro pozvati" - kaže Tino.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 24 maj 2013, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 maj 2013, 11:23

Adi_Zepce je napisao/la:Tino Sušić: Valjda će me amidža uskoro pozvat!
"Nisam mogao vjerovati kad sam izašao na teren, kazao je Tino Sven Sušić nakon što su “bili” u Zagrebu uzeli Kup. Sušić je bio najbolji hajdukovac, protiv Lokomotive (3-3) ugradio je gol i asistenciju. Ma uz ovakvu podršku nismo ni mogli ni smjeli kiksati" - kaže mladi veznjak bh. korijena, koji je proigrao dolaskom Igora Tudora na mjesto trenera.

A prezime Sušić u nogometnim je krugovima dobro znano. Njegov otac Sead i amidža Safet bili su sjajni igrači, a Safet je aktualni selektor naše reprezentacije.
"Zvao sam ga da mu čestitam, baš mi je drago - kazao je amidža Safet i dodao: "Kada se god čujem s njim, on nikad nije zadovoljan, stalno tvrdi da mora biti bolji... Drago mi je da tako dobro igra, svi ga hvale, hvalio ga je i bivši trener. Hoću li ga zvati u reprezentaciju? Prvo mora riješiti nogometno državljanstvo jer je igrao za mlađe selekcije Belgije. Sigurno ću ga zvati kad to sredi, ali neće imati popusta iako sam mu amidža. Moram biti pošten prema sebi, ali i prema njemu."
Tino je zadovoljan u Hajduku, a nada se kako će uskoro zaigrati i za reprezentaciju. "Sad kad igram i kad pobjeđujemo, sve je puno ljepše. Imam još tri godine ugovora i nikamo mi se ne žuri. Volio bih nakon Kupa pokušati s Hajdukom osvojiti i prvenstvo, volio bih se izboriti i za reprezentaciju... Valjda će me amdiža uskoro pozvati" - kaže Tino.
- See more at: http://****/bih-vijesti/intervju-kolumne/item/6218-tino-su%C5%A1i%C4%87-valjda-%C4%87e-me-amid%C5%BEa-uskoro-pozvat.html#sthash.3hjKNxJv.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači logično je da TIno koji je odrastao u Belgiji i kojem mati nije bosanka (koliko znam) igra za BiH, ali je isto tako logično da Halilović igra za Hrvatsku jer je odrastao u Hrvatskoj i jer mu mati nije bosanka. Jaka logika nema šta.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 maj 2013, 11:36

valjalo bi pozvati Sušića u repku (ako riješi papire naravno) .. već sada treba graditi repku i za budućnost jer će tu biti dosta mladih igrača (Bičakčić, Kolašinac, Arslanagić, Dilaver, Hajrović, Zolotić, Bešić, Tino Sušić, Hodžić, Atajić, itd)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2013, 11:49

maximusdecimus je napisao/la: izrazito glup primjer, da si pročitao intervju sa Mešićem znao bi o čemu se radi.plati mu ti pripreme,trening, pa neće biti logično,daj mu nešto,od zraka i patriotizma se ne živi. jbg, jedini koji mu je pomogao je njegov rođak Zdravko Mamić (nevjerovatno,zar ne? :mrgreen: )...jbg, svi patriote, a kad treba pare dati onda k'o da imate zmiju u džepu

ZAGREB - Reprezentativac BiH u bacanju kugle, Kemal Mešić preselio je iz SAD u Zagreb i tamo odnedavno trenira s čuvenim stručnjakom Ivanom Ivančićem. Mešićev boravak u Zagrebu financira prvi čovjek zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, koji je Kemalu daljnji rođak!

„Rekao mi je, dajem ti odriješene ruke, ne smije ti faliti ništa. Idi gdje hoćeš, treniraj, ja ću sve pokriti. Mamić mi je daljnja familija, ali koliko je taj čovjek pomogao hrvatskoj atletici.. Ko god kaže da nije dobrotvor, griješi“ - kazao ej Mešić u intervjuu za zagrebačke Sportske novosti.

Mešić je prošle godine bacio kuglu 20.71 metar, što mu je rekord karijere. Kaže da ne bi imao ništa protv da uzme hrvatsko državljanstvo i počne bacati za susjede.

„Opcija postoji, Imam 28 godina i vrijeme je da odem tamo gdje mi je bolje za budućnost. Imam osjećaj da je to ovdje s Ivančićem“, kazao je Mešić i zaključio da mu ne bi bio problem nastupati za Hrvatsku.

„Nije Bosna kriva ako pređem ovdje. Krivi su ljudi na vlasti. Bosna bi mi i dalje ostala u srcu. Imam slabu podršku i od kluba i od saveza. OK BIH daje neku malu pomoć, ali je to nestabilno i kratkoročno. Kod nas MOK daje podršku za 20-ak sportaša dvije godine prije OI, ali to su jako male stipendije.“
Pa odabra hrvatsku od svih zemelja svijeta a?
I onaj bugarin sto je dizo tegove za hrvatsku i osvojio medalju na olimpijadi jel i njemu Maminjo neki rodjak a? :lol:
Cuj dati pare, pa bolan znas li ti koje pare idu u administraciju u vlas, gradjani kroz poreze daju pare i za sport samo sto ih neko gore krcmi na tudje racune.
Sto se tice Mesica studirao je u Americi, zivio i trenirao, sto ne ode za Ameriku da baca?

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 24 maj 2013, 12:42

katalinski je napisao/la:Zoran kvrzic-najskuplji bosanac u nhl-u.cuo da prelazi iz osijeka u rijeku.gledao ga u 1ligi rs ,igrao u teslicu ,bio nejacak,ali zabijao golove. bilo je i talentovanijih igraca od njega.valjda ga je neko progurao u zagreb,pa osijek.nisam pratio nhl,vrijedi li sta ili je ovo ,,nagurana " cijena na transfermarktu.
Prešao u Rijeku još u zimu,ali ostao na posudbi u Osijeku.
Solidan,ali ništa posebno.

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 24 maj 2013, 12:44

katalinski je napisao/la:Zaboravi vrsajevica je najskuplji u nhl-u,bugojanac i ovaj iz stanara dijele 2.mjesto 875 tisuca eura. Zeba 4. Pise 700 000.
Loše igra ovo proljeće Vršajević.
Igra iz razloga jer će Bosna na Svjetsko prvenstvo i tako će ga prodati i nabiti mu cijenu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2013, 12:55

Kalasnjikov je napisao/la: Loše igra ovo proljeće Vršajević.
Igra iz razloga jer će Bosna na Svjetsko prvenstvo i tako će ga prodati i nabiti mu cijenu.
Daj boze da se hoce vise prodati, ali kako ga se onda tek rijesiti...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2013, 13:05

bhsport je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la: izrazito glup primjer, da si pročitao intervju sa Mešićem znao bi o čemu se radi.plati mu ti pripreme,trening, pa neće biti logično,daj mu nešto,od zraka i patriotizma se ne živi. jbg, jedini koji mu je pomogao je njegov rođak Zdravko Mamić (nevjerovatno,zar ne? :mrgreen: )...jbg, svi patriote, a kad treba pare dati onda k'o da imate zmiju u džepu

Pa odabra hrvatsku od svih zemelja svijeta a?
I onaj bugarin sto je dizo tegove za hrvatsku i osvojio medalju na olimpijadi jel i njemu Maminjo neki rodjak a? :lol:
Cuj dati pare, pa bolan znas li ti koje pare idu u administraciju u vlas, gradjani kroz poreze daju pare i za sport samo sto ih neko gore krcmi na tudje racune.
Sto se tice Mesica studirao je u Americi, zivio i trenirao, sto ne ode za Ameriku da baca?
Inace se slazem s tobom,ali u vezi ovoga ne.Ides ondje gdje te zele,a ne gdje ti hoces.I Svraka bi najradije presao u Barsu,ali dzaba kad ga nece ljudi.Ljudi moraju od necega zivjeti i shvatam ovog Mesica.Ne zivi se od patriotizma.Nama se i onaj Asim Kolasinac nudio,ali dzaba kada momku nismo mogli nista ponuditi.A ne zivi se od have
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 maj 2013, 13:38

Kalasnjikov je napisao/la:
katalinski je napisao/la:Zaboravi vrsajevica je najskuplji u nhl-u,bugojanac i ovaj iz stanara dijele 2.mjesto 875 tisuca eura. Zeba 4. Pise 700 000.
Ma sta ima veze odigro je tekmu karijere protiv Intera pa moze narednih 15 godina igrati u repki zbog toga. ;)

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 maj 2013, 13:48

bhsport je napisao/la:
Kalasnjikov je napisao/la:
Ma sta ima veze odigro je tekmu karijere protiv Intera pa moze narednih 15 godina igrati u repki zbog toga. ;)
http://www.transfermarkt.com/en/jasmin- ... 28308.html

evo pise i na tranfermarkt, do pocetka sedmog mjeseca nece biti spreman

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 24 maj 2013, 13:49

Kakv, ba, Alen? Tino je za njega Sušić. :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2013, 14:43

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Tino Sušić: Valjda će me amidža uskoro pozvat!

- See more at: http://****/bih-vijesti/intervju-kolumne/item/6218-tino-su%C5%A1i%C4%87-valjda-%C4%87e-me-amid%C5%BEa-uskoro-pozvat.html#sthash.3hjKNxJv.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači logično je da TIno koji je odrastao u Belgiji i kojem mati nije bosanka (koliko znam) igra za BiH, ali je isto tako logično da Halilović igra za Hrvatsku jer je odrastao u Hrvatskoj i jer mu mati nije bosanka. Jaka logika nema šta.
Zar nisi vec skontao da Pape kaze da je logicno da neko igra za drugu repku, ukoliko taj neko ne zeli da igra za nas? Takve su stvari bile za Seferovica, starijeg Hajrovica, Halilovica itd. dok to ne govori za Bicakcica, Kolasinca, Seada Hajrovica, pa izmedju ostalog ni za svog bratica. Jasno je kao dan da Susic to kaze samo za one koji su daleko od naseg dresa, jer vjerovatno Pape ima vise informacija nego sto mi imamo citajuci kojekakve portale i izmisljene intervjue...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 32 gosta.