U Bayernu pozivaju managere Lewandowskog na tzv. Final-Party, dok u Dortmundu pricaju kako su oni kulturniji od Bayerna i kao primjer navode slavlje Robbena nakon utakmice u kupu Njemacke.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
? " у ? "Neutral je napisao/la:2
................
ceze je napisao/la:Ugovor stupa na snagu kada postane zvanično igrač Bayerna 1. jula 2013., tako da to što si napisao ne pije vode.adnan24 je napisao/la: Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru
Svojim postom si aludirao da postoji stavka u ugovoru da Gotze ne može igrati protiv Bayerna i ja sam ti samo ukazao na to da ugovor nije još stupio na snagu.adnan24 je napisao/la:ceze je napisao/la:Ugovor stupa na snagu kada postane zvanično igrač Bayerna 1. jula 2013., tako da to što si napisao ne pije vode.adnan24 je napisao/la: Bravo za Bayern...fin detalj u ugovoru
Stvarno? Ja bas mislio da je on vec igrac Bayerna pa se radovao jucer kad sam vidio da propusta finale
Ne mora se sve nacrtati...nemoj biti bukvalac.ceze je napisao/la: Svojim postom si aludirao da postoji stavka u ugovoru da Gotze ne može igrati protiv Bayerna i ja sam ti samo ukazao na to da ugovor nije još stupio na snagu.
Iako je glupost uopće misliti da tako nešto postoji.
Prijatelju,on je mislio na to da su tokom sklapanja dogovora ono se "Izmedju sebe" dogovorili Gotze i uprava da on kao nekako izmajmunise da ne moze igrati tu utakmicu u finalu.ceze je napisao/la:Ma nisam bukvalac brate, nego nisi prvi koji je tako nešto napisao i igrom slučaja mi tvoj post zapadne za oko.
Ništa lično.
bravo za hobotnicu! uvijek je u životu bitno stati na pravu stranubetton je napisao/la:Hobotnica je rekla svoje:
-open in new tab-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.