Koliko znam on je dobio nase drzavljanstvo,ali čeka da mu FIFA promjeni sportsko.Bicakcic nema nase drzavljanstvo jos.emir79 je napisao/la:Ne moze on, nema nas pasos. yebe ga maticni broj .thulkazal je napisao/la:il će biti Anel Hadžić ...
Znaci ili Husejinovic ili Muslimovic
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pape reče 23 imena. Prostom matematičkom računicom, ako reče da će zvati one koji su iznijeli teret kvalifikacija, te ako odbijemo Bešića, Vranješa i Misketa, dođemo do brojke od 22 igrača. To znači da je jedno mjesto ostalo ne upražnjeno ako sam dobro shvatio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Alen Halilović je 23 igrač 

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Mogao bi biti i Izet zvani Švicarac,nekako ono kontam da su obojici sredjivali u paketu.Nekako sumnjam da ce 1 igrati za jednu,a drugi za drugu repku.Ili ce obojica igrati za 1 ili nece nigdje,a s obzirom da je mladji vec promijenio sportsko u nase i da je ostala samo formalnost da zabiljezi nastup za nas,ne sumnjam da je i stariji ucinio isto ili ce ucinitiVandelanoitte je napisao/la:Alen Halilović je 23 igrač
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
ma prej ebo se Pape u matematici sigurno je Miske bio taj 23ci ili ko sto jedan forumas rece mozda Vrancic iz EB..
Ja bi volio da je Kolasinac, ali sve mi se cini kako ce i on krenut stopama "kockastog". Cijelo vrijeme igra za mlade Njemacke i ako mu se ponudi poziv da zaigra za A Njemacku kao da gledam da ce sloziti istu pricu kao i "kockasti"
Lahko.moguce,Kolosonac je mlad i kao takav je zanimljiv cak i Svabiji..
Ja ne zalim,ko ne zeli i ne mora.
LJUDI SU ZIVOTE DALI ZA DRZAVU dok su nama.pare svetinja..
Ja ne zalim,ko ne zeli i ne mora.
LJUDI SU ZIVOTE DALI ZA DRZAVU dok su nama.pare svetinja..
majstor bi odletio u rigu sa porcijom sudzuke, pecenice i litar rakije da pomezeti malocalcio je napisao/la:Mozda je Seo Kola sredio nase papire u tajnosti.
Al' bi to bilo gigantsko i prijatno iznenadjenje za sve nas a pogotovo za naseg @majstora

Pa šta ako igra za mladu repku Njemačke ? Nijemci su baš na poziciji lijevog beka limitirani, no vjerujem da će za BiH igrati ipak je to otvoreno rekao.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
E vala ce nas razocarat ako taj novi igrac bude vrancic, pored saida i zlatanaemir79 je napisao/la:Pa nisi nas razocarao, ako bude on povratnik. Inace Vrancic je odigrao sezonu iz snova za Braunschweig.guillermo je napisao/la:Ne bi da vas razocaram mislim da ce Vrancic dobit poziv..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako sam jučer dobro pročitao, u 11h bi trebalo biti obraćanje novinarima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
na jednom drugom portalu je objavljeno da je pozvao 22 igraca - znaci nema Saida.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Safet Sušić danas je objavio spisak igrača na koje će računati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije, koja se igra 7.juna u Rigi.
Pape nije eksperimentisao, te je pozvao iste igrače kao i za Grčku. Ipak, Zmajevi u ovom veoma važnom susretu neće moći računati na Zvjezdana Misimovića i Ognjena Vranješa.
Na popisu su:
golmani: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (FK Borac), Fejzić Jasmin (Aalen)
obrana: Emir Spahić (Anži), Ermin Zukanović (Gent), Mensur Mujdža (Freiburg), Boris Pandža (Mechelen) Toni Šunjić (Zorya) i Muhamed Bešić (Ferencvárosi), Sejad Salihović (Hoffenheim).
vezni igrači: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Adnan Zahirović (Dinamo Minsk), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Ivan Sesar (Elazigspor), Elvir Rahimić (CSKA) i Miroslav Stevanović (Sevilla).
napadači: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Višća (Istanbul).
Pape nije eksperimentisao, te je pozvao iste igrače kao i za Grčku. Ipak, Zmajevi u ovom veoma važnom susretu neće moći računati na Zvjezdana Misimovića i Ognjena Vranješa.
Na popisu su:
golmani: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (FK Borac), Fejzić Jasmin (Aalen)
obrana: Emir Spahić (Anži), Ermin Zukanović (Gent), Mensur Mujdža (Freiburg), Boris Pandža (Mechelen) Toni Šunjić (Zorya) i Muhamed Bešić (Ferencvárosi), Sejad Salihović (Hoffenheim).
vezni igrači: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Adnan Zahirović (Dinamo Minsk), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Ivan Sesar (Elazigspor), Elvir Rahimić (CSKA) i Miroslav Stevanović (Sevilla).
napadači: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Višća (Istanbul).

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sto to?, pa momci su svi dobri ovdje mozda Svraka nije sad nesto u posljednje vrijeme...:/Head je napisao/la:E **** ga Sesar,Visca,Svraka,Vrsajevic i Stevanovic u paksu.
od boldiranih ili imamo bolje, ili ne pripradaju safetovom stavu da oni koji griju klupe nece biti pozvani.... primjer miroslav stevanovic koji je u vecini utakmica na TRIBINAMADevilS je napisao/la:Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Safet Sušić danas je objavio spisak igrača na koje će računati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije, koja se igra 7.juna u Rigi.
Na popisu su:
vrsajevic koji kvalitetom ...

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Smatram da je Susic mnogo bolji trener npr. od Stimca, ali definitivno ima neke bezvezne principe koji mi sve vise pice po zivcima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
htcxone je napisao/la:od boldiranih ili imamo bolje, ili ne pripradaju safetovom stavu da oni koji griju klupe nece biti pozvani.... primjer miroslav stevanovic koji je u vecini utakmica na TRIBINAMADevilS je napisao/la:Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Safet Sušić danas je objavio spisak igrača na koje će računati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije, koja se igra 7.juna u Rigi.
Na popisu su:
vrsajevic koji kvalitetom ...![]()

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 24 maj 2013, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.