Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

TMovac
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la TMovac » 23 maj 2013, 23:57

emir79 je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:il će biti Anel Hadžić ...
Ne moze on, nema nas pasos. yebe ga maticni broj .

Znaci ili Husejinovic ili Muslimovic
Koliko znam on je dobio nase drzavljanstvo,ali čeka da mu FIFA promjeni sportsko.Bicakcic nema nase drzavljanstvo jos.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2013, 00:03

Nema novih imena ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 maj 2013, 00:07

Pape reče 23 imena. Prostom matematičkom računicom, ako reče da će zvati one koji su iznijeli teret kvalifikacija, te ako odbijemo Bešića, Vranješa i Misketa, dođemo do brojke od 22 igrača. To znači da je jedno mjesto ostalo ne upražnjeno ako sam dobro shvatio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 24 maj 2013, 00:23

Alen Halilović je 23 igrač :D
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2013, 00:55

Vandelanoitte je napisao/la:Alen Halilović je 23 igrač :D
Mogao bi biti i Izet zvani Švicarac,nekako ono kontam da su obojici sredjivali u paketu.Nekako sumnjam da ce 1 igrati za jednu,a drugi za drugu repku.Ili ce obojica igrati za 1 ili nece nigdje,a s obzirom da je mladji vec promijenio sportsko u nase i da je ostala samo formalnost da zabiljezi nastup za nas,ne sumnjam da je i stariji ucinio isto ili ce uciniti
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 maj 2013, 01:01

ma prej ebo se Pape u matematici sigurno je Miske bio taj 23ci ili ko sto jedan forumas rece mozda Vrancic iz EB..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 maj 2013, 01:06

Ja bi volio da je Kolasinac, ali sve mi se cini kako ce i on krenut stopama "kockastog". Cijelo vrijeme igra za mlade Njemacke i ako mu se ponudi poziv da zaigra za A Njemacku kao da gledam da ce sloziti istu pricu kao i "kockasti"

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 maj 2013, 01:13

Lahko.moguce,Kolosonac je mlad i kao takav je zanimljiv cak i Svabiji..
Ja ne zalim,ko ne zeli i ne mora.
LJUDI SU ZIVOTE DALI ZA DRZAVU dok su nama.pare svetinja..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 24 maj 2013, 01:26

calcio je napisao/la:Mozda je Seo Kola sredio nase papire u tajnosti.
Al' bi to bilo gigantsko i prijatno iznenadjenje za sve nas a pogotovo za naseg @majstora :D
majstor bi odletio u rigu sa porcijom sudzuke, pecenice i litar rakije da pomezeti malo :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2013, 01:32

Pa šta ako igra za mladu repku Njemačke ? Nijemci su baš na poziciji lijevog beka limitirani, no vjerujem da će za BiH igrati ipak je to otvoreno rekao.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 maj 2013, 01:57

emir79 je napisao/la:
guillermo je napisao/la:Ne bi da vas razocaram mislim da ce Vrancic dobit poziv.. :?
Pa nisi nas razocarao, ako bude on povratnik. Inace Vrancic je odigrao sezonu iz snova za Braunschweig.
E vala ce nas razocarat ako taj novi igrac bude vrancic, pored saida i zlatana
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2013, 10:41

Kad ce spisak?
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 maj 2013, 10:55

Ako sam jučer dobro pročitao, u 11h bi trebalo biti obraćanje novinarima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2013, 11:10

na jednom drugom portalu je objavljeno da je pozvao 22 igraca - znaci nema Saida.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 maj 2013, 11:11

Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Safet Sušić danas je objavio spisak igrača na koje će računati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije, koja se igra 7.juna u Rigi.
Pape nije eksperimentisao, te je pozvao iste igrače kao i za Grčku. Ipak, Zmajevi u ovom veoma važnom susretu neće moći računati na Zvjezdana Misimovića i Ognjena Vranješa.

Na popisu su:

golmani: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (FK Borac), Fejzić Jasmin (Aalen)
obrana: Emir Spahić (Anži), Ermin Zukanović (Gent), Mensur Mujdža (Freiburg), Boris Pandža (Mechelen) Toni Šunjić (Zorya) i Muhamed Bešić (Ferencvárosi), Sejad Salihović (Hoffenheim).

vezni igrači: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Adnan Zahirović (Dinamo Minsk), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Ivan Sesar (Elazigspor), Elvir Rahimić (CSKA) i Miroslav Stevanović (Sevilla).

napadači: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Višća (Istanbul). ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2013, 11:16

E **** ga Sesar,Visca,Svraka,Vrsajevic i Stevanovic u paksu.
1946

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 maj 2013, 11:18

Head je napisao/la:E **** ga Sesar,Visca,Svraka,Vrsajevic i Stevanovic u paksu.
Sto to?, pa momci su svi dobri ovdje mozda Svraka nije sad nesto u posljednje vrijeme...:/

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 24 maj 2013, 11:19

DevilS je napisao/la:Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Safet Sušić danas je objavio spisak igrača na koje će računati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije, koja se igra 7.juna u Rigi.
Pape nije eksperimentisao, te je pozvao iste igrače kao i za Grčku. Ipak, Zmajevi u ovom veoma važnom susretu neće moći računati na Zvjezdana Misimovića i Ognjena Vranješa.

Na popisu su:

golmani: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (FK Borac), Fejzić Jasmin (Aalen)
obrana: Emir Spahić (Anži), Ermin Zukanović (Gent), Mensur Mujdža (Freiburg), Boris Pandža (Mechelen) Toni Šunjić (Zorya) i Muhamed Bešić (Ferencvárosi), Sejad Salihović (Hoffenheim).

vezni igrači: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Adnan Zahirović (Dinamo Minsk), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Ivan Sesar (Elazigspor), Elvir Rahimić (CSKA) i Miroslav Stevanović (Sevilla).

napadači: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Višća (Istanbul). ;)
od boldiranih ili imamo bolje, ili ne pripradaju safetovom stavu da oni koji griju klupe nece biti pozvani.... primjer miroslav stevanovic koji je u vecini utakmica na TRIBINAMA
vrsajevic koji kvalitetom ... :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2013, 11:19

Smatram da je Susic mnogo bolji trener npr. od Stimca, ali definitivno ima neke bezvezne principe koji mi sve vise pice po zivcima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 maj 2013, 11:20

htcxone je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Safet Sušić danas je objavio spisak igrača na koje će računati za kvalifikacijsku utakmicu protiv Latvije, koja se igra 7.juna u Rigi.

Na popisu su:

od boldiranih ili imamo bolje, ili ne pripradaju safetovom stavu da oni koji griju klupe nece biti pozvani.... primjer miroslav stevanovic koji je u vecini utakmica na TRIBINAMA
vrsajevic koji kvalitetom ... :lol: :lol:
:lol: upravu si ali sta ces tako nam je kako je... ;)
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 24 maj 2013, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.