FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Zasluzeno,apsolutno zasluzeno. Da su nam strpali pet komada opet bi rekao da je malo.
Ovo je sramota,sramota svih igraca (osim Bajkovica),sramota Pinta i celog strucnog staba.A Pinto mi je veceras pao u ocima samo tako.
Sta znam,jos 6 bodova je u igri,dovoljno prostora da Vucic odradi svoj pakleni plan iz decembra o kojem se toliko prica,smekerski.
Ovo je sramota,sramota svih igraca (osim Bajkovica),sramota Pinta i celog strucnog staba.A Pinto mi je veceras pao u ocima samo tako.

Sta znam,jos 6 bodova je u igri,dovoljno prostora da Vucic odradi svoj pakleni plan iz decembra o kojem se toliko prica,smekerski.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- DragonReborn
- Kontakt:
$ ' ? % ? сата не " $ ?. А на " ? ' $ ? ".
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma da smo igrali do prekosutra, mi ga ne bi zabili.
apsolutno ništa nismo pokazali, samo ona prečka kasalice i to je sve. prvo poluvrijeme tu i tamo, i mi i oni dosta oprezno igrali, ali ja sam očekivao u drugom poluvremenu da jurnemo naprijed, ako ne odmah od početka drugog dijela, onda bar od 60. minuta, a mi sve nešto čekali i čekali i čekali i umjesto da napadnemo mi se povukli ko da nama odgovara bod. Teško je reći šta je razlog tome, možda pogrešna taktika, možda težina utakmice, moranje, možda nas je poremetio i rani izlazak Lazovića, ko će znati. Uglavnom, Partizan je zasluženo pobijedio i ja im čestitam na tituli.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Stranci ne znaju voditi derbije i to je to. Mada nije ni lako voditi derbi sa jednim štoperom, bez i jednog krila i sa sedam napadača.
Veri najs.Sad tražim od vas samo malo izvinjenje svim Zvezdinim navijačima, Fudbalskom klubu Crvena zvezda, svima koje ste uvredili pričama o nameštaljkama, samo zato što ste polazili od sebe, misleći da smo mi isti kao vi.
E, nismo Ružiću.
Jedna rec je dovoljna za jucerasnju utakmicu...
SRAMOTA !!!
Da nije bilo sudije ovaj poraz je mogao da bude mnogo mnogo ubedljiviji,steta sto nije.
SRAMOTA !!!
Da nije bilo sudije ovaj poraz je mogao da bude mnogo mnogo ubedljiviji,steta sto nije.
ma jok oni su viša bića na višem novou postojanja... hahahahaha.... djetinjasto...braoolyo je napisao/la:Stranci ne znaju voditi derbije i to je to. Mada nije ni lako voditi derbi sa jednim štoperom, bez i jednog krila i sa sedam napadača.
Veri najs.Sad tražim od vas samo malo izvinjenje svim Zvezdinim navijačima, Fudbalskom klubu Crvena zvezda, svima koje ste uvredili pričama o nameštaljkama, samo zato što ste polazili od sebe, misleći da smo mi isti kao vi.
E, nismo Ružiću.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.tvarenasport.com/vesti/14618 ... ene-zvezde
baš su potrefili naslov, slika i prilika ovog tima ove sezone
devile jarane ti otkako si došao na ovaj forum vi titulu ne možete osvojiti, ja bi an tvom mjestu razmislio o nekim radikalnim promjenama
baš su potrefili naslov, slika i prilika ovog tima ove sezone

devile jarane ti otkako si došao na ovaj forum vi titulu ne možete osvojiti, ja bi an tvom mjestu razmislio o nekim radikalnim promjenama

nema potpisa
Jbg.
Mozda se to dogodi vec ovo leto.

Mozda se to dogodi vec ovo leto.

[youtube][/youtube]
Jbo mater ako su i Dauda i Mudrinski i jednom ovako prošli golmana ove godine
Možda bi Stojadinović trebao razmisliti...
Jbo mater ako su i Dauda i Mudrinski i jednom ovako prošli golmana ove godine

Možda bi Stojadinović trebao razmisliti...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
A daj ba ahahhahhahaha
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Što bolan,em je izrazio želju da nastupa u crveno-belom dresu em navija za Zvezdu a u deficitu smo sa napadačem.AgresivnoDjubre je napisao/la:A daj ba ahahhahhahaha

Danas sa Vojvodinom ,kazu da nema nekog posebnog interesovanja za ovaj mec sto je i logicno. Sve je poznato . Nije lose ,mozda,ovo sa omladincima i delom prvotimaca kada imamo u vidu " trud" standardnih prvotimaca i njihov odnos prema crveno-belom dresu . Kazu u klubu bice pojacanja a bice i odlazaka ( nadam se velikom broju odlazaka), pa cemo valjda u novu sezonu nesto bolji nego sto smo bili u ovoj
( po ko zna koji put ) .
Godine prolaze moje ja cekam titule tvoje !

Godine prolaze moje ja cekam titule tvoje !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kakvo crno interesovanje. Cak ni ja necu gledati utakmicu (iako sam planirao ici do Novog Sada). Ostajem u Bg i uzivam u OFK-BSK pa onda Partizan-Spartak...
- Moj prvi utisak je da se sudija na današnjoj utakmici šalio sa mojim igračima. Izveli smo mlad tim, kao što smo i najavili, i jasno nam je bilo da je Vojvodina kvalitetnija u ovoj situaciji, i da bi nas pobedila i bez pomoći sudije. Nije mi jasno zašto je deliocima pravde na ovom meču bilo potrebno da se ovako ponašaju. Kada je sviran penal, svi na stadionu su se smejali, a igrači su mi i pored toga na poluvremenu govorili da ne mogu da igraju jer ih sudija stalno ometa u tome. Opet ponavljam, Vojvodina je zasluženo pobedila, 3:0 su slavili i u utakmici u prvom delu sezone, samo kažem da bi do pobede možda došli na teži način da su svi akteri meča bili na nivou – rekao je Sa Pintu.

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
(Devile) Kakva su ova dvojica iz Napretka što se spominju?
Stvarno lijepa gesta za Husrefa, svaka čast Delije.Uvijek sam volio Zvezdu, a nakon ovog ste mi još draži postali.Navijao sam za vas svim srcem sad protiv Partizana, i stvarno mi je žao što niste uspjeli da osvojite titulu.Nekako poistovjećujem ovu situaciju u Zvezdi sa onom u Sarajevu, pa mi je zbog toga zaista teško palo što ste opet završili 2.
Samo ostaje da se nadamo, i mi i vi.
Samo ostaje da se nadamo, i mi i vi.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Spominju ih mediji.braoolyo je napisao/la:(Devile) Kakva su ova dvojica iz Napretka što se spominju?

Kada govorimo o Reganu i Bojicu onako neformalno ne bih ja voleo niti jednog. Mozda Regana ali ako to ne bi predstavljalo pretnju po broj stranaca koji mozemo imati,odnosno ako se to mesta budu pametno popunjavala. Brz je, ima lepu tehniku, levak je sto mu je jos jedan veci plus a i 19 godina znaci da moze napredovati jos.
Bojic je slican igrac njemu, 22 godine ako se ne varam ali nije to kvalitet za Zvezdu. Sa 22 godine o njemu bi vec uveliko trebalo da se prica da je neki kvalitet i da je prevaga. Igraci poput njega bojim se da Zvezdi ne mogu pomoci i kada bi nekim cudom dosao u klub mislim da bi to bio neki novi Mugosa.
Tesko je iz ove perspektive jos uvek reci ko nam dolazi, sezona nije ni zavrsena i vecina "transfera" jesu zapravo medijska nagadjanja koja mozda i deluju ocigledno pa ako se pogodi onda ce biti, vidite da imamo proverene informacije,korak ispred svih idemo,citajte nas i ostalo, a ako ne dodje do toga niko nece ni spomenuti da su se ikada povezivali sa tim klubom.
Trenutno znam nasa 3 igraca kojima je sredjen transfer 80% i bice ih jos uvek, postoji kontakata za dosta igraca ali necemo neki preveliki kes uspeti dobiti ni za koga sto je sasvim logicno.
Posveticu se kroz sledece sedmice vise prethodnoj sezoni i onome sto sleduje kada se vratim sa puta tada cu i napisati vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.