Gdje to pratiteSabinho je napisao/la:Eno ga pravda se ocam'Sakuragi je napisao/la:haha kepec halilovic izbrisao poruku o reprezentaciji jer je dobio previse komplimenata od bih navijaca![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Gdje to pratiteSabinho je napisao/la:Eno ga pravda se ocam'Sakuragi je napisao/la:haha kepec halilovic izbrisao poruku o reprezentaciji jer je dobio previse komplimenata od bih navijaca![]()
I opet na kraju se odrekne Bosne. Pravi mu se nasao govoriti.emir79 je napisao/la:Salihamidžić poručio Kolašincu: Slušaj svoje srce!
Kolašinac mora sam odlučiti. On mora slušati šta kaže srce. Važno je čuti mišljenje drugih, ali je najvažnije poslušati svoje srce. Ja sam tako uradio. Mogao sam čekati poziv Njemačke, ali za mene nije bilo dileme - kazao je Salihamidžić u intervjuu za novi broj Avazovog Sporta.
O cemu ti? Hasan je ginuo za repku. Pusti pizdarije o pasosu.AjsKjub je napisao/la:I opet na kraju se odrekne Bosne. Pravi mu se nasao govoriti.emir79 je napisao/la:Salihamidžić poručio Kolašincu: Slušaj svoje srce!
Kolašinac mora sam odlučiti. On mora slušati šta kaže srce. Važno je čuti mišljenje drugih, ali je najvažnije poslušati svoje srce. Ja sam tako uradio. Mogao sam čekati poziv Njemačke, ali za mene nije bilo dileme - kazao je Salihamidžić u intervjuu za novi broj Avazovog Sporta.
kakvu crnu istinu? sportski je forum pa o tome ne treba raspravljati.STEVIE je napisao/la:boli cuti istinu zar ne?Lillard je napisao/la: samo kazem da ne mijesas politiku u ovo
Ne vrijedi Cartman, neko im je usadio u glavu da se Hasan nije borio pa Bog. Da mi je samo zanti, da li su ikad pogledali utakmicu u kojoj je Hasan igrao za reprezentaciju.Cartman je napisao/la:O cemu ti? Hasan je ginuo za repku. Pusti pizdarije o pasosu.AjsKjub je napisao/la:I opet na kraju se odrekne Bosne. Pravi mu se nasao govoriti.emir79 je napisao/la:Salihamidžić poručio Kolašincu: Slušaj svoje srce!
Na njegovoj stranici na fb.Pise da se dvoumio i kao da kod nas ne bi mogao igrati jos par godina a kod njih moze odmahceze je napisao/la:Gdje to pratiteSabinho je napisao/la:Eno ga pravda se ocam'Sakuragi je napisao/la:haha kepec halilovic izbrisao poruku o reprezentaciji jer je dobio previse komplimenata od bih navijaca![]()
A tako je izgleda običaj kada oženiš strankinju, ne možeš dati ime Mehmed, Stipe ili nešto tako, mislim možeš ali valjda se i druga strana nešto pita. Ja u porodici imam takav slučaj i dijete se zove August.JTS je napisao/la:što se Brazze tiče, malo mi smeta što djeci nije dao bosanska imena, ovako će očigledno odgojiti male švabeal' dobro, ni velik Srbin Mihajlović nije dao djeci srpska imena
Jel Oktavijan?ceze je napisao/la:A tako je izgleda običaj kada oženiš strankinju, ne možeš dati ime Mehmed, Stipe ili nešto tako, mislim možeš ali valjda se i druga strana nešto pita. Ja u porodici imam takav slučaj i dijete se zove August.JTS je napisao/la:što se Brazze tiče, malo mi smeta što djeci nije dao bosanska imena, ovako će očigledno odgojiti male švabeal' dobro, ni velik Srbin Mihajlović nije dao djeci srpska imena
Valjda što samo u augustu dođu ovdje
Sabinho je napisao/la: Jel Oktavijan?
Sabinho je napisao/la:Jel Oktavijan?ceze je napisao/la:A tako je izgleda običaj kada oženiš strankinju, ne možeš dati ime Mehmed, Stipe ili nešto tako, mislim možeš ali valjda se i druga strana nešto pita. Ja u porodici imam takav slučaj i dijete se zove August.JTS je napisao/la:što se Brazze tiče, malo mi smeta što djeci nije dao bosanska imena, ovako će očigledno odgojiti male švabeal' dobro, ni velik Srbin Mihajlović nije dao djeci srpska imena
Valjda što samo u augustu dođu ovdje
Dat cu glavu da sam vise gledao tekmi Saliha amidze od tebe al eto nek bude po tvom. Sve u svemu dovoljno govori to da je ozenio svabicu, da djeci daje njemacka imena a najvjerovatnije i namece njemacki stil zivot, kulturu i sl. A kao slag na kraju odrice se BiH drzavljanstva i uzima njemacko. Tako da sam u pravu bio kada sam govorio kako se pravi nasao da sugerise Seadu.Ne vrijedi Cartman, neko im je usadio u glavu da se Hasan nije borio pa Bog. Da mi je samo zanti, da li su ikad pogledali utakmicu u kojoj je Hasan igrao za reprezentaciju.
Hasan nije ozenio nikakvu svabicu, nego Spanjolku. Kakva ce imena davati djeci, je njegova stvar. Pogledaj utakmice protiv Spanije na Kosevu, Danske na Kosevu, Njemacke na Kosevu. Protiv najjacih je bio najjaci. Da se ne vracam na 1996-tu. Imam skoro svaku utakmicu reprezentacije snimljenu, pogotovu ove starije. Igrao za reprezentaciju kad su se mnogi stidjeli i reci odakle su. NEMATE PRAVO DA DIRATE U LEGENDU. Hocemo li sad pljuvati i po Sergeju, posto se i on odrekao BH drzavljanstva?AjsKjub je napisao/la:Dat cu glavu da sam vise gledao tekmi Saliha amidze od tebe al eto nek bude po tvom. Sve u svemu dovoljno govori to da je ozenio svabicu, da djeci daje njemacka imena a najvjerovatnije i namece njemacki stil zivot, kulturu i sl. A kao slag na kraju odrice se BiH drzavljanstva i uzima njemacko. Tako da sam u pravu bio kada sam govorio kako se pravi nasao da sugerise Seadu.Ne vrijedi Cartman, neko im je usadio u glavu da se Hasan nije borio pa Bog. Da mi je samo zanti, da li su ikad pogledali utakmicu u kojoj je Hasan igrao za reprezentaciju.
Zauzeo je svoje mjesto u ekipimokhe je napisao/la:šta je s ovim malim Arslanagicem iz Standarda? Zna li neko nešto više?
Slabo ga nešto i novinari pominju, a mlad je i u dobrom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.