NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:16

Luminary je napisao/la:Vala, meni ne stvara cir na zelucu stvorenje zvano James i ne vodim privatne ratove protiv njega. Tebi izgleda lijepo u tom fazonu. :lol:

Ako je u tvom malom svijetu (riječniku) privatni rat reći ono što svi već uveliko vide, onda nek' tako i ostane.

A taj smajl je jako bitan na kraju svake rečenice, bez njega upisi gube smisao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 23 maj 2013, 20:18

Titova-Juga je napisao/la:
Luminary je napisao/la:Vala, meni ne stvara cir na zelucu stvorenje zvano James i ne vodim privatne ratove protiv njega. Tebi izgleda lijepo u tom fazonu. :lol:
Ako je u tvom malom svijetu (riječniku) privatni rat reći ono što svi već uveliko vide, onda nek' tako i ostane.
A taj smajl je jako bitan na kraju svake rečenice, bez njega upisi gube smisao.
Naravno, covjek se mora nasmijati na sve ovo.
Uzivaj!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 20:18

Da, jeste. Tema je PO, James je u PO, i nastavio je da flopa kao sto je radio i tokom sezone u nekolicini svojih utakmica. Dakle, povezano.
Nije i nikad neće biti, samo što ne vrijedi vama objašnjavati, bolje se kaniti ove teme koja je očito otišla u pogrešnom smjeru, nažalost svih fanova košarke koji žele nešto reći o tekmama, a ne o ovim glupostima :(
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Da, jeste. Tema je PO, James je u PO, i nastavio je da flopa kao sto je radio i tokom sezone u nekolicini svojih utakmica. Dakle, povezano.
Nije i nikad neće biti, samo što ne vrijedi vama objašnjavati, bolje se kaniti ove teme koja je očito otišla u pogrešnom smjeru, nažalost svih fanova košarke koji žele nešto reći o tekmama, a ne o ovim glupostima :(
Kome bola nama ? Oprosti administracijo, nisam vas prepoznao.
'Oćeš li objasniti nama budalama kako potezi (sportski ili nesportski) jednog igrača u play offu nisu povezani sa istim ? Ili da počnem ko ovaj iznad koristiti smajlove na kraju svake svoje rečenice :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 maj 2013, 20:21

odustani brate, ne postoji normalna rasprava kad je taj lik u pitanju
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2013, 20:22

prvi put u zivotu navijam za Indianu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:24

LenBias je napisao/la:
odustani brate, ne postoji normalna rasprava kad je taj lik u pitanju

Ja se ponadao da ćeš me staviti na ignore a ti iznevjeri starog Bullsovca.

Normalna rasprava bi svakako bila da kažem da nije big deal što najveći košarkaš danas flopa kao da je R.Evans. Dosta vas ovdje ima problem suočavanja sa istinom, poglavito ovi tzv. Heat fanovi od 2010-e na 'vamo.

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 20:30

'Oćeš li objasniti nama budalama kako potezi (sportski ili nesportski) jednog igrača u play offu nisu povezani sa istim ? Ili da počnem ko ovaj iznad koristiti smajlove na kraju svake svoje rečenice :lol:
Ajd na početak ove teme pa vidi ko je zaslužan za njeno pokretanje ;)

To što se priča o glupostima i to po ko zna koji put, svakako je očekivano, tako da slobodno nastavite ;)

Nigdje nisam rekao da ste budale, a to vama se odnosilo na sve koji su učestvovali u ovoj diskusiji ;)

I ja nisam Heat fan, već fan njihovih najvećih rivala na Istoku (koje je Lebron sam izdominirao prošle godine i za to sam mu odao priznanje, a po vašoj logiKi bih ga trebao mrziti još više :mrgreen: ), pa nikad nisam ni pokušao spomenuti suce, flopanje i slično ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:32

Ajd na početak ove teme pa vidi ko je zaslužan za njeno pokretanje ;)

To što se priča o glupostima i to po ko zna koji put, svakako je očekivano, tako da slobodno nastavite ;)

Nigdje nisam rekao da ste budale, a to vama se odnosilo na sve koji su učestvovali u ovoj diskusiji ;)

I ja nisam Heat fan, već fan njihovih najvećih rivala na Istoku (koje je Lebron sam izdominirao prošle godine i za to sam mu odao priznanje, a po vašoj logiKi bih ga trebao mrziti još više :mrgreen: ), pa nikad nisam ni pokušao spomenuti suce, flopanje i slično ;)

Šta ima veze ko je zadužen za pokretanje ove teme ?
Pogledao sam cijelu tekmu sinoć i vidio kako se ogromna mrcina kakav je LeBron James odbija ko od tenk od momka koji je negdje moje kilaže odprilike i nisam mogao da vjerujem svojim očima.
Kakve veze ima to koga je isti izdominirao sa ovim činjenicama da prečesto flopa i da mu to zaista nije potrebno s obzirom da se radi o najvećem talentu/košarkašu trenutno ?

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2013, 20:36

ja cu jos jednom ponovit najbolji je igrac u ligi, jendostavno cuvat ga je tesko, ali covjeka jednostavno mrzim jer je umisljen , jer je floper... jednostavno mi je mrzak i necu dalje se mjesat u vasu raspravu :)... ja imam svoje misljenje koje necu promjeniti :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 20:42

Titova-Juga je napisao/la: Šta ima veze ko je zadužen za pokretanje ove teme ?
Pogledao sam cijelu tekmu sinoć i vidio kako se ogromna mrcina kakav je LeBron James odbija ko od tenk od momka koji je negdje moje kilaže odprilike i nisam mogao da vjerujem svojim očima.
Kakve veze ima to koga je isti izdominirao sa ovim činjenicama da prečesto flopa i da mu to zaista nije potrebno s obzirom da se radi o najvećem talentu/košarkašu trenutno ?
I ja sam pogledao tekmu i to mi je bilo najmanje bitno jer sam uživao u odličnoj košarci, a vidjeo sam kako Lebron donosi pobjedu svojoj ekipi sa game winnerom, i triple-doublom, vidjeo sam sjajnu tekmu (a posebno 2pol) PG-a koji je izborio OT za Pejsere trojkom sa 8m, samo što se to ovdje skoro i ne spominje, za razliku od ostatka svijeta :mrgreen:

Ne kažem da je on svetac i da neće nikad iskoristiti situaciju i izboriti faul za svoju ekipu (što i većina drugih igrača radi ili bi uradila), već kažem da se tome pridaje prevelika pažnja i diže nepotrebna buka na ovom forumu ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:45

Titova-Juga je napisao/la: Šta ima veze ko je zadužen za pokretanje ove teme ?
I ja sam pogledao tekmu i to mi je bilo najmanje bitno jer sam uživao u odličnoj košarci, a vidjeo sam kako Lebron donosi pobjedu svojoj ekipi sa game winnerom, i triple-doublom, vidjeo sam sjajnu tekmu (a posebno 2pol) PG-a koji je izborio OT za Pejsere trojkom sa 8m, samo što se to ovdje skoro i ne spominje, za razliku od ostatka svijeta :mrgreen:

Ne kažem da je on svetac i da neće nikad iskoristiti situaciju i izboriti faul za svoju ekipu, već kažem da se tome pridaje prevelika pažnja i diže nepotrebna buka na ovom forumu ;)

Zavisi kako kome. LeBron iz Cavsa i ovaj iz Heata su neusporedivi po mnogo čemu.
Isti je postao šprdancija na yt-u sa svojim flopovima, a da ne govorim kolika zdapi je postao u clutch situacijama gdje ustvari treba da dokaže kako je lider ekipe. Sinoć je to bio slučaj i svaka mu čast na tome, tako se veliki igrači i trebaju ponašati. Ali isto tako reći ću i ono negativno što vidim i to itekako ima veze sa ovom temom, flopčina na kvadratčinu sviđalo se to nekome ili ne.

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 maj 2013, 20:47

Ja volim Jamesa i ne znam kako neko moze reci da je on flopper, James nije floper niti je to kada bio :!:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2013, 20:56

A zayebaste temu totalno. Dajte vise okanite se toga.

Raspravljajmo o utakmicama, za to je namijenjena tema, a ne za pizdarije kao sto se pisu vec par stranica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Spike
Kontakt:

Post Postao/la Spike » 23 maj 2013, 20:56

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball- ... 33978.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mrzelo me bilo šta da pišem, užasna mi tekma bila, opet ova serija na Zapadu mnogo bolja. Strašno koliko Istok guši.

Dobro se Miami izvukao, mora to dosta ozbiljnije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 21:10

adriano_leite je napisao/la:Ja volim Jamesa i ne znam kako neko moze reci da je on flopper, James nije floper niti je to kada bio :!:
Evo, kad drug Adriano to kaže, zaista nemamo razloga sumnjati u njegove riječi :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 maj 2013, 21:14

adriano_leite je napisao/la:Ja volim Jamesa i ne znam kako neko moze reci da je on flopper, James nije floper niti je to kada bio :!:
Evo, kad drug Adriano to kaže, zaista nemamo razloga sumnjati u njegove riječi :mrgreen:
Hakovali mi account! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 23 maj 2013, 21:20

Ovi simpatizeri su živa komedija. Pazi ti njih, James je š**** zato što je otišao u Miami, al' eto to što su oni doveli Garnetta i Allena, to je ok, ipak su oni Boston Celticsi.
Onda, Allen p**** zato što je otišao u Miami, al' nije bio p**** kad je došao kod njih iz Seattlea, j*** seattle ko njih za šta šljivi.
Da se razumijemo, Garnett mi je jedan od najdražih igrača svih vremena, ali teško da je neki igrač udaljeniji od sportskog ponašanja od njega. Konstantno dobacivanje, omalovažavanje protivnika, istresanje sile nad fizički slabijim u situacijama kad mu niko ne može odgovoriti. Vjerujem da bi mu 90-ih neko, ala Barkley, Maxwell ili Oakley hladno glavu otkinuli bez sudijske protekcije. Onda tuče saigrače po trening kampovima itd itd.... Al' on je cool, James je arogantan. :lol:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 maj 2013, 21:30

work je napisao/la:Ovi simpatizeri su živa komedija. Pazi ti njih, James je š**** zato što je otišao u Miami, al' eto to što su oni doveli Garnetta i Allena, to je ok, ipak su oni Boston Celticsi.
Onda, Allen p**** zato što je otišao u Miami, al' nije bio p**** kad je došao kod njih iz Seattlea, j*** seattle ko njih za šta šljivi.
Da se razumijemo, Garnett mi je jedan od najdražih igrača svih vremena, ali teško da je neki igrač udaljeniji od sportskog ponašanja od njega. Konstantno dobacivanje, omalovažavanje protivnika, istresanje sile nad fizički slabijim u situacijama kad mu niko ne može odgovoriti. Vjerujem da bi mu 90-ih neko, ala Barkley, Maxwell ili Oakley hladno glavu otkinuli bez sudijske protekcije. Onda tuče saigrače po trening kampovima itd itd.... Al' on je cool, James je arogantan. :lol:
Koliko se puta likovima poput tebe moraju objasniti neke stvari ovdje,kad je ta tema u pitanju?Ja to,svakako,cinim zadnji put,pa bih te molio da obratis paznju. Niko ne spori Jamesu pravo da mijenja klub,spori mu se NACIN na koji je to uradio.To je prva stvar,a druga, svi igraci koje si ti pomenuo i inace svi drugi superstari koji su mijenjali klub da bi dosli do titule u historiji NBA lige(do trojca Bosh,James,Wade) su to radili nakon sto su godinama sa svojim ekipama pokusavali osvojiti titulu i dali tim istim ekipama svoje najbolje godine,a ne presi u drugu ekipu i udruzile se sa drugim zvijezdama u svom PRIMEU!Razlika je ogromna i to je cinjenica koju,licno,mrzim.Sto se tice tog dijela za KG-a,tu se slazem! ;) P.S. Allen je p.izda,jer je otisao u najveceg rivala i to za iste pare,nakon svega sto je prosao s BOS ,a na kraju mu je taj BOS i dao titulu i on tako ode u MIA.Meni to nije normalno...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 maj 2013, 21:35

Ray će ovdje osvojiti prsten

LBJ = KING
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.