Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la DonCorleone » 23 maj 2013, 20:13

maximusdecimus je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

Kako ono ? Prvo nastup za Hrvatsku, pa se onda odlučio za svoju domovini ili ?

;)
nevažno, samo kažem da je igrao za Hrvatsku, ne koristim to kao argument

opet, da ga je Ćiroki poveo na Euro 1996. pitanje je da li bi uopste zaigrao za domovinu, ne cini mi se nesto posebno patriotski nastrojen (zlobnici bi rekli to se vidi čim je oženio nama mrsku Hrvaticu :mrgreen: ) , više je onako praktičan čovjek
Cuj nama mrsku Hrvaticu :mrgreen: , nista nema ljepse od prave rodne Hrvatice na plavome moru i zutome suncu :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 maj 2013, 20:16

bacelonafan je napisao/la:
Sapunaru28 je napisao/la:Mislim da ako je svako ovako onda bi trebao Ljajic igrati za nas
Ljaljic nema dodirnih tacki sa BIH,nit mu je otac iz Bosne nit mu je neko nosio nas dres
Ima koliko i Subotic sa Srbijom ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 23 maj 2013, 20:16

DonCorleone je napisao/la:
Cuj nama mrsku Hrvaticu :mrgreen: , nista nema ljepse od prave rodne Hrvatice na plavome moru i zutome suncu :D .
pa kažem, zlobnici bi tako rekli, ti očito nisi taj ;) :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 maj 2013, 20:17

Sapunaru28 je napisao/la:Mislim da ako je svako ovako onda bi trebao Ljajic igrati za nas
Ljaljic nema dodirnih tacki sa BIH,nit mu je otac iz Bosne nit mu je neko nosio nas dres
Taj lik jos uvijek misli da Ljajic moze da zaigra za nas. Ili je fantastican trol ili nema veze o zivotu :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 maj 2013, 20:17

mambabalkan je napisao/la:Mi smo najvece prodane duse na zemaljskoj kugli a mislimo da nas treba neko molit da igra za nas. Neki Hrvat iz Australije se osjeca vecim Hrvatom a ne zna progovorit rijeci Hrvatskog nego neki nasi sto jedu sirnicu i govore cast mi igrat za Svedsku, Svicarsku, Hrvatsku itd..........

Sramota i razlog sto cemo uvijek bit kanta i ako ne odemo u Brazil nikad nigdje necemo vise otic
Rakitica druze kojem je Svica sve dala,koji je vazio za velikog talenta,sve njihove selekcije prosao,HR mediji su brujali tad da nema smisla da on igra za Svicu jer on je hrvat,nema veze sa Svicom a lik jedva pricao Hrvatski itd. al vazno je da su samo nasi budale,obicne sitne prodane duse nista vise!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 maj 2013, 20:19

emir79 je napisao/la:
Ima koliko i Subotic sa Srbijom ;)
Odakle je Subotic jel znas? Vece veze sa nama su imali Milosevic,Mario Stanic,Halilovic,Marko Marin, i mnogi drugi veliki igraci pa se niko nije odlucio za nas,vec za Hrvatsku,Srbiju itd. to je razlika sto Ljaljic nije imao dvojbe odma za Srbiju igrao,dok nasi naravno odaberu druge solucije a naravno cijeli zivot su bili u BIH itd. Kad igrac koji je rodjen u BIH,karijeru ovdje napravio,cijeli zivot ovdje bio i kad treba da igra za HR ili Srbiju to je uredu po njima jer je hrvat il srbin,al kad je obrnuta situacija i kad treba da igra za nas odma je to uzas,nacionalizam itd
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 23 maj 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 23 maj 2013, 20:19

ja sam siguran da mu je bar jedan član familije nosio naš dres, onako oko kuće... :mrgreen:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 23 maj 2013, 20:21

emir79 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
a drugo je Alen čiji je otac nosio dres BiH.
otac mu je nosio i dres Hrvatske ako će ti to nešto značiti...
Revijalna utakmica , samo jedna utakmica u vrijeme dok BIH jos nije bila priznata u FIFA i UEFA, kakvo crno igranje za HR. Cim je BIH primljena u krovnu kucu fudbala, Sejo je doletio u svoje jato i odigrao oko 20 utakmica.
Pa doletio je jer u onoj generaciji vatrenih je mogao samo vodu donositi... Mislis da bi odbio da ide sa kockastim u Englesku 96-te da je imao mjesta. Bi,sigurno...

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 23 maj 2013, 20:23

ja sam siguran da mu je bar jedan član familije nosio naš dres, onako oko kuće... :mrgreen:
da je neka druga familija iz sandzaka a ne ovi izrodi,druga bi prica bila,Asmir Kolasinac je trebao da nas predstavlja al naravno nit ga je ko zvao a bio je ovdje,nit ih je zanimao ko lanjski snijeg!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 maj 2013, 20:31

bacelonafan je napisao/la: Odakle je Subotic jel znas? Vece veze sa nama su imali Milosevic,Mario Stanic,Halilovic,Marko Marin, i mnogi drugi veliki igraci pa se niko nije odlucio za nas,vec za Hrvatsku,Srbiju itd. to je razlika sto Ljaljic nije imao dvojbe odma za Srbiju igrao,dok nasi naravno odaberu druge solucije a naravno cijeli zivot su bili u BIH itd. Kad igrac koji je rodjen u BIH,karijeru ovdje napravio,cijeli zivot ovdje bio i kad treba da igra za HR ili Srbiju to je uredu po njima jer je hrvat il srbin,al kad je obrnuta situacija i kad treba da igra za nas odma je to uzas,nacionalizam itd
Subotic je iz BIH, niti on ,niti bilo ko njegov NEMA VEZE SA SRBIJOM.
Prema tome, kako on ima pravo da igra za Srbiju, to isto pravo ima Ljajic da igra za BIH ( naravno da se pakas nije odlucio za Srbiju)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 maj 2013, 20:53

haha kepec halilovic izbrisao poruku o reprezentaciji jer je dobio previse komplimenata od bih navijaca :mrgreen:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 23 maj 2013, 20:53

Joj sto se ovdje neki prave neupuceni to je cudo jedno...pa ljudi u kojoj vi zemlji zivite ? Shvatate li da 99 posto bih srba I 80 osto bh hrvata ce puno radije igrati za komsije nego za nas..hrvati kojima je bosna draza su obicno iz sarajeva ili zenice I u nekim slucajevima iz posavine dok u zapadnoj hercegovini u kojoj zivi blizu 3/4 bh hrvatskog puka 99,9 posto ljudi samo vidi zna I osjeca hrvatsku a bosna za njih ni nepostoji.prihvatite to kao realnost I prestanite razbijati glavu sami sebi...ljajic je izabrao srbiju zbog oceve politicke karijere a I zbog toga sto bosnjaci sandzaka nemaju pravo na 2jno drzavljanstvo dok srbi I hrvati u bosni imaju...to je jedan nevidzeni vid diskriminacije protiv bosnjaka ali niko nama nije kriv sto su ova komunisticka gamad poput lagumdzije previse zauzeti borbom za vlast pa ih problemi I diskriminacija bosnjaka nezanimaju...jerda ih zanimaju javno bi progovorili protiv toga

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 maj 2013, 20:56

Sakuragi je napisao/la:haha kepec halilovic izbrisao poruku o reprezentaciji jer je dobio previse komplimenata od bih navijaca :mrgreen:
A najjače kad je u komentaru odgovorio nešto ovako "Jbg pa ovi su rekli da necu moc igrat za 3 godine a kod ovih mogu odmah" .. :lol: Sve mi se čini da on to nije ni pisao , takvu glupost ne bi niko izvalio :lol:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 maj 2013, 21:02

viKK je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:haha kepec halilovic izbrisao poruku o reprezentaciji jer je dobio previse komplimenata od bih navijaca :mrgreen:
A najjače kad je u komentaru odgovorio nešto ovako "Jbg pa ovi su rekli da necu moc igrat za 3 godine a kod ovih mogu odmah" .. :lol: Sve mi se čini da on to nije ni pisao , takvu glupost ne bi niko izvalio :lol:
haha to nisam uspjeo procitati :mrgreen: ma dijete je to, moze bit i da je on napisao ili onaj Osman Hamidov. :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 maj 2013, 21:10

Lillard je napisao/la: samo kazem da ne mijesas politiku u ovo ;)
boli cuti istinu zar ne? ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 23 maj 2013, 21:10

Trebao je Ljajic igrat za nas, nema dvojbe.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 maj 2013, 21:22

Sapunaru28 je napisao/la:Trebao je Ljajic igrat za nas, nema dvojbe.
Ljajićevi su veći Srbi od Srba samih .. to jest', drže da su Bošnjaci, al' prema BiH nemaju nikakve emocije, njihova država je Srbija .. samo što je ovo prvi put da čujem da neko kaže da je ponosan Bošnjak, a da nema emocije prema BiH .. npr, ja imam drugove koji su "Srbi i Hrvati", al' oni kažu da se osjećaju kao Bosanci i Hercegovci i tako smatraju BiH za svoju domovinu .. ne kažu da su ponosi Srbi ili Hrvati .. to mi je skroz kontradiktorno kod Ljajića :?

dakle, kontao bih da Ljajić kaže da se osjeća kao Srbijanac, kao što Srbi ili Hrvati iz BiH kažu da se osjećaju Bosancima i Hercegovcima .. al' da kažeš da si ponosan Bošnjak, a BiH ti ne znači ništa, e svašta :shock:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 21:23

Eno ga pravda se ocam' :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 21:25

emir79 je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la: Odakle je Subotic jel znas? Vece veze sa nama su imali Milosevic,Mario Stanic,Halilovic,Marko Marin, i mnogi drugi veliki igraci pa se niko nije odlucio za nas,vec za Hrvatsku,Srbiju itd. to je razlika sto Ljaljic nije imao dvojbe odma za Srbiju igrao,dok nasi naravno odaberu druge solucije a naravno cijeli zivot su bili u BIH itd. Kad igrac koji je rodjen u BIH,karijeru ovdje napravio,cijeli zivot ovdje bio i kad treba da igra za HR ili Srbiju to je uredu po njima jer je hrvat il srbin,al kad je obrnuta situacija i kad treba da igra za nas odma je to uzas,nacionalizam itd
Subotic je iz BIH, niti on ,niti bilo ko njegov NEMA VEZE SA SRBIJOM.
Prema tome, kako on ima pravo da igra za Srbiju, to isto pravo ima Ljajic da igra za BIH ( naravno da se pakas nije odlucio za Srbiju)

Kako nema, pa to je Neven :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 maj 2013, 21:28

JTS je napisao/la:
Sapunaru28 je napisao/la:Trebao je Ljajic igrat za nas, nema dvojbe.
Ljajićevi su veći Srbi od Srba samih .. to jest', drže da su Bošnjaci, al' prema BiH nemaju nikakve emocije, njihova država je Srbija .. samo što je ovo prvi put da čujem da neko kaže da je ponosan Bošnjak, a da nema emocije prema BiH .. npr, ja imam drugove koji su "Srbi i Hrvati", al' oni kažu da se osjećaju kao Bosanci i Hercegovci i tako smatraju BiH za svoju domovinu .. ne kažu da su ponosi Srbi ili Hrvati .. to mi je skroz kontradiktorno kod Ljajića :?

dakle, kontao bih da Ljajić kaže da se osjeća kao Srbijanac, kao što Srbi ili Hrvati iz BiH kažu da se osjećaju Bosancima i Hercegovcima .. al' da kažeš da si ponosan Bošnjak, a BiH ti ne znači ništa, e svašta :shock:
pa to ti je sve radi rodbine njegove, mali ljajic ce jednog dana biti pravi pravcati foteljas nesto slicno ko' i rasimaga.. samo me ipak cudi sto nece da pjeva himnu svoje drzave dok je nastupao za svoju repku.. malo ga tu nesto j.ebe cini se..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 44 gosta.