NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 18:29

storm_raider je napisao/la:a rjedje i Jordan, da se tu i tamo bace i nepotrebno malo vise odglume. To je normalno. U svakom sportu to igraci rade, pa i oni najbolji.

Ne, G.O.A.T to nije radio i ne pricaj neistine !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 23 maj 2013, 18:30

BIHfan je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Nije problem flopanje, nek flopne tokom sezone 10 puta ok je sve, ali lik neprestano iz utakmice u utakmicu flopa. Jos ima obraza za ESPN reci "ja nisam floper" "mene sudije ne stite dobro i zasluzujem vecu zastitu".
de mi nadji taj video gdje to govori ;)
http://nbacro.com/nba/miami-heat/lebron ... suce-17316" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nbaserbia.com/vesti/3524lebr ... jave-bulsa" onclick="window.open(this.href);return false;
I Hinrich i Gibson su bili balerine u toj utakmici, jelde? NIsu nista radili, samo tek tako sa obe ruke ga oborili na parket.
:lol: Ovo je vec takvo ubleharenje postalo :o

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 maj 2013, 18:32

BIHfan je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Nije problem flopanje, nek flopne tokom sezone 10 puta ok je sve, ali lik neprestano iz utakmice u utakmicu flopa. Jos ima obraza za ESPN reci "ja nisam floper" "mene sudije ne stite dobro i zasluzujem vecu zastitu".
de mi nadji taj video gdje to govori ;)
http://nbacro.com/nba/miami-heat/lebron ... suce-17316" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nbaserbia.com/vesti/3524lebr ... jave-bulsa" onclick="window.open(this.href);return false;
I sad je trebam ovome vjerovati ? Daj Bogati :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 maj 2013, 18:36

Belmin6 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Preveden tekst sa ESPN stranice. Procesljaj malo ESPN NBA i naci ces te clanke...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 maj 2013, 18:36

Belmin6 je napisao/la:

Trazis strani izvor :roll:

I don’t need to flop. I don’t even know how to do it. So it doesn’t mean much to me.”

http://www.sportsgrid.com/nba/lebron-ja ... thibodeau/" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 maj 2013, 18:38

Šta bi bilo da James sinoć nije zabio za pobjedu, ovdje bi bilo narodno veselje
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2013, 18:43

Ja postavio covjeku ko insanu clanke na nasem jeziku da mu bude lakse procitat a on mi sad govori da su ovo izmisljeni clanci od autora nba cro/ser. :lol:
Ovo je preuzeto sa ESPN-a, a to nije SPORT-CENTAR da izmislja intervjue.
Sportfanatik je napisao/la:Šta bi bilo da James sinoć nije zabio za pobjedu, ovdje bi bilo narodno veselje
Zaboli me i za Pacerse i Heat iskreno, ne navijam ni za jedne ni druge. Tu sam neutralan. Trenutno samo Spurse podrzavam. A morao je i on napokon jednom pogodit za pobjedu, zadnji put je to bilo podavno, protiv Magica u PO bas se sjecam. Tako veliki igrac, vise ima flop mixeva nego mixeva gdje je pogodio "ULAZ" za pobjedu. :lol:

Jesmo hejteri, eto samo nemoj vise spominjat tu rijec.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 maj 2013, 18:46

Bilo je još šuteva za pobjedu, kako je utišao United Centar prije 2.god i sada boli
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2013, 19:08

Cemu uostalom sva rasprava?

Radi toga sto je zabio za pobjedu,a bili su koraci? U NBA se to ne sudi i gotovo. Rasprava je otisla predaleko. Samo znam sta god uradi James da mu se gleda kroz povecalo i odmah se napise deset stranica gluposti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 19:51

Nema se njemu potrebe nista gledati kroz povecalo, on svojim ponasanjem, (nacin odlaska iz Cavsa), flopanjem, cmizdrenjem o sucima je vec dovoljno rekao za sebe a takodjer i oni koji ga vide kao uzor.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 19:58

Jbt isto da je ubio čovjeka, veća se frka digla oko ovog flopa negoli oko onog ubistva u Londonu, a svakako je za neke on veći zločinac od onih debila što su glavu čovjeku odrubili iz čista mira :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:00

Diskutujemo o kosarci, a njegovo velicanstveno flopanje svakako na zalost svih nas spada u tu kategoriju.
Ne pricamo o nikakvim usporedbama ovdje sa pravim zlocinima, ne vidim sta je problem ?
Isto sam rekao i za Chris Paula te M.Ginobilija... FLOPERI NA KVADRATCINU !

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 20:03

Pa za vas je on veći zločinac od tih bolesnika, i od sitnice pravite zločin epskih razmjera, jbt umjesto da se priča o PO ovdje priča o totalnoj gluposti, samo se trolla bespotrebno ;)

Napravite temu o Lebronu i tamo mu hebite sve po spisku, ovdje uhelaćište i ovo malo teme što valja :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 maj 2013, 20:07

eto vas kao zene na pijaci, gace marka :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa za vas je on veći zločinac od tih bolesnika, i od sitnice pravite zločin epskih razmjera, jbt umjesto da se priča o PO ovdje priča o totalnoj gluposti, samo se trolla bespotrebno ;)

Napravite temu o Lebronu i tamo mu hebite sve po spisku, ovdje uhelaćište i ovo malo teme što valja :mrgreen:

Sa kosarkaskog aspetka nije nikakva sitnica da najbolji kosarkas u danasnje doba radi ono sto ovaj radi, to je za svaku kritiku i uvijek cu ovakve stvari kritikovati a ovo je itekako odgovarajuca tema za to i nije nikakvo trollanje.

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 maj 2013, 20:09

Titova-Juga je napisao/la: Sa kosarkaskog aspetka nije nikakva sitnica da najbolji kosarkas u danasnje dobra radi ono sto ovaj radi, to je za svaku kritiku i uvijek cu ovakve stvari kritikovati a ovo je itekako odgovarajuca tema za to i nije nikakvo trollanje.
Nije odgovarajuća tema za to i trollanje je, jasno kao dan, tema je o PO, a nikako o flopanju i sličnim glupostima ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la: Sa kosarkaskog aspetka nije nikakva sitnica da najbolji kosarkas u danasnje dobra radi ono sto ovaj radi, to je za svaku kritiku i uvijek cu ovakve stvari kritikovati a ovo je itekako odgovarajuca tema za to i nije nikakvo trollanje.
Nije odgovarajuća tema za to i trollanje je, jasno kao dan, tema je o PO, a nikako o flopanju i sličnim glupostima ;)

Da, jeste. Tema je PO, James je u PO, i nastavio je da flopa kao sto je radio i tokom sezone u nekolicini svojih utakmica. Dakle, povezano.

Smrt nacionalizmu !!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 23 maj 2013, 20:11

Titova-Juga je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa za vas je on veći zločinac od tih bolesnika, i od sitnice pravite zločin epskih razmjera, jbt umjesto da se priča o PO ovdje priča o totalnoj gluposti, samo se trolla bespotrebno ;)
Sa kosarkaskog aspetka nije nikakva sitnica da najbolji kosarkas u danasnje doba radi ono sto ovaj radi, to je za svaku kritiku i uvijek cu ovakve stvari kritikovati a ovo je itekako odgovarajuca tema za to i nije nikakvo trollanje.
prosipas ublehe i to zestoko. :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 maj 2013, 20:13

Luminary je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
prosipas ublehe i to zestoko. :lol:
O.k, hvala sto si me prosvijetlio.

Smrt nacionalizmu !!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 23 maj 2013, 20:14

Vala, meni ne stvara cir na zelucu stvorenje zvano James i ne vodim privatne ratove protiv njega. Tebi izgleda lijepo u tom fazonu. :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.