Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

hooligan_SA
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la hooligan_SA » 27 nov 2009, 16:34

Evo Njemacki mediji prenose vijest kako je kvalifikaciona tekma BiH - Turska 1:1 trebala biti manipulisana i lazirana :o :o :o

Navodno, do zeljenog rezultata nije doslo, ali postoje tonski zapisi i dokazi da je sve uradjeno kako bi se to dogodilo... :!: :!: :!:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 16:52

Medjunarodna banda koja je okrivljena za razlicite manipulacije je bila prisluskivana i imali su planove i razgovore o tome kako bih mogli manipulisati utakmicu BIH : Turska. Njemacki tuzioci neznaju da li su pokusali da izvedu svoj plan i da li su poduzeli mjere da pomjere utakmicu u svom smislu.

Kako god, manipulacija se ili nije desila ili nije bila uspjesna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:01

Haha u turskom TM forumu razmisljaju da nije onaj slobodnjak Salihovica bio namjesten od sudije. :lol:
Jedan kaze: Taj slobodni udarac mi je unistio citav dan. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 nov 2009, 17:03

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:08

Na jednoj stranici cak pise da je mafija isla tako daleko sa svojim manipulacijama, da su cak pokusavali da otruju igrace ili im nesto u hranu stave sto bih moglo biti negativno za njihovu igru. To je sad opce, ne sto se tice nase utakmice.

Mozeli biti da mi nasuprot drugim, ozbiljnim reprezentacijima nemamo svog kuhara?

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 27 nov 2009, 17:13

Principatus je napisao/la:Na jednoj stranici cak pise da je mafija isla tako daleko sa svojim manipulacijama, da su cak pokusavali da otruju igrace ili im nesto u hranu stave sto bih moglo biti negativno za njihovu igru. To je sad opce, ne sto se tice nase utakmice.

Mozeli biti da mi nasuprot drugim, ozbiljnim reprezentacijima nemamo svog kuhara?
Ne bi me nimalo zacudilo da su ovi mafiozi upravo pokusali otrovati nase igrace. Skoro pa svi manipulatori su bili Turci, koji su naravno najveci Turci na svijetu, isto kao i nasi skutori najveci Hrvati. Gle cuda, pa su im jarani u Njemackoj upravo bili bosanski skutori...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:21

Sta znaci rijec skutor?

Nevjerujem da su pokusali da dobiju turske igrace, a nasi nisu izgleda bili za kupiti. Puuh koja sreca pa je Nemanja branio ko lud, boga pitaj sta bi nas narod sada stvarao izmisljotine, da je igra drugacije prosla. ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 nov 2009, 17:25

hooligan_SA je napisao/la:Evo Njemacki mediji prenose vijest kako je kvalifikaciona tekma BiH - Turska 1:1 trebala biti manipulisana i lazirana :o :o :o

Navodno, do zeljenog rezultata nije doslo, ali postoje tonski zapisi i dokazi da je sve uradjeno kako bi se to dogodilo... :!: :!: :!:

:( :o :o ne znam šta da kažem, stvarno, razočaran sam pravo (naravno ako je istina)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:26

Hm ja nisam razocaran, bas nasuprot. ;)

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 27 nov 2009, 17:31

Mirza_Hordas je napisao/la:
hooligan_SA je napisao/la:Evo Njemacki mediji prenose vijest kako je kvalifikaciona tekma BiH - Turska 1:1 trebala biti manipulisana i lazirana :o :o :o

:( :o :o ne znam šta da kažem, stvarno, razočaran sam pravo (naravno ako je istina)

Ne sekiraj se ti nish pasha, nema sanse da su nasi prodali. Pa zar nisu izgarali do zadnje sekunde? Osim toga, kojem nasem igracu bi mogao dati 10.000 Eura, pa da proda utakmicu???

Ako je ista bilo, onda ce biti da su ovi svapski Turci pokusali otrovati nase igrace. A za to im treba presuditi prije nego sto se domognu zatvora...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 nov 2009, 17:33

Principatus je napisao/la:Haha u turskom TM forumu razmisljaju da nije onaj slobodnjak Salihovica bio namjesten od sudije. :lol:
Jedan kaze: Taj slobodni udarac mi je unistio citav dan. :D
haha cuj slobodnjak namjesten...sta sve neces cuti...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:34

Njihove izmisljotinje njima zvuce plauzibilne, kao nama nase. ;)

ROB22
Kontakt:

Post Postao/la ROB22 » 27 nov 2009, 17:47

SRBI i ´´srpski lobi´´ opet krivi.Sad za (ne)uspjeh reprezentacije BiH u barazu,i ne odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Uzas!Dokle vise,da se neduzni okrivljuju.
Ciro-kita
Misimovic-kita ( sto uopste vise igra za BiH ) .
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 27 nov 2009, 17:49

Ako kažu da je namjestena utakmica Turska-BiH 2:1, sta onda reci za ovu zadnju utakmicu sa Portugalom ona je vise zanimljivija sa tog aspekta

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 17:51

Prica je o utakmici u Zenici, 1:1. I nije namjestena nego su postojali planovi da se namjesti. Detalji jos nisu tu.

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 27 nov 2009, 17:59

Principatus je napisao/la:Prica je o utakmici u Zenici, 1:1. I nije namjestena nego su postojali planovi da se namjesti. Detalji jos nisu tu.
Evo glave ako ti "detalji" ne budu da je ova turska bagra iz Njemacke htjela otrovati nase igrace. Vec je poznato da su nekoga htjeli otrovati, ali da do toga nije doslo.
Drugacije ne vidim nacina na koji bi se nasi igraci mogli izmanipulisati pa da prodaju utakmicu. Skoro pa svi oni su milioneri i patriote, kojima nikakve pare ovog svijeta ne znace ni trunku onoga sto bi im ta pobjeda znacila.

Sve ostale utakmice su bile s kokuzima iz kojekakvih Albanskih, Litvanskih i sta ja znam kakvih liga. Jedini nacin da se ova tekma izmanipulise bi bilo eventualno trovanje nekoliko nasih kljucnih igraca, za koje ova stoka zna da nemamo zamjenu.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 18:05

Stvar je u tome, sto se te bande tice, patriotismus nije igrao ulogu.
Njima je islo do toga da se zaradi novca na utakmici. To netreba mjesati sa interesima turskih navijaca.

Kako god, mi mozemo samo spekulisati, ali je ionako "svejedno" jer je utakmica odigrata regularno. Jednu pouku trebamo iz toga povuci, a to je: Nasoj reprezentaciji treba kuhar, a ne ovisiti o tome sta ti domacin "servira".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2009, 18:16

Pa prodate su sve i jedna utakmica gdje smo mi izgubili.
Drukcije nebi ni izgubili...................................................... :shock: :D :mrgreen: :twisted:
Garant 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2009, 18:17

ROB22 je napisao/la:SRBI i ´´srpski lobi´´ opet krivi.Sad za (ne)uspjeh reprezentacije BiH u barazu,i ne odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Ciro-kita
Robe nosi tog konja sa avatara..... Stavi nesto drugo. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2009, 18:20

omerbavarac je napisao/la:
ROB22 je napisao/la:SRBI i ´´srpski lobi´´ opet krivi.Sad za (ne)uspjeh reprezentacije BiH u barazu,i ne odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Ciro-kita
Robe nosi tog konja sa avatara..... Stavi nesto drugo. ;)
Bolje i pravog konja nego Kezmu.On, Ljuboja i onaj Koroman to su tako fini,culturni :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.