Tu je, u klubu je, ali ja ga ovu polusezonu nisam vidio ni na klupi. Vidio sam ga na tribini sa nama protiv Radničkog kako navijaChoks je napisao/la:Da li u FK Sloboda Tuzla igra onaj dečko iz doma za napuštenu djecu , mislim da je na početku priprema za ovu polusezonu igrao jako dobro i postigao koji pogodak .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
sjena je napisao/la:
bolje da ste pustili nama ovako sledece godine opet valja gledati Radnickom u ledja.
Nećemo vama - Hoćemo Budućnosti
Pobjeda je bolja od orgazma!
TzBulevar87 je napisao/la:Tu je, u klubu je, ali ja ga ovu polusezonu nisam vidio ni na klupi. Vidio sam ga na tribini sa nama protiv Radničkog kako navijaChoks je napisao/la:Da li u FK Sloboda Tuzla igra onaj dečko iz doma za napuštenu djecu , mislim da je na početku priprema za ovu polusezonu igrao jako dobro i postigao koji pogodak .
Brkica
Taman da vas j.ebemo zguzasjena je napisao/la:opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
redblack je napisao/la: Taman da vas j.ebemo zguza
Protiv sam provociranja ili vrijeđanja, ali ovo je zaista dobro dorađenoGorki je napisao/la:redblack je napisao/la: Taman da vas j.ebemo zguza
tuzlanska Sloboda
Svaka cast za ovoGorki je napisao/la:redblack je napisao/la: Taman da vas j.ebemo zguza
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pustite Banovicima, sljedece sezone 6 sigurnih bodova ...
Uci cete u premier tek kada se sprijateljite i pocnete dogovarat sa drugima sa Kantona. Definitivno.
Uci cete u premier tek kada se sprijateljite i pocnete dogovarat sa drugima sa Kantona. Definitivno.
inace ?
Gorki je napisao/la:redblack je napisao/la: Taman da vas j.ebemo zguza
Slabo vi to , ev vec 15 kola imate sansu al na-a nista
inace ?
Ko kaze da ja ne volim komsije ? pa evo ja im odmah 3 boda dam u zadnjem kolu i da ostanete u ligi. Samo Radnickom nedamo jer im gledamo u ledja 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
To se zove nagu.iti kulturno.fukara87 je napisao/la:Svaka cast za ovoGorki je napisao/la:redblack je napisao/la: Taman da vas j.ebemo zguza
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
AnonimniAnonimac
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Gorki je napisao/la:redblack je napisao/la: Taman da vas j.ebemo zguza
Mislim da smo mi svojim gostovanjem,i odgovorom na parolu svima jasno dali do znanja ko je koga g.uzio ove godine i to u raznim pozama
Gradimir Crnogorac
Buducnost Podgorica, Osijek, Celik Zenica, Sloboda,!!! Sta mislite za rurnir Mustafa Hukic??? Radimo na tome!!!
Buducnost Podgorica, Osijek, Celik Zenica, Sloboda,!!! Sta mislite za rurnir Mustafa Hukic??? Radimo na tome!!!
LajkMakeTZ je napisao/la:Gradimir Crnogorac
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:LajkMakeTZ je napisao/la:Gradimir Crnogorac
Buducnost Podgorica, Osijek, Celik Zenica, Sloboda,!!! Sta mislite za rurnir Mustafa Hukic??? Radimo na tome!!!![]()
+1
ovim putem,pozivamo komšije iz sode"grada" da dođu i gledaju prave utakmice (ne računam kada idu bodriti želju na šugavicu,jer vidim opet transparent lukavac na ogradi manijaka
Ne znam sto ih spominjes uopste.Gorki je napisao/la:Heller je napisao/la:LajkMakeTZ je napisao/la:Gradimir Crnogorac
Buducnost Podgorica, Osijek, Celik Zenica, Sloboda,!!! Sta mislite za rurnir Mustafa Hukic??? Radimo na tome!!!![]()
+1
ovim putem,pozivamo komšije iz sode"grada" da dođu i gledaju prave utakmice (ne računam kada idu bodriti želju na šugavicu,jer vidim opet transparent lukavac na ogradi manijaka)
sviđaju mi se ovi klubovi, nadam se da će i doći na turnir .. bitno je da se ponovo organizuje, a u dogledno vrijeme dovesti nekog od velike četvorke
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bravo za našeg kapitena! Imam osjećaj da nije njega sad u klubu niko ne bi ni spomenuo turnir našem velikanu..
PS prestanite spominjat komšije bez ikakvog razloga kao što je napisao Make.
PS prestanite spominjat komšije bez ikakvog razloga kao što je napisao Make.
075
Hoecl biti otvoren sjever protiv srbije ??
terabajt je napisao/la:Hoecl biti otvoren sjever protiv srbije ??
Vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.