Navodno, do zeljenog rezultata nije doslo, ali postoje tonski zapisi i dokazi da je sve uradjeno kako bi se to dogodilo...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne bi me nimalo zacudilo da su ovi mafiozi upravo pokusali otrovati nase igrace. Skoro pa svi manipulatori su bili Turci, koji su naravno najveci Turci na svijetu, isto kao i nasi skutori najveci Hrvati. Gle cuda, pa su im jarani u Njemackoj upravo bili bosanski skutori...Principatus je napisao/la:Na jednoj stranici cak pise da je mafija isla tako daleko sa svojim manipulacijama, da su cak pokusavali da otruju igrace ili im nesto u hranu stave sto bih moglo biti negativno za njihovu igru. To je sad opce, ne sto se tice nase utakmice.
Mozeli biti da mi nasuprot drugim, ozbiljnim reprezentacijima nemamo svog kuhara?
hooligan_SA je napisao/la:Evo Njemacki mediji prenose vijest kako je kvalifikaciona tekma BiH - Turska 1:1 trebala biti manipulisana i lazirana![]()
![]()
![]()
Navodno, do zeljenog rezultata nije doslo, ali postoje tonski zapisi i dokazi da je sve uradjeno kako bi se to dogodilo...![]()
![]()
Mirza_Hordas je napisao/la:hooligan_SA je napisao/la:Evo Njemacki mediji prenose vijest kako je kvalifikaciona tekma BiH - Turska 1:1 trebala biti manipulisana i lazirana![]()
![]()
![]()
Navodno, do zeljenog rezultata nije doslo, ali postoje tonski zapisi i dokazi da je sve uradjeno kako bi se to dogodilo...![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam šta da kažem, stvarno, razočaran sam pravo (naravno ako je istina)
haha cuj slobodnjak namjesten...sta sve neces cuti...Principatus je napisao/la:Haha u turskom TM forumu razmisljaju da nije onaj slobodnjak Salihovica bio namjesten od sudije.![]()
Jedan kaze: Taj slobodni udarac mi je unistio citav dan.
Evo glave ako ti "detalji" ne budu da je ova turska bagra iz Njemacke htjela otrovati nase igrace. Vec je poznato da su nekoga htjeli otrovati, ali da do toga nije doslo.Principatus je napisao/la:Prica je o utakmici u Zenici, 1:1. I nije namjestena nego su postojali planovi da se namjesti. Detalji jos nisu tu.
Robe nosi tog konja sa avatara..... Stavi nesto drugo.ROB22 je napisao/la:SRBI i ´´srpski lobi´´ opet krivi.Sad za (ne)uspjeh reprezentacije BiH u barazu,i ne odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Uzas!Dokle vise,da se neduzni okrivljuju.
Ciro-kita
Misimovic-kita ( sto uopste vise igra za BiH ) .
Bolje i pravog konja nego Kezmu.On, Ljuboja i onaj Koroman to su tako fini,culturniomerbavarac je napisao/la:Robe nosi tog konja sa avatara..... Stavi nesto drugo.ROB22 je napisao/la:SRBI i ´´srpski lobi´´ opet krivi.Sad za (ne)uspjeh reprezentacije BiH u barazu,i ne odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Uzas!Dokle vise,da se neduzni okrivljuju.
Ciro-kita
Misimovic-kita ( sto uopste vise igra za BiH ) .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.