JAGODINA-VOJVODINA
FINALE KUPA SRBIJE
Sreda,8.maj
Stadion FK Partizana
Pocetak: 20:30
Prenos: Arena sport 1 (Uvodna emisija 20:00)
Mozda je red da se kaze sta o sutrasnjem finalu kupa koji po meni ne izaziva paznju ljubitelja fudbala koji nisu navijaci Jagodine i Vojvodine onoliko koliko bi trebalo. Zadnji put kada se u finalu ovoga takmicenja nisu nasli ni Crvena Zvezda ni Partizan a ucestvovali su u njemu bilo je ono finale iz sezone 1986/87 kada su se u njemu nasli Hajduk i Rijeka. Slobodno mogu reci antologijsko finale sto se tice navijackih akcija tog dana. Nebitno,da se vratimo na ovo finale koje je sutra pred nama. Ja sam ipak tu na JNA, ujutru krecem iz Sarajeva pa iako se igra i basket derbi i utakmica finala vaterpola meni je ipak najprece ovo finale od koga ocekujem mnogo. Neki kazu da je Vosa "spakovala" sigurno 50 autobusa,neki kazu mnogo vise, ocekuje se i blizu 5000 navijaca Jagodine tako da ocekujem stvarno lep ambijent i nadam se preko 20000 dusa na stadionu iako ne igraju ni Partizan ni Zvezda,ali moze se slobodno reci da je ovo istorijski momenat za oba kluba. Vosa je izgubila tri finala od kako se igra Kup Srbije od sezone 2006/07 a da pri tome nije postigla ni gol (protiv Zvezde 2:0,3:0,protiv Partizana sluzbeno 3:0).
Nisam nesta preterano upratio,sutra cu pred utakmicu to malo poblize da se upoznam,ali mislim da treneri imaju sve raspolozive snage na raspolaganju,bez suspendovanih i naglo povredjenih igraca sto ako se obistini garantuje spektakl. Vosa je za mene favorit,mada Jagodina iako igra dosta skromnije nego u prvom delu ima svoje adute pre svega u fenomenalnom Popaju od koga i ocekujem da zatrese mrezu Novosadjana.Ali neka pobedi bolji,neka pobedi fudbal.
Dakle,sutra 20:30 ili pravac JNA ili fotelja i Arena sport i da uzivamo,nadam se.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))