NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
ma win ce biti
Samo da pitam kako je ekipa koja vas je 2 puta pobjedila?? najlosija u ligu, valjda ste to onda vi pa tek oniplavobijeli je napisao/la:Teško se nadati nečemu protiv Bratstva,jedino nas LOŠ DAN DOMAĆINA ILI SILA NEBESKA,odnosno SIYUXSI da dođu i da nam daju podršku,mogu spasiti od poraza.Nešto sam pesimista al volio bih da se prevarim.Mi igramo pošteno i mislim da to u ovoj ligi nije dovoljno.Šteta što ovoliko ekipa ispada i to bi se trebalo riješiti već jednom nekim razigravanjima prvaka nižih liga ili nešto sl. pa nebi došli u situaciju da puno dobrih ekipa izgubi status prvoligaša.Moram reći i da je ova ekipa Goražda jedna od bolih koja je došla u Livno nasuprot Bugojanskoj Iskri koja je po meni najlošija ekipa u ovoj ligi sa velikim izgledima da u istoj i ostane.

-
- Kontakt:
mi igramo lopte,a oni samo nabijaju u bunar i preskaču igru-stara otočka prevaziđena igra pa kako hoćeš.
Steta, mislim da i s 3 pobjede možemo ostat jedino ako se poklope ostali rezultati, ali... Nista, dogodine gledamo livanjske derbije protiv Kamešnice, i nadam se Junaka...
Bilo je kratko, ali ne i slatko
Bilo je kratko, ali ne i slatko

Svi rezultati koji se trebaju poklopiti u slučaju sve tri pobjede su realni
,znači Vitez i Sloboda dobiju Budućnost na domaćem terenu ili barem ostanu neporaženi i Rudar dobije Bosnu i Troglav ostaje
,jedini problem su susjedske veze
.
u tom slučaju:
11.Troglav 36
12.Bosna 35 ako dobiju Branitelj
13.Budućnost 33 ako dobiju radnički i izgube oba gostovanja ili 35 ako dobiju radnički i donesu po bod iz viteza i tuzle

u tom slučaju:
11.Troglav 36
13.Budućnost 33 ako dobiju radnički i izgube oba gostovanja ili 35 ako dobiju radnički i donesu po bod iz viteza i tuzle
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 23 maj 2013, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Zao mi je Troglava sto ce po svemu sudeci ispasti, jer realno sanse za pobjedu u Sanskom Mostu su im skoro pa nikakve, posto Podgrmec u toj utakmici osigurava svoj opstanak. Da ste kojim slucajem na vrijeme poceli pripreme i konsolidovali redove vjerovatno bi u opstali.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Zao mi Troglava,najbolji docek ove godine smo imali od vas.Sioux Lukavac 1989
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hehe, teško.Grdan je napisao/la:Svi rezultati koji se trebaju poklopiti u slučaju sve tri pobjede su realni,znači Vitez i Sloboda dobiju Budućnost na domaćem terenu ili barem ostanu neporaženi i Rudar dobije Bosnu i Troglav ostaje
,jedini problem su susjedske veze
.
u tom slučaju:
11.Troglav 36
Troglav može do 11. pozicije ako:
1. pobijedi sve tri utakmice do kraja
2. Podgrmeč osvoji maksimalno jedan bod na dva hercegovačka gostovanja (i naravno izgubi doma od Troglava)
3. Bosna osvoji maksimalno četiri boda (naravno, izgubi u Livnu)
Ispali bi Bosna i Podgrmeč - Budućnost ne računam jer će ostati u ligi.
Jako nerealan scenarij, ali dobro, nada umire posljednja.
Neka barem momci pobijede obje domaće utakmice pa da završe na 12. mjestu, možda to mjesto donese ostanak ako nitko ne uđe iz nižih liga ili u ludom scenariju Rudar Prijedor ispadne.
@NeRi
Da, da se krenulo na vrijeme u pripreme, vjerojatno sad ne bi slagali ovakve scenarije oko ostanka. Ako će se ponovno planirati napad na Prvu ligu, moja želja je da se ne ide grlom u jagode.
Hayley <3
-
- Kontakt:
nE BUDIMO NEREALNI,NIJE DOVOLJNO IMATI SLIDNU EKIPU KAD NEMAŠ KLUB.
Siguran sam da sada sve ovisi od namjestanja, a u puno boljoj poziciji su ekipe blize 11-om mjestu, znaci mi uopce ne ovisimo o sebi, tako da... Ali bbb isli smo u ovu ligu jer su nam bile takve ambicije, i nitko nije razmisljao kako cemo financijski stajati sljedećih godinu dana, i koliko ćemo "bortati" 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Zašto je crveni bio?
Drugi zuti. Valjda je Kaic u trku udario rukom jednog od igraca Bratstva (bez lopte). Nazalost, ne vidi se to na snimku jer je sniman igrac s loptom, a to se desilo malo dalje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
-
- Kontakt:
Kažu da se ne vidi jer nije ništa ni bilo 

- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakva je situacija kod vas?Igraci Bosne su dobili nesto novca jucer,dolaze bez 4 ili 5 igraca iz prve postave zbog zutih kartona.Steta smo je otisao Istuk jer bi mlatnuo "svoj" klub.
PS. @badblueboylivno,Bosna osvaja min. 6 bodova ne racunajuci danas Livno.

PS. @badblueboylivno,Bosna osvaja min. 6 bodova ne racunajuci danas Livno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- badblueboylivno
- Kontakt:
A vidjet ćemo. Fale nam dva standardna igrača zbog kartona, Kaić (odigrao sve utakmice) i Musli (propustio 2-3 dosad), ostali su tu.
Bit će mokar teren, kiša pada 3-4 dana, Troglav mora dobiti ako misli ostati.
A za šest bodova, vidjet ćemo kako će biti.
P.S. Drago mi je da su igrači dobili novac, jako bih volio kad se o tome uopće ne bi pričalo, ali čini se da nijedan klub ne može bez toga.
A za šest bodova, vidjet ćemo kako će biti.

P.S. Drago mi je da su igrači dobili novac, jako bih volio kad se o tome uopće ne bi pričalo, ali čini se da nijedan klub ne može bez toga.

Hayley <3
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dobili po 150 KMbadblueboylivno je napisao/la:A vidjet ćemo. Fale nam dva standardna igrača zbog kartona, Kaić (odigrao sve utakmice) i Musli (propustio 2-3 dosad), ostali su tu.
A za šest bodova, vidjet ćemo kako će biti.![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Kontakt:
Mislio sam da je iskra najlošija ekipa u ovoj ligi al sam se zeznuo,ova bosna je dno dna i igrački i ono naprijed šta je neko napisao-krkanluk malo veći. Bilo je oko 400-500 gledatelja i sve je bilo na nivou od suđenja i fer i korektne igre izuzev ovih visočkih predstavnika na tribini. Troglav puno bolji i promašili su pa jedno 10 zicera. Mi ćemo pošteno pa kako bude i druga liga nije smak svjeta i ona nam je sada realnost-pokušati napraviti infrastrukturu i rad u klubu i od ove družine napraviti klub što je najteže. Žao mi je gledatelja koji su ponovo došli na tribine ovog našeg nazovimo stadiona.
-
- Kontakt:
SNIMKA UTAKMICE SE MOŽE POGLEDATI NA LI VIDEO
i onda kad kazete 400-500 gledatelja, stvarno neznam na koji nacin brojite, ali ja uvijek procijenim duplo manje,...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.