Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

htcxone
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la htcxone » 22 maj 2013, 12:01

avlami97 je napisao/la:Said je u punih 5 godina skupio 54 nastupa. :lol: To neki odigraju u jednoj sezoni i sada repka bez Saida (po nekima) ne može. Plus njegov odnos prema reprezentativnom grbu.
saidova sezona u sarajevu je bolja nego svih igraca u premjer ligi zadnjih 10 godina 8-) jbg nekad je dovoljno i 10 utakmica da vidis genijalca sa loptom
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 maj 2013, 12:03

Ja bi 90% ovih Pitara i Manijaka udaljio od reprezentacije.J+bo vas vala i Zelji,a i SA,kad je reprezentacija u pitanju.Ona je svetinja,i s njom se ne moze porediti niti jedan klub na svijetu ;) .
Sto se tice Saida momak ima ogromno nogometno znanje,puno vece nego pojedinici koji su vec tu u reprezentaciji.Na njega ozbiljno treba racunati,ja ga za par godina vidim kao jedinog pravog nasljednika Zvjezdana Misimovica,jer po svojoj tehnici jedini on od potencijonalnih reprezentativaca moze parirati Misketu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 maj 2013, 12:08

Sakuragi je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.
po tom principu bi nam igrali samo amateri. pa ne mogu da vjerujem koliko imate bolestan um vi i pitari da toliko jedni druge mrzite pa cak preko repke. tucite se po sarajevu kao neki dan, pustite reprezentaciju na miru.
Said niti je pitar niti manijak on je "dijete" Slobode iz Tuzle... ;)
1994. - 2006. Sloboda Tuzla
jest, al je igrao u sarajevu fk covjece[/quote]
Jeste igrao u Sarajevu ali to ne znaci da je navijac Sarajeva.Sta mislis da li je Adilovicu Zeljo ili Celik blizi srcu?Momak razvaljuje u Zelji,daje sve od sebe i za to mu skidamo kapu,ali je i normalno da je momku Celik blizi srcu jer je Zenicanin,jer je ponikao u tom klubu.On moze postovati klub i osjecati mu zahvalnost,ali ga nikada emotivno nece osjecati kao jedan Ibrahim Sehic,Edin Dzeko,Stilic,Ivice Osima,Amara Osima (koji je kao djecak bio na jugu sa megafonom i navijao),pa i Dialibe koji je tu bio od svoje 15-te godine,Isto vazi i sa druge strane za jednog Turkovica,Skoru,Predraga Pasica,..Mada ima i onih koji su navijali za klub odmalena ali nisu tu ponikli,poput Bekrica koji je odbio mega ponudu jednog Izraelskog kluba samo da bi se vratio u Zelju
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 maj 2013, 12:18

Sakuragi je napisao/la:jest, al je igrao u sarajevu fk covjece
Koliko je on igrao u Sarajevu, ja sam duplo vise zivio u Frankfurtu, pa opet nisam ni Svabo niti Frank... :D

Ma zelim samo ukazati da ga niko "ne gura" u repku zbog Fk ovog niti Nk onog, nego sto covjek zaista pokazuje kvalitet kakav nam treba u repci....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 maj 2013, 12:52

gringobih je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la:jest, al je igrao u sarajevu fk covjece
Koliko je on igrao u Sarajevu, ja sam duplo vise zivio u Frankfurtu, pa opet nisam ni Svabo niti Frank... :D

Ma zelim samo ukazati da ga niko "ne gura" u repku zbog Fk ovog niti Nk onog, nego sto covjek zaista pokazuje kvalitet kakav nam treba u repci....
pa to i ja govorim gringo :mrgreen:

poceo sam tu temu jer se vidi da ovaj avlami97 mrzi Husejinovica zbog nekih svojih razloga. A kad vidis da su mu glavne teme zeljo i zeljini igraci onda ti je sve jasno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 maj 2013, 23:15

Zmajeve sa Latvijom i Omanom gledajte na FACE-u!

FACE vam donosi nove sportske spektakle. Ekskluzivno u našem programu možete pratiti direktan prijenos utakmica koje naši Zmajevi igraju sa reprezentacijama Latvije i Omana.

slika

Najprije 7.juna uživo u 18.30 sati iz Rige gledaoce očekuje direktan prijenos susreta BiH-Latvija koji će komentirati naš Marjan Mijajlović, nakon čega slijedi i specijalni program u kojem ćemo ugostiti naše reprezentativce i selektora reprezentacije Safeta Sušića koji će iz prve ruke analizirati igru naših Zmajeva. Prije same utkamice od 17.sati, opet direktno i ekskluzivno iz Rige emitujemo naše emisije Face to Face i Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem .

Tokom cijele sedmice donosimo izveštaje, reportaže i intervjue iz Rige. Senad Hadžifejzović i Marjan Mijajlović sa ekipom FACE-a na mjestu događanja zajedno sa našim Zmajevima koji love novu pobjedu na putu ka Brazilu. Nakon meča BiH-Latvija, FACE će prenositi i susret između Hrvatske i Škotske što je jedna od važnijih utakmica za naše susjede. Gledaoci pozivamo da četiri dana kasnije, 10. juna budu uz FACE i prate igru naših Zmajeva u meču sa reprezentacijom Omana.

FACE ovim ne prestaje sa svojim ekskluzivnim sportskim programom i praćenjem naše nogometne reprezentacije. 10. septembra gledaoci će moći pratiti meč protiv tima Slovačke, a 15. oktobra susret sa reprezentacijom Litvanije. ( bh.f.ud.bal. ba )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 maj 2013, 10:53

Bas fino,radosno cekam tekmu...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2013, 14:09

Miske propusta Latviju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 maj 2013, 14:14

E u p.... materinu vise i povrede

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 23 maj 2013, 14:16

Zar nam je stvarno toliko bitno da igra Miske protiv latvije. Igra on dobro bitan je igrac za nas al protiv latvije koju smo tri puta bolji moramo i mozemo dobit bez Misketa

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 maj 2013, 14:18

Ma mozemo i dobicemo ih glat,,al moglo je i bez povreda proci

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2013, 14:22

king33 je napisao/la:Zar nam je stvarno toliko bitno da igra Miske protiv latvije. Igra on dobro bitan je igrac za nas al protiv latvije koju smo tri puta bolji moramo i mozemo dobit bez Misketa
Moramo, ali je Misimovic odlican kad se igra protiv defanzivnih ekipa. Sada je vrlo vazno da Pjanic bude zdrav, a s njim se fakat nikad ne zna.

Kandidati za mjesto Misimovica su Stevanovic, Medunjanin, Ibricic i Visca. Ovaj zadnji ima najmanje sanse, ja vjerujem da ce sansu dobit Medunjanin, iako bi vise volio da to bude Stevanovic uz uslov da je u kakvoj-takvoj formi. Igra barem malo u zadnje vrijeme...A Boga mi nije iskljuceno ni da Avdija zaigra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2013, 14:24

Umjesto Misketa upada Ibrici ili Medunjani, a tu su Pjanci i Stevanovic.

Nema frke. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 maj 2013, 14:30

Cartman je napisao/la:
king33 je napisao/la:Zar nam je stvarno toliko bitno da igra Miske protiv latvije. Igra on dobro bitan je igrac za nas al protiv latvije koju smo tri puta bolji moramo i mozemo dobit bez Misketa
Moramo, ali je Misimovic odlican kad se igra protiv defanzivnih ekipa. Sada je vrlo vazno da Pjanic bude zdrav, a s njim se fakat nikad ne zna.

Kandidati za mjesto Misimovica su Stevanovic, Medunjanin, Ibricic i Visca. Ovaj zadnji ima najmanje sanse, ja vjerujem da ce sansu dobit Medunjanin, iako bi vise volio da to bude Stevanovic uz uslov da je u kakvoj-takvoj formi. Igra barem malo u zadnje vrijeme...A Boga mi nije iskljuceno ni da Avdija zaigra.
ma jok bice sejo i miralem u vezi...pape puno ne mijenja tako da ce biti skoro isto ko protiv grcke osim koga nema

..............begovic.......
.....spahic..pandza...zuka..
.........zahirovic..sejo.....
mujdza....mire.........lula
........vedo....dzeko.....

eventualno medo umjesto zahirovica ali sumnjam....druga varijanta je s medom bez pandze a sejo na beku ali je po meni ova bolja

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 maj 2013, 15:00

Vec 5 godina cekam da vidim seju na pozicji centralnog veznog nadam se da ce konacno dobit tu priliku a ovo je pravo vrijeme za to, nije latvija neka ekipa gdje sebi ne mozemo dozvolit neke promjene u sastavu ... A sem toga uvjeren sam da je sejo daleko korisniji na toj poziciji nego na poziciji lijevog beka , koja je ionako sigurno od sad ostavljena za zuku jer ce sigurno pandza zamjenit ogija a zuka ce dobit jos priliku da se pokaze na beku , svi znamo da je fantasticno odigrao protiv grcke na toj poziciji. Jedino mi je malo beze sto igra na beku iako u gentu igra na poziciji stopera al et...EDIT zahirovica ne ocekujem u prvih 11 ni pod razno medo igra odlicnu seoznu u turskoj u svakom slucaju igra bolje od zahirovica koji vise ni ne igra standardno u minsku a igra jos u boljoj ligi tako da ni pod razno ne bi stavio zahirovica...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 23 maj 2013, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 23 maj 2013, 15:05

grgr je napisao/la:Vec 5 godina cekam da vidim seju na pozicji centralnog veznog nadam se da ce konacno dobit tu priliku a ovo je pravo vrijeme za to, nije latvija neka ekipa gdje sebi ne mozemo dozvolit neke promjene u sastavu ... A sem toga uvjeren sam da je sejo daleko korisniji na toj poziciji nego na poziciji lijevog beka , koja je ionako sigurno od sad ostavljena za zuku jer ce sigurno pandza zamjenit ogija a zuka ce dobit jos priliku da se pokaze na beku , svi znamo da je fantasticno odigrao protiv grcke na toj poziciji. Jedino mi je malo beze sto igra na beku iako u gentu igra na poziciji stopera al et...
Apsolutno se slazem,Salihovica na Misketovo mjesto i to je to.Necemo biti ni mrvu slabiji.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 maj 2013, 16:43

Ovo nije dobra vijest da Miske otpada za tekmu :roll: . Ali eto, moracemo bez njega, neka Sejo igra u veznom redu sa Medunjaninom, Pjanicem i Zahirovicem.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 maj 2013, 16:51

Goalgetter je napisao/la:Ovo nije dobra vijest da Miske otpada za tekmu :roll: . Ali eto, moracemo bez njega, neka Sejo igra u veznom redu sa Medunjaninom, Pjanicem i Zahirovicem.
nije problem ako su svi ostali zdravi. pa trebamo se objesiti ako nemozemo latviju pobjediti.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 maj 2013, 17:22

Pitanje da li bi Miske igrao i da je tu..Zahorovoic i Medonja,ispred Pjanke ili Miske..Haris kod Safeta igra,to je Safet rekao da bez njega tesko slaze ekipu...
Takodje,dva napadaca ce biti i time dolazi do onog sto sam rekao..Pjanic il Miske ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2013, 17:28

Igrali smo s Pjanićem i Misketom zajedno svaku tekmu kvalifikacija kada su oba bili spremni.
Znači 3 / 5, obe utakmice protiv Grčke kao što znamo, Pjanke je bio ozlijeđen. Protiv L ekipa
igramo sa svim ofanzivnim arsenalom kojim raspolažemo, nema se šta zatvarati u utakmicama
protiv takvih ekipa tako da nema dileme Pjanić ili Miske.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.