Sakuragi je napisao/la:gringobih je napisao/la:Sakuragi je napisao/la:Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.
po tom principu bi nam igrali samo amateri. pa ne mogu da vjerujem koliko imate bolestan um vi i pitari da toliko jedni druge mrzite pa cak preko repke. tucite se po sarajevu kao neki dan, pustite reprezentaciju na miru.
Said niti je pitar niti manijak on je "dijete" Slobode iz Tuzle...
1994. - 2006. Sloboda Tuzla
jest, al je igrao u sarajevu fk covjece[/quote]
Jeste igrao u Sarajevu ali to ne znaci da je navijac Sarajeva.Sta mislis da li je Adilovicu Zeljo ili Celik blizi srcu?Momak razvaljuje u Zelji,daje sve od sebe i za to mu skidamo kapu,ali je i normalno da je momku Celik blizi srcu jer je Zenicanin,jer je ponikao u tom klubu.On moze postovati klub i osjecati mu zahvalnost,ali ga nikada emotivno nece osjecati kao jedan Ibrahim Sehic,Edin Dzeko,Stilic,Ivice Osima,Amara Osima (koji je kao djecak bio na jugu sa megafonom i navijao),pa i Dialibe koji je tu bio od svoje 15-te godine,Isto vazi i sa druge strane za jednog Turkovica,Skoru,Predraga Pasica,..Mada ima i onih koji su navijali za klub odmalena ali nisu tu ponikli,poput Bekrica koji je odbio mega ponudu jednog Izraelskog kluba samo da bi se vratio u Zelju
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!