Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Vidjećemo šta će biti sa Reinom, ne vjerujem da ćemo kupovati Bega sve dok je Ćelo u timu. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Stoke se raspada totalno,i mislim da bi trebali pozuriti kad je Begovic u pitanju da se to sto prije zavrsi...Vlasnici Stokea su totalno promjenili politiku kluba,prvi cin je bio odlazak Pulisa a samo je pitanje da li ce ispasti iz lige sledece sezone,otjerati covjeka nakon toliko vremena je zalosno puno se tu stvari izdesavalo,pa tako mislim da Begovica treba zavrsiti sto prije ako ga vec zele dovesti....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ja nekako sad ko' dodje najbolje vrijeme da se mazne Bego.Dati im Downinga za Bega i doplatiti;ovamo Reinu Barsi za Tella,plus imamo jos para za transfere to bi bilo jel idealno mada pretesko ostvarljivo.
"You'll Never Walk Alone"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ne idu te razmjene tek tako. Prvo mora otići Valdez da bi se otvorio prostor za Reinu, pa tek onda možemo računati da Begović bude u planovima. 

Kupovina Begovića bi bila kvalitetna kupovina za što ruku na srce Redsi nisu poznati. Može komotno braniti 10-tak na vrhunskom nivou. Nahvali ga ja, no vjerujte da to nije što je naš. Top 5 golmana sigurno u Engleskoj ligi.
ako ce nam neutral i slicni visiti na temi onda nek ne dovode begovica sto se mene tice.Neutral je napisao/la:Kupovina Begovića bi bila kvalitetna kupovina za što ruku na srce Redsi nisu poznati. Može komotno braniti 10-tak na vrhunskom nivou. Nahvali ga ja, no vjerujte da to nije što je naš. Top 5 golmana sigurno u Engleskoj ligi.
You are someone else I am still right here
- donCorleone1892
- Kontakt:
Rodgers o Coatesu:
"Seb je bio veoma lojalan član kadra. Očito su njegove šanse bile limitirane. Takva nesretna okolnost se često desi stoperima. Menadžer rijetko mijenja defanzivu. Više se rotira sredina i napad. Bilo je to teško razdoblje za njega."
"Imao je dosta utakmica na početku sezone s kupovima, ali nakon siječnja je bilo teško za njega. Sjest ćemo kad se vrati za pred-sezonu i tada ćemo vidjeti situaciju. Bio je ovdje par godina, svi igrači žele igrati, ja respektiram to."
"Seb je bio veoma lojalan član kadra. Očito su njegove šanse bile limitirane. Takva nesretna okolnost se često desi stoperima. Menadžer rijetko mijenja defanzivu. Više se rotira sredina i napad. Bilo je to teško razdoblje za njega."
"Imao je dosta utakmica na početku sezone s kupovima, ali nakon siječnja je bilo teško za njega. Sjest ćemo kad se vrati za pred-sezonu i tada ćemo vidjeti situaciju. Bio je ovdje par godina, svi igrači žele igrati, ja respektiram to."

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nezz volio bi Xabi Alonsa u dresu redsa
sta rece i ne ubi se
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
http://bleacherreport.com/articles/1647 ... ext-season" onclick="window.open(this.href);return false;
Ime mi je poznato pravo, al pojma nemam kakav je. Ima li neko da ga je upratio ? Kakav je ?Billy Liddell @Liddellpool 15m
#rumour #LFC are now the favourites to sign the best young player in France Lucas Digne from Lille. #loveit
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool FC's summer clear out will include the departures of Oussama Assaidi and Dani Pacheco. (Liverpool Echo)
Numma, odličan je Lucas Digne.Reliable German journalist Raphael Honigstein was on talksport and he just said Liverpool are close to signing Schalke defender Papadopoulos.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Procitao sam negdje da igra lijevog beka , 19 godina , kosta oko 7-8 miliona , kako je Debuchy otisao niko mu ne moze uzeti mjesto u prvom timu . Nisam ga gledao nikad .nummaLFCŽ je napisao/la:Ime mi je poznato pravo, al pojma nemam kakav je. Ima li neko da ga je upratio ? Kakav je ?Billy Liddell @Liddellpool 15m
#rumour #LFC are now the favourites to sign the best young player in France Lucas Digne from Lille. #loveit
Bilo bi dobro kad bi ga doveli, ali valjda to ne znaci da ide Enrique, po meni je bio jedan od boljih ove sezone. Ali 19 mu je godina, cisto sumnjam da ce ga gurnuti odmah u prvu postavu.
Jedao od najpouzdanijih izvora sto se Liverpoola tice, tako da je Kolo nas igrac 99%.Karl @Karlton81 47m
Toure is done. #LFC
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Što da ne Xabi je bolji s 40 nego ovi kocevi poput hendersona i alena što imaju 20 i kusur
UpravoZodiac je napisao/la:Samo ne kontam kako je sa tako zastarjelom taktikom uspio doći do 2 finala a BR sa supermodernom tika-takom ispasti od trećeligaša.
Kako bi bolan bili gori od 7. mjesto i 0 trofeja? To još niko od Sounessa nije uradio

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kod Rodgersa su igrali Robinson , Sinclair , Coates i ekipica u kupovima , dok je Kenny koristio skupo placene Hendersona , Downinga , Carrola pa cak i Suareza u vecini utakmica .Carlo je napisao/la:UpravoZodiac je napisao/la:Samo ne kontam kako je sa tako zastarjelom taktikom uspio doći do 2 finala a BR sa supermodernom tika-takom ispasti od trećeligaša.
Znam šta misliš zodiak ona utakmica protiv oldahama kada lfc izgubi 3-1
Zašto lažeš da opravdaš svoj stav?Kod Rodgersa su igrali Robinson , Sinclair , Coates i ekipica u kupovima , dok je Kenny koristio skupo placene Hendersona , Downinga , Carrola pa cak i Suareza u vecini utakmica .
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.