Lik koji zivi u USA je pouzdan izvor.PACO je napisao/la:Ništa se pod tepih ne smije skrivat, što prije se neke stvari riješe to bolje za klub, više štete naprave
likovi iz uprave nego svi naši postovi. Što se tiče izvora, 100% pouzdan.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lik koji zivi u USA je pouzdan izvor.PACO je napisao/la:Ništa se pod tepih ne smije skrivat, što prije se neke stvari riješe to bolje za klub, više štete naprave
likovi iz uprave nego svi naši postovi. Što se tiče izvora, 100% pouzdan.
Laz za plate, neki dan bila plata, nemoj se loziti tamo na nekog mahdavikiju!PACO je napisao/la:Bojim se da će Husref jako teško uspjet skupit i motivirat igrače na nastupe u Europi ove godine, ništa čudno
što su se na treningu potukli neki, ljudi nisu pet mjeseci dobili felera, nemaju ni za pitu. Ova uprava očito nije
dorasla situaciji, a igrači kako neki kažu najgora ekipa ikada ipak je ove sezone jako komotno osvojila drugo
mjesto. To je najbolji plasman osim sezone 2006-2007 u zadnjih 13 godina (od 2000. godine). Ovim dećkima je
to ipak kruh. Oćito je ova uprava nesposobna a osim toga mulja i laže igrače. Jedino što su napravili je to da su
se uspjeli riješiti najboljih igrača (Husejnovič, Sesar), onako pa mukte, a za to baš i netrebaš biti neki lumen.
Bojim se da je ovo početak kraja velikog Sarajeva, volio bi da griješim.
Shanks je napisao/la:Sretno protiv Olimpica.Više zaslužujete Evropu od Vucova, ipak ste vi klub sa historijom.Dushi_Rob je napisao/la:Jos jednom da napomenemo, gospoda ste za one s druge strane Miljacke ...
ja asm davno prestao pisati takve informacije, koje su se na kraju obistinile, pogotovo ovo sa zlatkovicem. Ali ne zelim stvarno vise nsita iznositi, prvo se pljuje po meni i onome sto kazem, drugo, ti misevi se kasnije povuku u svoje rupeSabinho je napisao/la:Sve neki zayebani tipovi sa svakakvim informacijama a ustvari nemaju pojma kao ni ja vec samo nagadjaju.Toga sam se nacitao na ovoj temi pa mi bude mrsko i odgovarati.
Zaboravio sam napisati cast izuzecimaBosniacum Lilium je napisao/la:ja asm davno prestao pisati takve informacije, koje su se na kraju obistinile, pogotovo ovo sa zlatkovicem. Ali ne zelim stvarno vise nsita iznositi, prvo se pljuje po meni i onome sto kazem, drugo, ti misevi se kasnije povuku u svoje rupeSabinho je napisao/la:Sve neki zayebani tipovi sa svakakvim informacijama a ustvari nemaju pojma kao ni ja vec samo nagadjaju.Toga sam se nacitao na ovoj temi pa mi bude mrsko i odgovarati.
E jarane to ako se desi...Prije cu ja u Saraj'vu zaigrati nego on u Olimpicusamo sarajevo je napisao/la:Torlak u olimpic- zapamtite ovo
Southboy je napisao/la:Prije par dana sam pisao da vas napusta Torlak,vasa uprava mu daje ciste papire i neracuna na njega(ali pošto imate malo vremena da HM spremi ekipu cak i ako ode Dupovac sto nije nemoguce onda ste tek u problemima..)
Ovo realno kazem iz cinjenica a cak ce vas napustiti i 3 igraca...
Ako strucni stab zakaze s pojacanjima onda ce ovo biti najgora euro scena nasih klubova....
Pisem realno nama su teske sanse jer su protivnici duplo tezi od nas,za vas sam napisao,a sto se tice olimpika nemaju iskustva,celik ili borac tesko sta mogu napravit love im fali a nisu ni dobili licencu jos.
Sve u svemu kvalitet lige je los valjda ce bolje nekada biti..
Malo vjerovatno.Prvo nisam siguran da sa Zeljom treniraju Bučan i Zeba,a jos manje mi je vjerovatno da ce Torlak otici u Olimpik s obzirom da svojim kvalitetom vjerovatno moze otici da igra negdje vani.Volio bi da Torlak predje u Olimpik al stvarno mislim da je to malo vjerovatno.samo sarajevo je napisao/la:Jel mislis da bih ja volio da ode . Boze sacuvaj. Al tako je kako je. Dobio je nogu jer se pobio na tr i sad ode u olimpic. Umjesto da se pojacavamo mi se raspadamo. Dok sa mrtvim zeljeznicmarom treniraju zeba i bucan i najvjerovatnije potpisuju. Ja sam samo realan. Na zalost tako je kako je . Pozz
nece potpisat ni jedan ni drugisamo sarajevo je napisao/la:Jel mislis da bih ja volio da ode . Boze sacuvaj. Al tako je kako je. Dobio je nogu jer se pobio na tr i sad ode u olimpic. Umjesto da se pojacavamo mi se raspadamo. Dok sa mrtvim zeljeznicmarom treniraju zeba i bucan i najvjerovatnije potpisuju. Ja sam samo realan. Na zalost tako je kako je . Pozz
Da li bi bio ljubazan i meni na pp pojasniostorm_raider je napisao/la:S nama treniraju obojica, ali nista od potpisa, a Torlak 100% ide iz Sarajeva. Malo je to dublje i nije za foruma, nema nista s tim sto se pobio na treningu.
Moze na pp storme kralju i jedan veliki pozdrav ide za tebe...storm_raider je napisao/la:S nama treniraju obojica, ali nista od potpisa, a Torlak 100% ide iz Sarajeva. Malo je to dublje i nije za foruma, nema nista s tim sto se pobio na treningu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, keli, napoleon72, perodeformero, VanDijk i 43 gosta.