FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moustapha
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moustapha » 22 maj 2013, 22:24

PACO je napisao/la:Ništa se pod tepih ne smije skrivat, što prije se neke stvari riješe to bolje za klub, više štete naprave
likovi iz uprave nego svi naši postovi. Što se tiče izvora, 100% pouzdan.
Lik koji zivi u USA je pouzdan izvor. :roll:
#divovi

PACO
Kontakt:

Post Postao/la PACO » 22 maj 2013, 22:34

Mistake, lik živi na brdovitom balkanu.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 maj 2013, 22:41

PACO je napisao/la:Bojim se da će Husref jako teško uspjet skupit i motivirat igrače na nastupe u Europi ove godine, ništa čudno
što su se na treningu potukli neki, ljudi nisu pet mjeseci dobili felera, nemaju ni za pitu. Ova uprava očito nije
dorasla situaciji, a igrači kako neki kažu najgora ekipa ikada ipak je ove sezone jako komotno osvojila drugo
mjesto. To je najbolji plasman osim sezone 2006-2007 u zadnjih 13 godina (od 2000. godine). Ovim dećkima je
to ipak kruh. Oćito je ova uprava nesposobna a osim toga mulja i laže igrače. Jedino što su napravili je to da su
se uspjeli riješiti najboljih igrača (Husejnovič, Sesar), onako pa mukte, a za to baš i netrebaš biti neki lumen.
Bojim se da je ovo početak kraja velikog Sarajeva, volio bi da griješim.
Laz za plate, neki dan bila plata, nemoj se loziti tamo na nekog mahdavikiju! ;)

Najvaznija vijest dana, Husref nastavlja sa radom!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 maj 2013, 22:42

e cuj mahdavikija pouzdan izvor :lol: Kod njega je jedino pouzdano da je ne pouzdan.
Raduje me vjest da ce HM nastaviti sa radom! 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 23 maj 2013, 01:01

.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 01:07

Sve neki zayebani tipovi sa svakakvim informacijama a ustvari nemaju pojma kao ni ja vec samo nagadjaju.Toga sam se nacitao na ovoj temi pa mi bude mrsko i odgovarati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 maj 2013, 02:41

Shanks je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Jos jednom da napomenemo, gospoda ste za one s druge strane Miljacke ... ;)
Sretno protiv Olimpica.Više zaslužujete Evropu od Vucova, ipak ste vi klub sa historijom. ;)
:lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 maj 2013, 02:45

Sabinho je napisao/la:Sve neki zayebani tipovi sa svakakvim informacijama a ustvari nemaju pojma kao ni ja vec samo nagadjaju.Toga sam se nacitao na ovoj temi pa mi bude mrsko i odgovarati.
ja asm davno prestao pisati takve informacije, koje su se na kraju obistinile, pogotovo ovo sa zlatkovicem. Ali ne zelim stvarno vise nsita iznositi, prvo se pljuje po meni i onome sto kazem, drugo, ti misevi se kasnije povuku u svoje rupe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 02:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sve neki zayebani tipovi sa svakakvim informacijama a ustvari nemaju pojma kao ni ja vec samo nagadjaju.Toga sam se nacitao na ovoj temi pa mi bude mrsko i odgovarati.
ja asm davno prestao pisati takve informacije, koje su se na kraju obistinile, pogotovo ovo sa zlatkovicem. Ali ne zelim stvarno vise nsita iznositi, prvo se pljuje po meni i onome sto kazem, drugo, ti misevi se kasnije povuku u svoje rupe
Zaboravio sam napisati cast izuzecima ;) Ali 95% takvih zapravo izmisljaju,naravno ima i pojedinaca koji imaju nekakve informacije ali u moru ovih "faca sa informacijama" tesko dodju do izrazaja. ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 maj 2013, 03:06

Torlak u olimpic ;) - zapamtite ovo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 03:25

samo sarajevo je napisao/la:Torlak u olimpic ;) - zapamtite ovo
E jarane to ako se desi...Prije cu ja u Saraj'vu zaigrati nego on u Olimpicu :lol: :lol:

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 23 maj 2013, 09:21

Prije par dana sam pisao da vas napusta Torlak,vasa uprava mu daje ciste papire i neracuna na njega(ali pošto imate malo vremena da HM spremi ekipu cak i ako ode Dupovac sto nije nemoguce onda ste tek u problemima..)
Ovo realno kazem iz cinjenica a cak ce vas napustiti i 3 igraca...
Ako strucni stab zakaze s pojacanjima onda ce ovo biti najgora euro scena nasih klubova....
Pisem realno nama su teske sanse jer su protivnici duplo tezi od nas,za vas sam napisao,a sto se tice olimpika nemaju iskustva,celik ili borac tesko sta mogu napravit love im fali a nisu ni dobili licencu jos.
Sve u svemu kvalitet lige je los valjda ce bolje nekada biti..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 maj 2013, 09:32

Southboy je napisao/la:Prije par dana sam pisao da vas napusta Torlak,vasa uprava mu daje ciste papire i neracuna na njega(ali pošto imate malo vremena da HM spremi ekipu cak i ako ode Dupovac sto nije nemoguce onda ste tek u problemima..)
Ovo realno kazem iz cinjenica a cak ce vas napustiti i 3 igraca...
Ako strucni stab zakaze s pojacanjima onda ce ovo biti najgora euro scena nasih klubova....
Pisem realno nama su teske sanse jer su protivnici duplo tezi od nas,za vas sam napisao,a sto se tice olimpika nemaju iskustva,celik ili borac tesko sta mogu napravit love im fali a nisu ni dobili licencu jos.
Sve u svemu kvalitet lige je los valjda ce bolje nekada biti..

Ne lupetaj mile ti majke.Bolje ti je da nisi nista ni pisao. :cry:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 maj 2013, 15:50

Jel mislis da bih ja volio da ode . Boze sacuvaj. Al tako je kako je. Dobio je nogu jer se pobio na tr i sad ode u olimpic. Umjesto da se pojacavamo mi se raspadamo. Dok sa mrtvim zeljeznicmarom treniraju zeba i bucan i najvjerovatnije potpisuju. Ja sam samo realan. Na zalost tako je kako je . Pozz

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 23 maj 2013, 15:54

samo sarajevo je napisao/la:Jel mislis da bih ja volio da ode . Boze sacuvaj. Al tako je kako je. Dobio je nogu jer se pobio na tr i sad ode u olimpic. Umjesto da se pojacavamo mi se raspadamo. Dok sa mrtvim zeljeznicmarom treniraju zeba i bucan i najvjerovatnije potpisuju. Ja sam samo realan. Na zalost tako je kako je . Pozz
Malo vjerovatno.Prvo nisam siguran da sa Zeljom treniraju Bučan i Zeba,a jos manje mi je vjerovatno da ce Torlak otici u Olimpik s obzirom da svojim kvalitetom vjerovatno moze otici da igra negdje vani.Volio bi da Torlak predje u Olimpik al stvarno mislim da je to malo vjerovatno.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 24 maj 2013, 00:13

samo sarajevo je napisao/la:Jel mislis da bih ja volio da ode . Boze sacuvaj. Al tako je kako je. Dobio je nogu jer se pobio na tr i sad ode u olimpic. Umjesto da se pojacavamo mi se raspadamo. Dok sa mrtvim zeljeznicmarom treniraju zeba i bucan i najvjerovatnije potpisuju. Ja sam samo realan. Na zalost tako je kako je . Pozz
nece potpisat ni jedan ni drugi
Ma vi stvarno niste normalni !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2013, 00:15

S nama treniraju obojica, ali nista od potpisa, a Torlak 100% ide iz Sarajeva. Malo je to dublje i nije za foruma, nema nista s tim sto se pobio na treningu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2013, 00:48

storm_raider je napisao/la:S nama treniraju obojica, ali nista od potpisa, a Torlak 100% ide iz Sarajeva. Malo je to dublje i nije za foruma, nema nista s tim sto se pobio na treningu.
Da li bi bio ljubazan i meni na pp pojasnio :(

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 24 maj 2013, 09:59

storm_raider je napisao/la:S nama treniraju obojica, ali nista od potpisa, a Torlak 100% ide iz Sarajeva. Malo je to dublje i nije za foruma, nema nista s tim sto se pobio na treningu.
Moze na pp storme kralju i jedan veliki pozdrav ide za tebe... :D :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 maj 2013, 17:07

slika
8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, keli, napoleon72, perodeformero, VanDijk i 43 gosta.