Otkino je i Radnik,tako da su u rangu sa njima...ZZtop10 je napisao/la:@zeljo4life otkinuli su nam bod ba ove sezone

Otkino je i Radnik,tako da su u rangu sa njima...ZZtop10 je napisao/la:@zeljo4life otkinuli su nam bod ba ove sezone
ivan.balic je napisao/la:Čemu nervoza zenički prijatelji.
Pa šta što vam je Vladica potpisao predugovor s Borcem. Nije to tako strašno. Ima onih Beganovića, Hafizovića... Snaći ćete se naredne sezone.
eo prvi ja nemam veze sa sandzakom s svim srcem sam uz olimikPacov je napisao/la:Sarajlije ? Prije bih rekao sandzaklijesvejedno je napisao/la:Zenicani mislili sarajlije nece biti slozne u podrsci.
Za koje jos klubove navijas-simpatises osim zelja i olimpikinvincible1921 je napisao/la:eo prvi ja nemam veze sa sandzakom s svim srcem sam uz olimikPacov je napisao/la:Sarajlije ? Prije bih rekao sandzaklijesvejedno je napisao/la:Zenicani mislili sarajlije nece biti slozne u podrsci.
Neko je napisao da je 5 KM.Buu je napisao/la:Jeli 6 KM ulaz ?
Sta je rec, ides na Kosevo gledat divove??Buu je napisao/la:Steta sto su sve utakmice u isto vrijeme. Volio bih da vidim borbu dva mala kluba za Evropu
to ne ides na stadion da gledas, sigurno si fb navijacBuu je napisao/la:Zasto bi gledao Radnik ?Na Areni ima prenos Siroki - Zeljo
Tim menadžer ekipe Olimpica Nermin Demirović je izjavio kako su navijači Čelika dobrodošli na Otoku. „Olimpic nije pravio nikakva ograničenja, broj navijača Čelika koji bi prisustvovali utakmici je neograničen. Osim toga, nećemo mijenjani ni cijene ulaznica. One su uvijek za naše utakmice 5 KM i tako će biti i u nedjelju“,Buu je napisao/la:Jeli 6 KM ulaz ?
Pa više vi i ne možete odobravati. To je onaj ograđeni dio za goste. Ostali dođu i kupe ulaznicu prije utakmice.svejedno je napisao/la:Odobreno je 500 ulaznica za navijace Celika i nista vise.Ostala mjesta na Otoci pustena su u prodaju po gradu.
sasvim logicno da zenicani mogu kupiti kartu kada dodju pred Otoku, kao sto cu i ja kupiti 1sat prije utakmice...svejedno je napisao/la:Odobreno je 500 ulaznica za navijace Celika i nista vise.Ostala mjesta na Otoci pustena su u prodaju po gradu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.