Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Da Vas je Bogdo na tribinama koliko Vas je na forumu ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
isti slučaj i sa vamaDushi_Rob je napisao/la:Da Vas je Bogdo na tribinama koliko Vas je na forumu ...
DRUG NEBI TI PUNCA
Al zato vi popravljate prosjek ligebagrcavi je napisao/la:
isti slučaj i sa vama

Naravno.chily-rz je napisao/la:Al zato vi popravljate prosjek ligebagrcavi je napisao/la:
isti slučaj i sa vama
DRUG NEBI TI PUNCA
Sto se toga tice, moj obraz je cistbagrcavi je napisao/la:isti slučaj i sa vamaDushi_Rob je napisao/la:Da Vas je Bogdo na tribinama koliko Vas je na forumu ...

Vama kojima je stadion pred nosom, a pametujete na forumu za vrijem utakmice vaseg kluba neka je na sramotu. Gostovanje je za vas misaona imenica ...
Be Casual ...
Be Casual ...
- zeljo4life
- Kontakt:
Ebiga Bagrcavi,cuj nama celik rival??!!!?? Samo ne znam u cemu...karamo ih vec neko vrijeme,tako da su tu negdje u rangu Radnika...bagrcavi je napisao/la:Jes' garant.Dushi_Rob je napisao/la:Ne, to se zove mrznja prema Zenici i svemu Zenickom ...open je napisao/la:Ma hvala svim komšijama koji podržavaju ovaj mali klub. To se zove lokal patriotizam
Što bih ja ili neko drugi podržavao Čelik, kad je Olimpic klub iz mog grada, imam par drugova koji igraju tu, nisu veliki rival Želji, što Čelik jeste.Isto ko što bi ti podržavo Travnik da igra protiv Želje.Jedino ako ti imaš tu nekakvu mržnju.Čuj mržnju
Amare hvala ti...
Instituciju prati 4000 ljudi po utakmici,pa toliko vas samo na forumu ima a gdje su Zivinice,Zavidovici,Maglaj,Tesanj,Pristina,Sandzak,itd,slabo za prvakabagrcavi je napisao/la:
Naravno.

@zeljo4life otkinuli su nam bod ba ove sezone 

Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 22 maj 2013, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dobro si...Popraviću se sad kad počne evropa, a ako se pojačamo počeću ići i na gostovanja.Još ako nam naprave WC na tribini, i ako ugrade grijače na stolice počeću da idem i na domaće utakmice.Dushi_Rob je napisao/la:Sto se toga tice, moj obraz je cistbagrcavi je napisao/la:isti slučaj i sa vamaDushi_Rob je napisao/la:Da Vas je Bogdo na tribinama koliko Vas je na forumu ...Za razliku od tebe, rijetko kad nisam na tekmi, iako ne zivim u Zenici...
Vama kojima je stadion pred nosom, a pametujete na forumu za vrijem utakmice vaseg kluba neka je na sramotu. Gostovanje je za vas misaona imenica ...
DRUG NEBI TI PUNCA
Timijevci,i ovo je tema NK OLIMPIC,opet pokvariste cejf za ovih 5 navijaca koliko ima ova novcana tvorevina.To sto simpatišete njih zbog Čelika je istina,ili želite biti kontra cijeloj državi 

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
@bagrcavi
7200 postova za par godina ?
Ne moras ici na gostovanja, ali barem izadji iz sobe. Ugledaj svjetlost dana ...
Ne moras ici na gostovanja, ali barem izadji iz sobe. Ugledaj svjetlost dana ...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
Čemu nervoza zenički prijatelji.
Pa šta što vam je Vladica potpisao predugovor s Borcem. Nije to tako strašno. Ima onih Beganovića, Hafizovića... Snaći ćete se naredne sezone.
Pa šta što vam je Vladica potpisao predugovor s Borcem. Nije to tako strašno. Ima onih Beganovića, Hafizovića... Snaći ćete se naredne sezone.
Evo, evo, izlazim, nemoj se ljutiti.Hvala ti što se prineš za moje zdravlje, baš si duša.Od činjenice da vas nema nešto puno više od gledalaca na Olimpicovim utakmicama, dođosmo do toga kad je idem na utakmice, i izlazim li iz sobe.Zanimljivo.Možda je to jer mrzimo Zenicu i sve ZeničkoDushi_Rob je napisao/la:@bagrcavi

Ujede ih @ivan.balic, sad je panika zavladala

DRUG NEBI TI PUNCA
Samo da se upetljam nakratko. U Sarajevu imamo internet i van sobe.Dushi_Rob je napisao/la:@bagrcavi
Gdje si Aco moderatoru da otjeraš ove što provociraju na ovoj temi?:-)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nema nervoze prijateljuivan.balic je napisao/la: Čemu nervoza zenički prijatelji.

Pazi,mi ako se plasiramo u Evropu nije da moramo do Sarajeva da gledamo istu

Za vas je ipak drugacija situacija al bez brige rodjak,slobodno nabaci sal Olimpika ako inace i postoji takav sal

Za Vladu se zna odavno kao i za ekipu koja ima ugovor do kraja ove sezone.
-
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Nema nervoze prijateljuivan.balic je napisao/la: Čemu nervoza zenički prijatelji.
Pa šta što vam je Vladica potpisao predugovor s Borcem. Nije to tako strašno. Ima onih Beganovića, Hafizovića... Snaći ćete se naredne sezone.![]()
Pazi,mi ako se plasiramo u Evropu nije da moramo do Sarajeva da gledamo istu![]()
Za vas je ipak drugacija situacija al bez brige rodjak,slobodno nabaci sal Olimpika ako inace i postoji takav sal
Ma opušteno, ja ću ako se Čelik plasira u Evropu i sa šalom Čelika doći u Zenicu. Nemam ja taj problem. Mada sam možda malo prestar za šalove tog tipa. Prije neki onako vuneni uz dodatnu opremu, recimo priglavke.
A u ranijem postu nije provokacija.
Moze drug,imas i pivu od mene u tom slucaju,.ivan.balic je napisao/la:
Ma opušteno, ja ću ako se Čelik plasira u Evropu i sa šalom Čelika doći u Zenicu. Nemam ja taj problem. Mada sam možda malo prestar za šalove tog tipa. Prije neki onako vuneni uz dodatnu opremu, recimo priglavke.
Provokacija,nego sta je,.Gracic naredne godine potpisuje za KPD Zenica,nije provokacija

-
- Kontakt:
Ma nebitno, zaboravi. Uzmi da nisam nište rekao. Euforija je, trener je čovjek svetac. Pustimo još malo pa ćemo vidjeti jesam li govorio istinu.chily-rz je napisao/la:Moze drug,imas i pivu od mene u tom slucaju,.ivan.balic je napisao/la:
Provokacija,nego sta je,.Gracic naredne godine potpisuje za KPD Zenica,nije provokacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.