mikki21 je napisao/la:nevjerujem da je to istina, realno mali nema tog kvaliteta! ponadali smo se i mi poslje prve polusezone i dobri igara da bi konacno mogli dobit centarfora koji ce zabit jedno dvadesetak golova za sezonu ali je mali podbacio totalno u drugoj polusezoni! doduse bio je malo duze povrijedjen na kraju prve polusezone i uloga kao jedini centarfor u formaciji 4-3-3 s kojom igra rahimic mu nepase nikako! pravo se slabo snalazio kao usamljeni centarfor! mada je dobro mlad i ima jos vremena da se popravi!sasagmp je napisao/la:Moze li neko nesto vise napisati o Mirzi Cemalovicu?Neki video klip postaviti ako ima?
Suska se da je interesantan Partizanu...
sto se tice kazazica i zelje, pa znateli vi ijednog igraca sami napravit? vazda rijesenje za svoje probleme u tudjoj avliji trazite! nesvidja mi se nimalo ovo zapitkivanje manijaka, ovako su rano i prosle godine poceli sa pitanjima oko brkovica pa nam ga pokupise pred nosom na dan podpisivanja ugovora sa velezom! trebamo razvit klubsku politiku da nema davanja igraca iz prve postave u druge premierligase, ili u inostranstvo ili ugovor od minimalno 3 godine sa velezom! u zelju, sarajevo , olimpic, celik nesmijemo pustat ponajbolje igrace ako ikad mislimo postat stabilni u vrhu lige i borit se za evropu i titulu, u suprotnom cemo uvijek strahovat za opstanak do zadnjeg kola! trenutno smo mozda najstabilniji premierligas u ligi finansijski, protezemo se koliko mozemo! plate mozda nisu najvece u ligi ali svaka je na vrijeme i neduguje se nijednom igracu ni marke, stadion se malo po malo gradi i uredjuje i djelujemo konacno kao jedan ozbiljan klub! stim bi trebali bit i atraktivni i za sadasnje igrace sto se tice produzenja ugovora a i za eventualna pojacanja koja ce se dovest i trebali bi bit u toj poziciji da ni pod kojim slucajem nepustamo igrace u konkurente iz PL!
za kraj samo da pitam znali iko od raje kome od sadasnji igraca istice ugovor sad na ljeto?
Hebibovic,Vladavic,Majkic,Sisic...
Ne istice:Zvonic,Zolj,Hajdarovic,Pliska,Zuhric,Okic,Pejic,Maric ...
Za Letica se ni dan danas ne zna na koliko je potpisao iako na Transfermarktu pise do 6.2013.
Ovo koliko sam ja uspio pohvatati,nemoj sve uzimati za 100% tacno.