Kakve delije,delije su za nas čkinpi diminvincible1921 je napisao/la:Svim srcem sam uz vasne samo zato sto mi je celik sigurno uz sarajevo najmrzi klub u ovoj nasoj ligi jer su kompleksasi koji se pricaju o sebi ko da su delije a o svom klubu ko da je real,a zadnji trofej osvojili kad su svi drugi ratovali a oni fudbal igrali,nego zato sto ste dokaz da se i ovoj nasoj napacenoj zemlji moze napredovati i da "malo" moze postati "veliko" .SAMO NAPRIJED PA DA GLEDAMO 3 KLUBA IZ GL.GRADA U EVROPI
Ja sam, sta ti trebaMancini je napisao/la:Ko je sada direktor kluba pošto je Demirović imenovan za team-managera?
Ne, to se zove mrznja prema Zenici i svemu Zenickom ...open je napisao/la:Ma hvala svim komšijama koji podržavaju ovaj mali klub. To se zove lokal patriotizam
Jes' garant.Dushi_Rob je napisao/la:Ne, to se zove mrznja prema Zenici i svemu Zenickom ...open je napisao/la:Ma hvala svim komšijama koji podržavaju ovaj mali klub. To se zove lokal patriotizam
Ne laskaj sam sebi. Kao rođeni Sarajlija, uvjeravam te da nama Zenica nije ni u malom mozgu. Trudim se da ne izazivam tenzije, ali ne dam ja ove moje i kada vrijeđaju, a ne sada kada su uz nas.Dushi_Rob je napisao/la:Ne, to se zove mrznja prema Zenici i svemu Zenickom ...open je napisao/la:Ma hvala svim komšijama koji podržavaju ovaj mali klub. To se zove lokal patriotizam
A da kojim slucajem igra đerzelez (nekadasnji klub) sa olimpicom ili nekim klubom vi bi garant protiv njega navijali.Dushi_Rob je napisao/la:Ne, to se zove mrznja prema Zenici i svemu Zenickom ...open je napisao/la:Ma hvala svim komšijama koji podržavaju ovaj mali klub. To se zove lokal patriotizam
E sad si baš to lijepo uporedio. Vrijeme je tebi za spavanje brate mili. Nismo mi tu spremni za tvoje dubokoumne bravureDushi_Rob je napisao/la:@terabajt
S obzirom ko je tada vodio Đerzelez i ko sada vodi Olimpic, tu je to bara-bara . Dakle, niposto ne bih podrzavao Đerzelez ...
Ne bukvalno "isti ljudi" , nego isti TIP ljudi. Dovodili placenike, prali pare preko klubova itd itd ...Mancini je napisao/la:Na šta ovaj aludira Duša rob?Đerzelez i Olimpic isti ljudi vodili!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.