FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
& " & ?
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- prijeratni mangup
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN komsije
- bistrikboy
- Kontakt:
tm8782 je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
- vendetta87
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima i samo da vas pitam ako zna iko kad je tačno Bajramski.Vidio sam neki plakat u gradu i učinilo mi se da je u nedjelju.
Šehić mora na operaciju prepona?
Kapiten "Plavih" već mjesecima nastupa pod bolovima

Šehić: Pregled kod doktora Galetića
Odmah nakon završetka sezone u Premijer ligi, golman Željezničara i mlade reprezentacije Ibrahim Šehić otputovat će u Beograd na pregled. Nekadašnji doktor reprezentacije Jugoslavije Vladimir Galetić pregledat će Šehića i odlučiti da li će kapiten Željezničara morati na operaciju.
Cijelu polusezonu Šehić je nastupao pod bolovima, ali to nije previše utjecalo na njegove nastupe.
- Prepone me mjesecima muče, ali odlučio sam izdržati napore, pa da u pauzi riješim probleme. Ukoliko budem morao na operaciju, oporavak neće trajati toliko dugo i bit ću spreman za proljetni dio sezone - govori Ibrahim Šehić, golman Željezničara.
U nedjeljnoj utakmici protiv Leotara, posljednjoj ove sezone, Željezničar će nastupiti bez Lazara Popovića. Strijelac pobjedonosnog gola u Laktašima dobio je treći žuti karton, pa mora na pauzu. Upitan je i nastup Mirka Radovanovića, koji je prehlađen, a u ekipu se vraćaju Milan Ćulum i Srđan Stanić.
http://www.****/sport/fudbal/s ... ju-prepona
Kapiten "Plavih" već mjesecima nastupa pod bolovima

Šehić: Pregled kod doktora Galetića
Odmah nakon završetka sezone u Premijer ligi, golman Željezničara i mlade reprezentacije Ibrahim Šehić otputovat će u Beograd na pregled. Nekadašnji doktor reprezentacije Jugoslavije Vladimir Galetić pregledat će Šehića i odlučiti da li će kapiten Željezničara morati na operaciju.
Cijelu polusezonu Šehić je nastupao pod bolovima, ali to nije previše utjecalo na njegove nastupe.
- Prepone me mjesecima muče, ali odlučio sam izdržati napore, pa da u pauzi riješim probleme. Ukoliko budem morao na operaciju, oporavak neće trajati toliko dugo i bit ću spreman za proljetni dio sezone - govori Ibrahim Šehić, golman Željezničara.
U nedjeljnoj utakmici protiv Leotara, posljednjoj ove sezone, Željezničar će nastupiti bez Lazara Popovića. Strijelac pobjedonosnog gola u Laktašima dobio je treći žuti karton, pa mora na pauzu. Upitan je i nastup Mirka Radovanovića, koji je prehlađen, a u ekipu se vraćaju Milan Ćulum i Srđan Stanić.
http://www.****/sport/fudbal/s ... ju-prepona
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Barney Stinson
- Kontakt:
svim navijačima željezničara koji slave sretan bajram!!
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Barney Stinson je napisao/la:svim navijačima željezničara koji slave sretan bajram!!
Hvala na cestitkama!
AMAR OSIM!
- rob do bagro
- Kontakt:
Manijaci sretan vam Bajram!!! 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
LIJEP MIRIS GRBAVICOM PRODJE,OSJECA SE DA NAM BAJRAM DODJE...BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN MANIJACI!!!!
Svim vjernicima BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
btw: jedite,pijte, ali u nedjelju hocu da vidim pun JUGdrop je napisao/la:Svim vjernicima BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ima li pojacanja posto sam bio banovan bez razloga naravno neki lik pise da ce nam doci crnac iz 2 francuske lige ima li istine?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- TheManiacs
- Kontakt:
Ne vjerujem !tax je napisao/la:ima li pojacanja posto sam bio banovan bez razloga naravno neki lik pise da ce nam doci crnac iz 2 francuske lige ima li istine?

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Joj Dzoka brate ja tebe nikako ne kontam ,, pa perjucer si imao 600 i "kusur" postova ,, danas imas 731.TheManiacs je napisao/la:Ne vjerujem !tax je napisao/la:ima li pojacanja posto sam bio banovan bez razloga naravno neki lik pise da ce nam doci crnac iz 2 francuske lige ima li istine?
Bas si cudan lik.

PS-Svima Manijacima i muslimanima od srca zelim sretan Bajram!

- TheManiacs
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Joj Dzoka brate ja tebe nikako ne kontam ,, pa perjucer si imao 600 i "kusur" postova ,, danas imas 731.TheManiacs je napisao/la:Ne vjerujem !tax je napisao/la:ima li pojacanja posto sam bio banovan bez razloga naravno neki lik pise da ce nam doci crnac iz 2 francuske lige ima li istine?
Bas si cudan lik.
PS-Svima Manijacima i muslimanima od srca zelim sretan Bajram!
![]()
![]()
![]()
Pa hebiga brate pratim svaku temuu
aa nisam iso u skolu pa mogo cjeli dan pisat..
I usput Bajram serif mubarek olsun tebi i tvojima ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Pisi umjereno ,jer kad pises umjereno mozes pisat koliko god hocesTheManiacs je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:
Pa hebiga brate pratim svaku temuu
aa nisam iso u skolu pa mogo cjeli dan pisat..
I usput Bajram serif mubarek olsun tebi i tvojima ..

Edit:Hvala

Trenutno korisnika/ca: Kockoglavi, MrkiMedo i 58 gostiju.