crown je napisao/la:Dovoljno je ponoviti rijeci trenera Leotara nakon tekme na Grbavici, kad je rekao (parafraziram): Pravo je cudo ili incident da je jedan strucni stozer 4 godine na celu ekipe u Bosni i Hercegovini...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
crown je napisao/la:Dovoljno je ponoviti rijeci trenera Leotara nakon tekme na Grbavici, kad je rekao (parafraziram): Pravo je cudo ili incident da je jedan strucni stozer 4 godine na celu ekipe u Bosni i Hercegovini...
Nije fifa vec UEFA.invincible1921 je napisao/la:eee haj mi samo objasni kako si to skonto,intresuje me da mogu pratit ubuduce posto niko ne zna kako fifa ovo sastvaljaold school je napisao/la:znaci po ovome mi bi trebali biti u grupi sa bate borisovom,dinamom,partizanom,mariborom,steaua i slovanomElegant je napisao/la:Evo najnoviji update za ono sto nas ceka u CLhttp://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html
![]()
Standarna nasa balijska socijalna prica... Da nije mozda babo nestelio sta?FCS je napisao/la:Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.
Citas li ti sta pise covjek?? Zasto se odmah nalazis uvrijedjen i prozvan ? Ko je spomenuo 'babu' ili bilo kakvo stimanje u korist Zelje, covjek naprotiv kaze da se otezava manjim ekipamaDzoleZeljo je napisao/la:Standarna nasa balijska socijalna prica... Da nije mozda babo nestelio sta?FCS je napisao/la:Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.
jbmilan je napisao/la:Citas li ti sta pise covjek?? Zasto se odmah nalazis uvrijedjen i prozvan ? Ko je spomenuo 'babu' ili bilo kakvo stimanje u korist Zelje, covjek naprotiv kaze da se otezava manjim ekipamaDzoleZeljo je napisao/la:Standarna nasa balijska socijalna prica... Da nije mozda babo nestelio sta?FCS je napisao/la:Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.
Slazem se sa ovim, a jedan od razloga je sto NIKADA nisu izbacili propozicije, tj nacin na koji se to odredjuje, i to samo oni znaju sta se radi iza kulisa .. A naravno sve u cilju ekonomske racunice
Citam ja veoma dobro sta on pise i uzvracam na isti nacin samo sa duplom stetom, jer ne mogu dopustiti da pricate o nekim teorijama zavjera u EVROPI kao sto to pricate o domacem prvenstvu.jbmilan je napisao/la:Citas li ti sta pise covjek?? Zasto se odmah nalazis uvrijedjen i prozvan ? Ko je spomenuo 'babu' ili bilo kakvo stimanje u korist Zelje, covjek naprotiv kaze da se otezava manjim ekipamaDzoleZeljo je napisao/la:Standarna nasa balijska socijalna prica... Da nije mozda babo nestelio sta?FCS je napisao/la:Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.
Slazem se sa ovim, a jedan od razloga je sto NIKADA nisu izbacili propozicije, tj nacin na koji se to odredjuje, i to samo oni znaju sta se radi iza kulisa .. A naravno sve u cilju ekonomske racunice
Znas li kakva se cestitka dobije za KLEVETU od UEFA?jbmilan je napisao/la:Neka stane na tome sto si rekao, da u Evropi nema stimanja![]()
UEFA = MAFIA
čestitku koju ti platišDzoleZeljo je napisao/la:Znas li kakva se cestitka dobije za KLEVETU od UEFA?jbmilan je napisao/la:Neka stane na tome sto si rekao, da u Evropi nema stimanja![]()
UEFA = MAFIA![]()
Price koje su zasnovane na spekulacijama, NE VRIJEDI SPOMINJATI ukoliko nemas nikakv VELIDAN dokaz!
Prema tome, ti kao i tvoji istomisljenici, nadite sebi neko mjesto, pa fino o tome pricajte do zore, ako ces u tome gledati opravdanje za svaki neuspijeh bilo kojeg naseg tima. Generalno pricamo...
Uostalom, ne vidim na koji nacin vi mislite da se moze nesto napraviti u EVROPI sa sironjim. Ulozi pare, pa se nadaj, majka mu stara.
I mene stid zivota miBaja_Zvjerka je napisao/la:@Anonimac, kud ces dalje kad je mene stid tvog razmisljanja, i ja bi se crvenio kada bi Osim morao procitati to sto si ti napisao... Majko moja mila kome je danas internet dostupan...
Što je najgore sad ga tjeraju k'o prvaka.arhimed89 je napisao/la:I mene stid zivota miBaja_Zvjerka je napisao/la:@Anonimac, kud ces dalje kad je mene stid tvog razmisljanja, i ja bi se crvenio kada bi Osim morao procitati to sto si ti napisao... Majko moja mila kome je danas internet dostupan...![]()
Samo se prisjetim da su ovakva **** otjerala osima u prvom mandatu i da sad ponovo poslije 4 godine gazenja po ovoj ligi ponovo izlaze iz rupe i ponovo vrebaju trenutak da otjeraju Ammara.Stvarno me je stid,ovakvi mentalni sklopovi nisu zeljini navijaci,koliko god anonimac i njemu slicni to tvrdili ja sebi ne mogu priznati da jesu i radije cu se uvjeravati da su neki kamuflirani pitari i slicno nego da ovakav otpad dijeli boju sa vecinom istinskih navijaca Zelje.
Pregovaramo sa nekim igracema celika, zvijeze i veleza uskoro se mozda obavi razgovor sa jednim igracem zrinjskog.AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih glasina o odlascima i dolascima ?
Nije on iz priedora on je iz goska, i doci ce 2 ili 3 igraca po uslovom da nekog prodamo.Odlazak uvijek diktira koliko cemo dovesti u principu je bolje manje mjenjati.zeljooooo je napisao/la:Kaže Osim 2 ili 3 igrača ne više sa ovakvim kadrom ako ostane nam treba 5 igrača kvalitetnih, a da ne računam ako ode trojka: Svraka, Adilović i Čolić.B.
Onog Jusufbašića svi iz Prijedora hvale gore im je dar mar pravio, ali neko reče da je dogovorio sa Veležom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.