FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 22 maj 2013, 15:12

crown je napisao/la:Dovoljno je ponoviti rijeci trenera Leotara nakon tekme na Grbavici, kad je rekao (parafraziram): Pravo je cudo ili incident da je jedan strucni stozer 4 godine na celu ekipe u Bosni i Hercegovini...
;)
=\_1921_/=

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 maj 2013, 15:48

invincible1921 je napisao/la:
old school je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Evo najnoviji update za ono sto nas ceka u CL :arrow: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html
znaci po ovome mi bi trebali biti u grupi sa bate borisovom,dinamom,partizanom,mariborom,steaua i slovanom
eee haj mi samo objasni kako si to skonto,intresuje me da mogu pratit ubuduce posto niko ne zna kako fifa ovo sastvalja :D :D
Nije fifa vec UEFA. :D Uglavnom, pricali smo na ovu temu prije par dana. Radi se o tome, da uefa pravi balans medu grupama, i tako ce biti i ove godine, zapravo od 2009 po ovom novom sistemu. E sada, sigurno ces u grupi imati dva prejaka tima za nas, dva onako jaka, i jednog sa kojim si ajde recimo 50%-50%. Tako da sigurno neceo ovako jaku grupu imati.

Ono sto ja ocekujem jeste;

1. Bate Borisov (kao najaci);
2. Steua Bukurest (u rangu Batea);
3. Maribor (malo slabiji od ovih);
4. Lekvsi (malo slabiji od ovih iznad gore), i
5. Slovan (koje je najslabiji ovdje gdje su nam sanse ajde recimo 50%-50% ako nam se sve poklopi)

EDIT: Ima opcija svakakvih. Evo ja cu poredati timove kaji su na ovoj listi, pa cu nam pokusati napraviti neke normalno izbalansirane tri grupe nosioca.

Grupa 1:

1. BATE Borisov Bls 39.175 m;
2. Prvak Ceske Cze 28.745 - 29.245;
3. Sheriff Tiraspol Mol 11.533;
4. Slovan Bratislava Svk 8.341;
5. Molde FK Nor 7.835, i
6. Neftchi Baku Azb 5.708.

Grupa 2:

1. Celtic Sco 37.538;
2. Dinamo Zagreb Cro 25.916;
3. Levski Bul 11.950;
4. NK Maribor Slo 9.941;
5. IF Elfsborg Swe 8.125, i
6. HJK Helsinki Fin 6.701.

Grupa 3:

1. Steaua Bucuresti Rom 35.604;
2. Prvak Poljske Pol 13.650 - 23.650;
3. Partizan Srb 17.425;
4. Maccabi Tel-Aviv Isr 8.075, i
5. Ekranas Panevezys Lit 6.300
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 maj 2013, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 22 maj 2013, 15:52

Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 maj 2013, 15:53

FCS je napisao/la:Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.
Standarna nasa balijska socijalna prica... Da nije mozda babo nestelio sta?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 22 maj 2013, 15:56

Mene zanima koja je svrha tih grupa, po meni je to totalno nepotrebno.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 maj 2013, 15:56

Ma slovan bi bio idealn jos prvu vamo da igramo... :D izvucemo neki dobar rez tipa 1 0,jos slovacka nije daleko otislo bi nas dosta :D
=\_1921_/=

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 22 maj 2013, 15:57

DzoleZeljo je napisao/la:
FCS je napisao/la:Kakav lopovluk oni nešto balansiraju, manipulacija samo takva. Grupe izbace sat prije izvlačenja. Velike pare su u igri i vodi se račun da kakav siromah ne zaluta.
Citas li ti sta pise covjek?? Zasto se odmah nalazis uvrijedjen i prozvan ? Ko je spomenuo 'babu' ili bilo kakvo stimanje u korist Zelje, covjek naprotiv kaze da se otezava manjim ekipama ;)
Slazem se sa ovim, a jedan od razloga je sto NIKADA nisu izbacili propozicije, tj nacin na koji se to odredjuje, i to samo oni znaju sta se radi iza kulisa .. A naravno sve u cilju ekonomske racunice ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 maj 2013, 15:58

jbmilan je napisao/la:
Citas li ti sta pise covjek?? Zasto se odmah nalazis uvrijedjen i prozvan ? Ko je spomenuo 'babu' ili bilo kakvo stimanje u korist Zelje, covjek naprotiv kaze da se otezava manjim ekipama ;)
Slazem se sa ovim, a jedan od razloga je sto NIKADA nisu izbacili propozicije, tj nacin na koji se to odredjuje, i to samo oni znaju sta se radi iza kulisa .. A naravno sve u cilju ekonomske racunice ;)

pa to je opce poznata cinjenica,samo pogledajte baraz za SP ili EP i sve ce vam bit jasno
=\_1921_/=

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 maj 2013, 16:08

jbmilan je napisao/la:
Citam ja veoma dobro sta on pise i uzvracam na isti nacin samo sa duplom stetom, jer ne mogu dopustiti da pricate o nekim teorijama zavjera u EVROPI kao sto to pricate o domacem prvenstvu. ;)

Poenta price jeste, da ti ne citas sta je on prvo napisao, pa sta sam ja njemu napisao. Zapravo citas, ali ne razumijes, a pravis repliku. :? ;)

Svatite, mi smo dali sebi toliku slobodu da otpuzujemo svakoga za svoj neki neuspijeh, globalno gledanu u zivotu. Ja nisam sreo covjeka eto koji kada je zasrao negdje stvar, istako, ja sam kriv, vec su se uvijek pravile price, debate, sve u cilju da se ublazi ili prikrije krivica, pa se vise nije znalo ko pije a ko placa. U ovome je poetna price.

Nisi citao kada sam sa pojedim istrazivo ovu raspodjelu grupa. NEMA STIMANJA, to je jednosavno, vec ste vi sebi u glavu usadili da je sve u ZIVOTU STIMANJE. Zeljo je los za evrospke okvire, sto Amar veoma dobro zna, i sve dok ne bude ulaganja, jakih sponzora, stadiona, moramo se oslanjati na ovu srecu. Tako, ostavite se prica kako UEFA dijeli jednim timovima, ono, drugim timovima ovo.

I da ono najbitnje, ono sto mnogi ne vide, ove grupe su upravo napravljene da se olaksa slabijim ekipa, zapravo da imaju neke sanse, jer nije isto imati u cijelom zrijebu sve moguce super jake ekipe i ocekivati nekog levata (kada ga nema), i imati grupe u kojima imas dvije super jake ekipe, dvije slabije i jednog bas slabog.

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 22 maj 2013, 16:21

Neka stane na tome sto si rekao, da u Evropi nema stimanja :lol:

UEFA = MAFIA
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 maj 2013, 16:27

jbmilan je napisao/la:Neka stane na tome sto si rekao, da u Evropi nema stimanja :lol:

UEFA = MAFIA
Znas li kakva se cestitka dobije za KLEVETU od UEFA? :lol: :lol:

Price koje su zasnovane na spekulacijama, NE VRIJEDI SPOMINJATI ukoliko nemas nikakv VELIDAN dokaz!

Prema tome, ti kao i tvoji istomisljenici, nadite sebi neko mjesto, pa fino o tome pricajte do zore, ako ces u tome gledati opravdanje za svaki neuspijeh bilo kojeg naseg tima. Generalno pricamo...

Uostalom, ne vidim na koji nacin vi mislite da se moze nesto napraviti u EVROPI sa sirotinjom. Pa svaki ovaj tim ima bolje uslove od nas, svaki ovaj tim ima bolje strukture unutar klubova i svaki od ovih timova ulaze da bi napravio nesto. A mi cemo ulozti 1KM pa cemo se nadati CUDO. Jebote zivot... Ulozi neke velike pare, pa se nadaj, majka mu stara. Posto ih nemamo, sjedimo i pusimo, jbg. Tako je kako, je, ali necemo zato srati kako su drugi krivi jer smo mi nesposobni..(cast izuzecima)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 maj 2013, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 22 maj 2013, 16:33

jbmilan je napisao/la:Neka stane na tome sto si rekao, da u Evropi nema stimanja :lol:

UEFA = MAFIA
Znas li kakva se cestitka dobije za KLEVETU od UEFA? :lol: :lol:

Price koje su zasnovane na spekulacijama, NE VRIJEDI SPOMINJATI ukoliko nemas nikakv VELIDAN dokaz!

Prema tome, ti kao i tvoji istomisljenici, nadite sebi neko mjesto, pa fino o tome pricajte do zore, ako ces u tome gledati opravdanje za svaki neuspijeh bilo kojeg naseg tima. Generalno pricamo...

Uostalom, ne vidim na koji nacin vi mislite da se moze nesto napraviti u EVROPI sa sironjim. Ulozi pare, pa se nadaj, majka mu stara.
čestitku koju ti platiš :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 22 maj 2013, 16:33

Baja_Zvjerka je napisao/la:@Anonimac, kud ces dalje kad je mene stid tvog razmisljanja, i ja bi se crvenio kada bi Osim morao procitati to sto si ti napisao... Majko moja mila kome je danas internet dostupan...
I mene stid zivota mi :oops:
Samo se prisjetim da su ovakva **** otjerala osima u prvom mandatu i da sad ponovo poslije 4 godine gazenja po ovoj ligi ponovo izlaze iz rupe i ponovo vrebaju trenutak da otjeraju Ammara.Stvarno me je stid,ovakvi mentalni sklopovi nisu zeljini navijaci,koliko god anonimac i njemu slicni to tvrdili ja sebi ne mogu priznati da jesu i radije cu se uvjeravati da su neki kamuflirani pitari i slicno nego da ovakav otpad dijeli boju sa vecinom istinskih navijaca Zelje.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 22 maj 2013, 16:42

arhimed89 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:@Anonimac, kud ces dalje kad je mene stid tvog razmisljanja, i ja bi se crvenio kada bi Osim morao procitati to sto si ti napisao... Majko moja mila kome je danas internet dostupan...
I mene stid zivota mi :oops:
Samo se prisjetim da su ovakva **** otjerala osima u prvom mandatu i da sad ponovo poslije 4 godine gazenja po ovoj ligi ponovo izlaze iz rupe i ponovo vrebaju trenutak da otjeraju Ammara.Stvarno me je stid,ovakvi mentalni sklopovi nisu zeljini navijaci,koliko god anonimac i njemu slicni to tvrdili ja sebi ne mogu priznati da jesu i radije cu se uvjeravati da su neki kamuflirani pitari i slicno nego da ovakav otpad dijeli boju sa vecinom istinskih navijaca Zelje.
Što je najgore sad ga tjeraju k'o prvaka.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 maj 2013, 16:43

Glupani i tad, glupani i sad.
DRUG NEBI TI PUNCA

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 22 maj 2013, 16:50

ima li kakvih glasina o odlascima i dolascima ? :)
Odlazi Safete.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2013, 17:06

AeGon099 je napisao/la:ima li kakvih glasina o odlascima i dolascima ? :)
Pregovaramo sa nekim igracema celika, zvijeze i veleza uskoro se mozda obavi razgovor sa jednim igracem zrinjskog.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 22 maj 2013, 17:11

Kaže Osim 2 ili 3 igrača ne više sa ovakvim kadrom ako ostane nam treba 5 igrača kvalitetnih, a da ne računam ako ode trojka: Svraka, Adilović i Čolić.B.
Onog Jusufbašića svi iz Prijedora hvale gore im je dar mar pravio, ali neko reče da je dogovorio sa Veležom.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 maj 2013, 17:14

zeljooooo je napisao/la:Kaže Osim 2 ili 3 igrača ne više sa ovakvim kadrom ako ostane nam treba 5 igrača kvalitetnih, a da ne računam ako ode trojka: Svraka, Adilović i Čolić.B.
Onog Jusufbašića svi iz Prijedora hvale gore im je dar mar pravio, ali neko reče da je dogovorio sa Veležom.
Nije on iz priedora on je iz goska, i doci ce 2 ili 3 igraca po uslovom da nekog prodamo.Odlazak uvijek diktira koliko cemo dovesti u principu je bolje manje mjenjati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 maj 2013, 17:16

Za Evropu 5-6 provjerenih igraca treba, ali posto je Amar vec skino gace(a i para se nema) od toga nista. Daj Boze da nam bilo ko dodje Zebinog ili Bekriceveg kvaliteta.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.