Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 22 maj 2013, 13:31

Čelsi krade Jovetića?

Iako se Juventus i Arsenal pominju kao najozbiljniji kandidati za kupovinu Stevana Jovetića, u trku je ozbiljno ušao i klub sa 'Stamford Bridža'.

Stevan Jovetić se nalazi na raskršću.
Njegovo vreme u Fiorentini je isteklo, red klubova koji bi ga doveli je predugačak.
Crnogorski fudbaler je slobodan da pređe u klub koji izdvoji 30 miliona evra za njegovu slobodu, Juventus je prvi izrazio želju za transferom za koji je ponudio novac plus igrača (Matrija te Kvaljarelu), ipak finansijski stabilniji Englezi su konkretniji.
Tu se pre svega misli na Arsenal koji je početkom nedelje započeo pregovore sa Jovetićevim agentom koji se nalazi u Londonu.
Arsenal je spreman da isplati otkupnu klauzulu, Arsen Venger u sjajnom fudbaleru vidi veliko pojačanje.
Ipak, u trku se uključio i Čelsi, javlja 'Dejli Star' ponudivši identičan iznos i pariravši otkupnom kaluzulom 'Tobdžijama'.
Murinjo je, veruje se, već sastavio spisak potencijalnih pojačanja, Stevanovo ime je na njemu i 'Plavci' žele novog (starog) trenera da dočekaju sa Jovetićem 'u rukama'.

:lol: mogo bi se ponoviti slučaj Mata,isto sve dogovoreno a na kraju otišao u Chelsea,ovi naši pregovarači se bi **** za milju dvije da više plate

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 maj 2013, 13:35

Koliko ja vidim, Chelsea dovodi Schurrlea http://www.fussballtransfers.com/premie ... luss_36690" onclick="window.open(this.href);return false;, vraca im se Lukaku iz WBA, imaju Ba i Torresa, plus sjajan trio Mata, Hazard i Oscar ispod. Jovetic je dobar, ali cini se da im nije potreban..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 maj 2013, 14:09

4-5 miliona vise, i veca plata, za to je otisao Mata, a ne za milion vise.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 maj 2013, 15:00

http://www.thesportreview.com/tsr/2013/ ... n-jovetic/" onclick="window.open(this.href);return false;

Arsenal transfers: Gunners not interested in signing Steven Jovetic this summer, according to Fiorentina's sporting director :lol: **** lud zbunjenog

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 maj 2013, 15:16

BigBigBang je napisao/la:
Andrej je napisao/la:Jovetić je svom agentu rekao da želi samo u Juventus i da pregovara samo sa Juventusom iako ga Fiorentina želi prodati Arsenalu. To je zadnja informacija.
Ja sam cuo da je Jovetic agentu rekao da ce sebi pucati u glavu ukoliko ne ode u Juventus.

:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 maj 2013, 17:02

Nakon što se boksao za pomoćnim trenerom sad je se pravio budala i sa voditeljem. " onclick="window.open(this.href);return false;

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 22 maj 2013, 20:11

Seaman je napisao/la:http://www.thesportreview.com/tsr/2013/ ... n-jovetic/

Arsenal transfers: Gunners not interested in signing Steven Jovetic this summer, according to Fiorentina's sporting director :lol: **** lud zbunjenog
Ovako je bilo i za Cazorlu,ovo je znak da sigurno dolazi...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 22 maj 2013, 20:40

Gonzalo Higuain (Real Madrid), Stevan Jovetic (Fiorentina), Asmir Begovic (Stoke City), Júlio César (Queens Park Rangers), René Adler (Hamburger SV), Kevin Strootman (PSV) i Maxime Gonalons (Olympique Lyon) su igraci koji se povezuju sa Arsenalom kao moguca pojacanja.

Yaya Songo se navodno spominje kao pojacanje u sirinu, znaci, da pojaca klupu i igrac za buducnost.
Navodno je Wenger izjavio da su mu dovoljna tri dobra pojacanja, golman, veznjak i napadac. Ne racunajuci ovog Yaya Songoa.

Mozda bi moglo i vise ili bolje, s obizrom na kolicinu para koje ima na raspolaganju i koje ce dobiti, a navodno ce od avgusta biti vise para za TV prava. Neke privlacne i dobre nagrade se spominju. Ne znam o cemu se radi, uglavnom ce biti vise nego do sada. Plus taj ugovor sa Pumom.
Jos kad platna lista bude olaksana (za neke je vec kraj):
Arshavin (105k sedmicno), Gervinho, Marouane Chamakh, Nicklas Bendtner, Chu-Young Park, André Santos, Denilson, Johan Djourou i vjerovatno Thomas Vermaelen ce biti ukinuti sa platne liste. To bi znacilo oko 400k sedmicne ustede na platama.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 22 maj 2013, 21:05

Jovetica i Begovic :mrgreen: i Dobar posao koliko-toliko odradjen. Ne svidja mi se Higuain, ne znam sta vi mislite o njemu.

Cuo sam da je strootman dobar, ali da sam ga gledao, nisam.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 maj 2013, 21:13

SamoZeljo je napisao/la: i vjerovatno Thomas Vermaelen ce biti ukinuti sa platne liste.
Ako ce taj biti ukinut sa platne liste onda se sigurno dovodi i stoper,ne moze se u sezonu uci sa dva stopera :mrgreen:

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 22 maj 2013, 21:27

soxx je napisao/la:Jovetica i Begovic :mrgreen: i Dobar posao koliko-toliko odradjen. Ne svidja mi se Higuain, ne znam sta vi mislite o njemu.

Cuo sam da je strootman dobar, ali da sam ga gledao, nisam.
Za dovođenje Stevana sam apsolutno za,ali sam protiv dovođenja Asmira,jer kvalitetom nije puno ispred Woje a stariji je 4-5 godina,tako da sam ako se bude dovodio golman onda za Cezara jer od njega Wojo fakat puno može naučit...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 maj 2013, 21:34

Gledam neke videe po ytb o Cazorli. E jesmo uboli sa njim samo tako :lol: .
malo je reć da ga je wenger ukro' od Malage :oops:
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 maj 2013, 23:32

Uzivajte.

[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 maj 2013, 23:55

Mislim da ce eksplodirati ove godine, opet ce proci citave pripreme(aBd) i onda ce biti u punoj fizickoj kondiciji. Cazorli je bolje da se navikaje na krilo, jer na AMF nece moci igrati.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 maj 2013, 00:48

Ja sam cuo da Jack opet mora na neku operaciju ali ne znam koliko je ozbiljno. Nisam razumio sta je u pitanju.
(izvor: komentator **** tokom utakmice protiv Newcastle Uniteda - za nadati se da nije tacno)

UPDATE: Nista strasno, 2-3 sedmice, ali ce propustiti dvije reprezentativne tekme (prijateljske; Irska i Brazil).

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 23 maj 2013, 01:08

SamoZeljo je napisao/la:Ja sam cuo da Jack opet mora na neku operaciju ali ne znam koliko je ozbiljno. Nisam razumio sta je u pitanju.
(izvor: komentator **** tokom utakmice protiv Newcastle Uniteda - za nadati se da nije tacno)

UPDATE: Nista strasno, 2-3 sedmice, ali ce propustiti dvije reprezentativne tekme (prijateljske; Irska i Brazil).
Ide na vađenje šarafa,nije to ništa ozbiljno da ugrozi njegov početak priprema..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 maj 2013, 07:47

chily-rz je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: i vjerovatno Thomas Vermaelen ce biti ukinuti sa platne liste.
Ako ce taj biti ukinut sa platne liste onda se sigurno dovodi i stoper,ne moze se u sezonu uci sa dva stopera :mrgreen:
Sve su prilike da ce ici.
Barcelona i United prate situaciju oko Vermaelena. On zeli ostati u Arsenalu ali problem je sto ce biti na klupi, a prvenstvo u Brazilu se blizi. Wenger je navodno i pored toga sto on zeli ostati spreman da ga proda. Izgleda da je postalo pod moranje da Arsenal svake godine proda kapitena. Znaci, sljedeci kapiten je Arteta, pa nek onda ide. Jacku ne dati traku, ni pod razno. :mrgreen:
U slucaju da se Vermaelen proda, mogao bi doci stoper iz Feyenoorda. Iako bi ja vise volio da Arsenal u paketu dovede Eriksena i Alderweirelda iz Ajaxa. To je nekih 25 miliona jer Eriksen ima jos samo godinu ugovora. Jedan ce valjati, a vjerovatno i obojica.

Znam da je imao losu sezonu ali ja bi volio da mu da priliku. Bolji je od Merta.
Kad Ramsey moze dobivati onoliko prilika, moze i Vermaelen.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 maj 2013, 11:39

Evo sad citam fol eskluzivno Arsenal se rijeseva Vermalena i on je na prodaju. Hajde sve ne bi me cudilo i povjerovo bi da nisu stavili da ga prodaju za 5 miliona funti :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 maj 2013, 13:05

I mene je cudilo, mislim ne cudi me sto ga hoce prodat nego cijena al gledam skysports objavio.
Koliko-toliko pouzadiniji izvor od svih ostalih, iako i on prenosi od "the sun".
slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 23 maj 2013, 13:41

WTF? :?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.