Batko je napisao/la:Standardan je kad je zdrav, problem je sto ni sada nije 100% oporavljen.....Nemojte iznositi glupave zakljcuke...Pjanic 100% spreman je bio jedan od najboljih igraca Rome i tada su najbolje igrali i nejbole rezultate imali.
Kako nije oporavljen, vec je dva mjeseca proslo od kako se vratio od povrijede gdje je propustio mjesec. Pa covjece, to bi jos gore bilo za njegove sansu za prodaju nego da je jednostavno u losoj formi: Mlad igrac koji ima istoriju punu povrijeda, a kojem treba vise mjeseci da se oporavi od povrijede. Ko ce takvog kupit?
Objasnjenje je da nije u formi, ali istovremeno uloga koju igra pod Andreazzolijem mu nikako ne odgovara da moze vratit formu. Pjanic mi je omiljeni igrac i pratim ga vise nego bilo kojeg drugog naseg igraca i znam kao cinjenicu da je njemu losa forma pocela prije one povrijede. Cim je Andreazzoli preuzeo. Sjecam se dobro PRVE igre pod Andreazzolijem kada su popusili 3-1 protiv Sampdorije. Pjanic bio los, u glavnom vrlo anoniman. Mancini je bio na stadionu i neki su govorili da skautira Pjanica, pa sam se salio da je dobro sto je Miralem imo losu igru da ne prede u City. Poslje toga nikako nije rasturao kao u onom periodu poslje gola sa 40 metara protiv Lazija. U glavnom, Miralem je jedini igrac Rome koji je postao losiji pod Andreazzolijem.