" ја ? $ је & тога " $ су ",јер $ & ". Сарајево, са ? СStole iz Bora je napisao/la:Ist. sarajevo.
Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.
Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
Ma daj Sajine, napisi srpski Lukavica, da te ceo svet razumije............." je napisao/la:" ја ? $ је & тога " $ су ",јер $ & ". Сарајево, са ? СStole iz Bora je napisao/la:Ist. sarajevo.
Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.
Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
da hahahaadisg je napisao/la:Ispravno je MOSTAR.
eto vidis tebi nemoze niko udovoljit ljudi te poslali na ferije mjesec dana o njihovom trosku i ti se opet bunis neznam sta bi ti htjeo viseel zrinja je napisao/la:da hahahaadisg je napisao/la:Ispravno je MOSTAR....
p.s što sam ja baniran mjesec dana zato što sam čestitio širokom osvajanje jesenjeg dijela šgv zemlje bogati pa to je za psihijatrije.. u svakoj zemlji ljudi kenjaju protiv svoje zemlje i niko ništa pa to je normalno šta sam trebo napisat
čestitam na osvajanju titule najsređenije zemlje u europi da je ovo neki bosanac napiso nebi ga banirali stvarno ste smiješni
prenosili neke derbije Veleža i Rudara i Slobode ..negledljivo totalno..a danas dva derbija polusezone i nista..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.
Stvarno žalosno da bar jedan od ova dva derbija nije bio na TV...
taman ce prenositi neke utakmice nase lige pored gradskih derbija u engleskojKevin je napisao/la:prenosili neke derbije Veleža i Rudara i Slobode ..negledljivo totalno..a danas dva derbija polusezone i nista..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.
Stvarno žalosno da bar jedan od ova dva derbija nije bio na TV...
bravo za derbi-kola !!!
sumnjam!Brane je napisao/la:Hoce li HRT prenosit Hajduk - Zeljo?
horde zla 87 je napisao/la:meni je draze gledat nase klubove nego celzi i manchester barcu itd sta ja imam od njih korisnije mi je znati sta se kod nas desava a ima debila kazu bolje prenosit englesku pa vi niste nikakvi navijaci kad tako pricate imate svoje klubove a drkate na manchester barci itd jadno!!! i definitivno se nase televizije trebaju udruziti i prenositi nasu ligu ima 100000 tv-stanica bolje fudbal nego usrane serije![]()
![]()
![]()
samo četiri kluba su pristala na prijenose..bordo_momak je napisao/la:daj boze i slazem se sa onim likom horde zla 87 od rijeci do rijeci a jel zna neko nesto vise o prenosima??
Tri puta sam postavio tekst iz Avaza da nema prijenosa u prvom kolu i da je projekat "Derbi kola" upitan za nastavak takmicenja!FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li sada biti prijenos ili ne![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.