adnan24 je napisao/la:Semir bvb je napisao/la:
-----Bender-----Sahin
Kuba-------Gundo------Reus
----------Livadowski
I ja sam kont'o da ne bi bilo lose poceti sa Sahinom...jest rizicno ali u odredjenom trenutku njegov kvalitet moze donijeti prevagu na nasu stranu, dok sa Greuskreutzom imamo mnogo manje sanse.
Sto se tice malog go.vneta ne mora ni zaigrati...nek' mu ovo bude i zadnje finale u karijeri.
Sahin može svojom smirenošću te preciznim i tačnim proigravanjima donijeti potrebnu dozu sigurnosti na sredini terena gdje će biti najvažnije borilište u subotu.
Možda je i Kehl neka opcija.

On i Bender ima da oru teren ako budu igrali u tandemu.
Kako se sve smirilo oko transfera.

Uh kad tamo od 27. ili 28. maja krenu objave.

Mislim da će se odmah sve saznati oko Livadowskog i njegove sudbine. Sad se ponovo pominje Real kao moguće odredište za Poljaka. Vidjet' ćemo. Mislim da on želi u Bauern, a mi ga ne želimo prodati dole.

Tako da je vrlo izgledna opcija da ostane još jednu sezonu, pa onda da ode
džabalama.

Jbg. tako je kako je.
Evo i Porto kren'o s rasprodajom.

Ne bi bilo loše da "upecamo" J.Martineza dok je "bistro".

Za Bentekea se otimaju svi jači EPL klubovi. Nadmetanje s njima (City) je nemoguća misija.
Potraga za desnim bekom je uveliko u toku. Piszczek se odmah nakon finala podvrgava operaciji kuka. Dok je igrao za Herthu 2008. također je imao operaciju kuka i pauzirao je 6 mjeseci.

Od G'kreutza ne možemo očekivati da ga mijenja 3-4 mjeseca. Dakle, doći će pravi desni bek. Možda Jung?

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!