Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja garantujem da Rodgers neće ostaviti traga u Liverpoolu, mislim dobrog traga. Hoće uvijek biti predmet ismijavanja jer je limitiran trener. Trener koji ne može da održi ravnotežu u timu, ne zna motivirati igrače i nema plana B u igri, brzoplet je na jeziku i ne zna sa medijima, tvrdoglav je ...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo tekme
http://mypremium.tv/ ispod na desnoj strani ima sky sport 3 slika odlicna finale LP Milan-Liverpool

http://mypremium.tv/ ispod na desnoj strani ima sky sport 3 slika odlicna finale LP Milan-Liverpool

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Stevie na terenu izgleda ko kralj nogometaPonos Torina je napisao/la:evo tekme![]()

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Primjecujem da nas manje navijaca drugih klubova ismijava ove sezone pod Rodgersom nego prosle pod Kingom.Sta li je u pitanju,mozda je kralj postavio visoke kriterije? 
Koji je Rodgers gazda kad je uspio uvalit onu krampu za 15ku,e svaka mu dala za to.

Koji je Rodgers gazda kad je uspio uvalit onu krampu za 15ku,e svaka mu dala za to.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
-
- Kontakt:
mozda bi oni na sky sport-u trebali tebe zaposliti, ti imas vise informacija od bilo koga u klubuHenderson je napisao/la:Ja garantujem da Rodgers neće ostaviti traga u Liverpoolu, mislim dobrog traga. Hoće uvijek biti predmet ismijavanja jer je limitiran trener. Trener koji ne može da održi ravnotežu u timu, ne zna motivirati igrače i nema plana B u igri, brzoplet je na jeziku i ne zna sa medijima, tvrdoglav je ...
- RodgersBOSS
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kao da je prosle sezone bilo ravnoteze u ekipi.
Jedva cekam sluzbenu objavu i 15 miliona za nova sefova pojacanja.
Kao da je prosle sezone bilo ravnoteze u ekipi.

Jedva cekam sluzbenu objavu i 15 miliona za nova sefova pojacanja.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E vala nemoj da lažeš, zar se ne sjećaš ?RodgersBOSS je napisao/la:Primjecujem da nas manje navijaca drugih klubova ismijava ove sezone pod Rodgersom nego prosle pod Kingom.Sta li je u pitanju,mozda je kralj postavio visoke kriterije?

_
PostPostao/la Rizah dana 26 dec 2011, 20:13
Rizah je napisao/la:
King nas jeste koštao bodova ali nismo mi ni navikli na boljeIznova i iznova pravi greške, ali neka ga na klupi do kraja sezone. Ubacuje protiv Sunderlanda Flanagana a na klupi sjedi Kelly, Carrol postiže golove protiv Exetera i Evertona i onda ostaje na klupi, Bellamy gol i asistenija protiv Ville i onda hajd momak na klupu da bi igrao invalid Maxi, izmjena Carrol out a Kuyt u igru protiv Fulhama, igranje Spearinga protiv Fulhama a Shelvey na klupi, istu grešku pravi sa Shelveyom kao i sa Carrolom jer je momak odigrao odličnu utakmicu protiv Ville i sada naravno sjedi na klupi. Očito je da onaj ko se pokaže najbolji on ide na klupu
![]()
Adam i Henderson trebaju od odmoriti, jer nigdje nijednog ni drugog u posljednje dvije uakmice, ali naš trener to ne shvata.
Da se ovom priliko zahvalim Adamu što nas je koštao bodova protiv Wigana i Blackburna, kao i veoma glupom Suarezu. Za njega ide posebna poruka, jedva čekam da ti ban stupi na snagu.
PostPostao/la Henderson dana 21 jan 2012, 20:04
Postao/la Henderson dana 10 mar 2012, 18:24Henderson je napisao/la:Auuuu, dobro je pa nisam bio tu. Pa šta je ovo?
Ovo je postalo smiješno i sramotno
Henderson je napisao/la:Meni nije jasno, koliko glup ili ćorav možeš biti da ne shvatiš da Kuyt i Kelly nikako ne mogu igrati zajedno kada su obojica limitirani u napadu. Ako Kelly igra beka, onda se ne sikiraj za odbranu nego misli na napad i stavi probojno desno krilo ili nekog ko zna učiniti nešto u napadu.
Ne može Henderson igrati krilo niti bilo koju poziciju kada on ne zna za koga igra u ovoj utakmici.
Koji đavo radi Spearing na terenu? Limitiran igrač sa limitiranim sposobnostima.
Bellamy se nije naspavao. Adam i Suarez ko nešta pokušavaju ali nemaju sa kim igrati.
P.S. Nikad dočekati juli
Postao/la Henderson dana 01 apr 2012, 16:34
Henderson je napisao/la:Sreća pa nam se kapiten vratio. Bili smo 0 bez njega a sada napredujemo iz kola u kolo.
Kinga treba ostaviti do kraja sezone, FA Cup mu je posljednji adut za ostanak ili odlazak.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
PS: Imaš datume pa potraži postove ako ti nije mrsko, vidjećeš kako smo frustrirani bili, tema nam je da sjedneš i da se ismiješ poštenski. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
nisi trebao objavljivati,sad ce kralj da se povuce u svoje odaje

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- RodgersBOSS
- Kontakt:
I anketa valjda nesto govori.Rodgers dominira ko njegova ekipa protiv Stokea u posjedu lopte. 

Vidim na skauzerskoj temi ništa novo,
Hendersona se i dalje rutinski šamara
Hendersona se i dalje rutinski šamara

jesi to i ovo ozbiljno shvatio boga ti....OTNYS_YNWA je napisao/la:@Henderson, ta polusezona je bolja jer smo bolje plasirani, ove sezone smo čak imali i više bodova ali smo bili jedno mjesto iza. I nije to fazon, fazon je što ti ne možeš da skontaš da smo te sezone išli silaznom putanjom. Da smo od fantastičnog šestog mjesta iz prvog dijela spali na katastrofalno 17. Tim je igrao sve lošije i lošije i to je činjenica koju niko osporiti ovdje ne može.
Mirza, kakve su to prijetnje, nećemo se tako igrati
hajmo nek moderator stavi glasanje da raja izabere jednog od ove dvojice da ostane jimmy ili rizo ne moze ovo vise ovako

nije vise stvar u rodgersu, niti u liverpoolu nego u 2 likova koji se prepucavaju neprestano i kvare svim ostalim temu, meni nije interesantno citati kako se 2 lika svađaju da mi se to radi gledao bi sapunice ko Carlo.
You are someone else I am still right here
- peppo_owen
- Kontakt:
Pretjeruju obojica,jedan omalovažava Rodgersa,dok ga drugi u zvijezde kuje,a ni jedan u pravu nije.Bezze samo dovode do rasprava o temi koja je prežvakana 2421435 puta.nije vise stvar u rodgersu, niti u liverpoolu nego u 2 likova koji se prepucavaju neprestano i kvare svim ostalim temu, meni nije interesantno citati kako se 2 lika svađaju da mi se to radi gledao bi sapunice ko Carlo.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
I šta si ti sad dokazao Jimmy? Dokazao si da nisam zadovoljan rezultatima iz prošle sezone i da sam kritikovao Kingovo vođenje ekipe u pojedinim trenucima. Svaka čast, to ovdje niko na temi nije znao.
To što sam kritikovao Kinga u pojedinim utakmicama jeste dokaz da nisam zadovoljan prethodnom sezonom.
A sad da vidimo tebe? Ti šutiš na lošu ovu sezonu, je li to znak da si prezadovoljan? Ja slijepo Kinga nisam volio ( iako bi svi mi to trebali ) a ti bez ikakvog povoda i osnova slijepo voliš Brendana.
Daj nam napiši tvoja očekivanja od Brendana za narednu sezonu? Moja su da ne očekujem ništa od njega. Samo nemoj da bude kao ove sezone, neka smo ispali iz Liga Cupa da se možemo skoncetrisati na FA Cup, pa onda neka smo ispali iz FA Cupa da se možemo skoncetrisati na Ligu Europe, neka smo ispali iz Europa Lige da bi se mogli fokusirati samo na Premiership i onda kada i to padne u vodu, onda de pogledajte tabelu od januara pa na ovamo. Isto kao da u Premiershipu sezona ne počinje u augustu i nema 38 utakmica.
To što sam kritikovao Kinga u pojedinim utakmicama jeste dokaz da nisam zadovoljan prethodnom sezonom.
A sad da vidimo tebe? Ti šutiš na lošu ovu sezonu, je li to znak da si prezadovoljan? Ja slijepo Kinga nisam volio ( iako bi svi mi to trebali ) a ti bez ikakvog povoda i osnova slijepo voliš Brendana.
Daj nam napiši tvoja očekivanja od Brendana za narednu sezonu? Moja su da ne očekujem ništa od njega. Samo nemoj da bude kao ove sezone, neka smo ispali iz Liga Cupa da se možemo skoncetrisati na FA Cup, pa onda neka smo ispali iz FA Cupa da se možemo skoncetrisati na Ligu Europe, neka smo ispali iz Europa Lige da bi se mogli fokusirati samo na Premiership i onda kada i to padne u vodu, onda de pogledajte tabelu od januara pa na ovamo. Isto kao da u Premiershipu sezona ne počinje u augustu i nema 38 utakmica.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- peppo_owen
- Kontakt:
Opet pjetlići jure naša pojačanja.A što se ovog momka tiče,gledao sam ga par puta imogu reći da bi moglo bit nekog hajra od njega...Liverpool and Tottenham are set to go head-to-head to sign 21-year-old Parma sensation Ishak Belfodil this summer, according to Football Italia.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ma samo se "koljite" ovo je forum,meni vise smetate vi sto pisete kako vam oni smetaju.Pusti svakoga neka pise sta hoce a i neka se svadja;pa to daje car jbg,a ako ti je bas to'ko preko glave pa brate imas opciju gnjavator i gotovo.
"You'll Never Walk Alone"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgleda da je poslana ponuda za Kyriakos Papadopoulos £15m...
Spominju se:Ochoa,Begovic,Worm,Eriksen,Digne,Tiago Ilori, Sam Byram(igrac Leedsa-desni bek),Reese Wabara,Kolo Toure...
Mirror
Carrol 4 mjeseca van terena
West Ham have agreed a fee with Liverpool to sign striker Andy Carroll on a permanent basis, Sky **** understand.
Liverpool are set to receive an initial fee of £12million, a figure which could rise depending on the forward's success with his prospective new club.
"I have had a great season here, really enjoyed being part of a great set of lads in the team, with the staff around us and the fans. Everyone has been so welcoming to me. This is a great club."
Andy Carroll
Fulham dovodi Babela na free transfer,a Cardif ce pokusati Kuyta da dovede

Spominju se:Ochoa,Begovic,Worm,Eriksen,Digne,Tiago Ilori, Sam Byram(igrac Leedsa-desni bek),Reese Wabara,Kolo Toure...
Mirror
Carrol 4 mjeseca van terena

West Ham have agreed a fee with Liverpool to sign striker Andy Carroll on a permanent basis, Sky **** understand.
Liverpool are set to receive an initial fee of £12million, a figure which could rise depending on the forward's success with his prospective new club.
"I have had a great season here, really enjoyed being part of a great set of lads in the team, with the staff around us and the fans. Everyone has been so welcoming to me. This is a great club."
Andy Carroll
Fulham dovodi Babela na free transfer,a Cardif ce pokusati Kuyta da dovede

Za tebe važi ona izreka - "Slijepcu ne možeš objasniti zalazak sunca".Henderson je napisao/la:Ja garantujem da Rodgers neće ostaviti traga u Liverpoolu, mislim dobrog traga. Hoće uvijek biti predmet ismijavanja jer je limitiran trener. Trener koji ne može da održi ravnotežu u timu, ne zna motivirati igrače i nema plana B u igri, brzoplet je na jeziku i ne zna sa medijima, tvrdoglav je ...
Dosadio si više s tim blaćenjem trenera....
Šta sad? Ako Rodžers ne uradi dobar posao mi svi glupi jer ga podržavamo a ti pametan jer si kao to predvidio. Ako si toliko pametan i smiješ garantovati nešto idi igraj kladionicu i uzimaj lovu, što visiš po forumu i tražiš pažnju kojekakvim glupostima.
Podrži čovjeka, biće ti lakše ako ostavi dubok trag, a ako ostavi ja tebi garantujem ćeš ispasti levat....

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ako dovedemo Xabija garantujem da bi ušli u top4, on kad je otišo i sve je krenulo po zlu
Uh, kakva bi ekipa bila da on dođe

Uh, kakva bi ekipa bila da on dođe

Walk on, with hope in your hearts.
YNWA svim redsima novi sam ovde pa me interesuje imal šta od transfera za LFC a one koje inteesuje kerol otišo u westhem za 15mil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.