More li Skrba iz PEMZIJE?TheManiacs je napisao/la:Treba
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Puno ima do marta, al yebena je to povreda...dosadna i moze se dugo vremena vuci, al momak je karakter i sigurno ce se pridrzavati svega da bi se sto prije vratio...bistrikboy je napisao/la: Ako se ne oporavi do sredine marta treba mu je odrezat'...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa nije svako k'o gospon Rovcanin,mrsko mu u teretanuSeyo_TM je napisao/la:Puno ima do marta, al yebena je to povreda...dosadna i moze se dugo vremena vuci, al momak je karakter i sigurno ce se pridrzavati svega da bi se sto prije vratio...bistrikboy je napisao/la: Ako se ne oporavi do sredine marta treba mu je odrezat'...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
of je ici u teretanubistrikboy je napisao/la:Pa nije svako k'o gospon Rovcanin,mrsko mu u teretanuSeyo_TM je napisao/la:Puno ima do marta, al yebena je to povreda...dosadna i moze se dugo vremena vuci, al momak je karakter i sigurno ce se pridrzavati svega da bi se sto prije vratio...bistrikboy je napisao/la: Ako se ne oporavi do sredine marta treba mu je odrezat'...

u nedjelju 16h svi na jug da odgledamo posljednju utakmicu u ovoj polu sezoni....a onda u ponedeljak na bajramski turnir...kolko sam cuo igrace zeba na turniru za nas sto znaci da ga osvajamo 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Kazu samo bezalkoholnu u teretani servirajuSeyo_TM je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la: Ako se ne oporavi do sredine marta treba mu je odrezat'..
of je ici u teretanu

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- kosewsko hill
- Kontakt:
[/quote]Kazu samo bezalkoholnu u teretani serviraju
[/quote]
hahaha...ma samo nek je vopi
I Hasagić ima ja mislim istu povredu prepone, pravo je dugo vuče...

hahaha...ma samo nek je vopi

I Hasagić ima ja mislim istu povredu prepone, pravo je dugo vuče...
Željo - My first love!!!
sta ste se usutili s komentarima........nigdje nikoga ni na mapi..................
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Ciniti se !sasatm87 je napisao/la:sta ste se usutili s komentarima........nigdje nikoga ni na mapi..................

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
pa upravu je likTheManiacs je napisao/la:Ciniti se !sasatm87 je napisao/la:sta ste se usutili s komentarima........nigdje nikoga ni na mapi..................

- TheManiacs
- Kontakt:
Hebiga ja sam po citav dan na forumu
ali necu valjda pisat sam na temi ko muha bez glave

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ja bi pisao,al kazu da nisam podoban, jbg....TheManiacs je napisao/la:Hebiga ja sam po citav dan na forumu
i ja...ali jbg-a nisam(fala bogu) u manjiniadisg je napisao/la:Ja bi pisao,al kazu da nisam podoban, jbg....TheManiacs je napisao/la:Hebiga ja sam po citav dan na forumu
koja navija za zelju..SARAJEVO 4EVER
- TheManiacs
- Kontakt:
Pa hebiga ti si rred army i ne treba da pises gluposti
te da nas provociras . pozz
@alacious
vidimo koje u manjini i po glledaocima na tribini i
na forumu
te da nas provociras . pozz

@alacious
vidimo koje u manjini i po glledaocima na tribini i
na forumu

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
e ba VECINA skupljate na fb 10 000 ljudi pa nemozete a nas tolko na utakmicu dodje xD necu da pricam sa ovim ugroyenim rasamaxD TM FOR LIFE
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
- bistrikboy
- Kontakt:
prevedi na bosanski!ultras TM je napisao/la:e ba VECINA skupljate na fb 10 000 ljudi pa nemozete a nas tolko na utakmicu dodje xD necu da pricam sa ovim ugroyenim rasamaxD TM FOR LIFE
Slavnjenicima zelim sretan praznik, Bajram Serif Mubarek Olsun!
-
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO MANIJACI
i tebi bratenebesko plavi orao je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO MANIJACI
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO MANIJACI
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hrasno15, Kajkutenjoyer, shminka i 55 gostiju.