NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

filip13

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la filip13 » 21 maj 2013, 20:56

ostario a budala ostao

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 maj 2013, 20:59

Noga Del Negru
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 maj 2013, 21:03

neocekivano :lol: moze u lakerse odmah :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 21 maj 2013, 21:58

lumani je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ja nisam imao nikakvih problema sa tom stranicom :)

nemas problema,ali javi virus :!: postaviti cu posle, da vam pokazem o cemu se radi :!: ;)
Virus nemoze biti vezan za tu stranicu , moze prije za tvoj komp ili neki drugi razloga za neotvaranje , virus sigurno nije , i da jos jedna odlicna kolumna.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 22:05

elninhno,slabo vam comp reaguje ;) postavio sam gore,screenshot :)Za moj Comp ne stvara opasnost,ali mozda nekome stvara :!:

http://imageshack.us/a/img839/5418/mondors.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 maj 2013, 22:22, ukupno mijenjano 3 puta.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 maj 2013, 22:05

Mogući kandidati za upražnjenu poziciju u Clippersima, iako je CP3 tu glavni i odgovorni :mrgreen:
Former Cleveland Cavaliers coach Byron Scott, Golden State Warriors assistant coach Mike Malone and San Antonio Spurs assistant coach Mike Budenholzer are the top candidates, one executive said.

Former Phoenix Suns coach Alvin Gentry and Indiana Pacers assistant coach Brian Shaw are being considered as well, another executive said.
;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 maj 2013, 22:51

Raspored za SK ;)
NBA play off :
Petak - subota 02.30 Miami - Indiana GM2
subota - nedelja 03.00 Memphis - San Antonio GM3
nedelja - ponedeljak 02.30 Indiana - Miami GM3
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 maj 2013, 23:35

veceras nam je za druga adriana veliki trenutak, haman vec tradicionalno željno išcekuje redosljed draft lutrije, pa da ocjeni kakvo je tankiranje bilo. go cavs go :mrgreen:
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 maj 2013, 23:41

Admir_Sa je napisao/la:veceras nam je za druga adriana veliki trenutak, haman vec tradicionalno željno išcekuje redosljed draft lutrije, pa da ocjeni kakvo je tankiranje bilo. go cavs go :mrgreen:
Neko prati razvoj ekipe za koju navija i ponosi se time, dok neko prati tim preko box scorea i zaboravlja da mu je ekipa ne tako dugo, bila obicna kanta za nabijanje.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 maj 2013, 23:44

adriano_leite je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:veceras nam je za druga adriana veliki trenutak, haman vec tradicionalno željno išcekuje redosljed draft lutrije, pa da ocjeni kakvo je tankiranje bilo. go cavs go :mrgreen:
Neko prati razvoj ekipe za koju navija i ponosi se time, dok neko prati tim preko box scorea i zaboravlja da mu je ekipa ne tako dugo, bila obicna kanta za nabijanje.
nikad kao vi zadnje tri sezone, al ja, to je zbog tankiranja :mrgreen: ebiga fakat treba znati i tankirati :D
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 maj 2013, 23:48

Admir_Sa je napisao/la:
nikad kao vi zadnje tri sezone, al ja, to je zbog tankiranja :mrgreen: ebiga fakat treba znati i tankirati :D
Koja je prednost u tome da imas par pobjeda vise, a ne odes u PO? Kad ne mozes nista uraditi u ligi, bolje je tankirati da dobijes dobrog igraca za buducnost, nego kampovati ni na nebu ni na zemlji.

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 maj 2013, 23:52

adriano_leite je napisao/la: Koja je prednost u tome da imas par pobjeda vise, a ne odes u PO? Kad ne mozes nista uraditi u ligi, bolje je tankirati da dobijes dobrog igraca za buducnost, nego kampovati ni na nebu ni na zemlji.
pa evo prosle godine polufinale, ove godine finale, a prije 3 sezone ulazak u plejof nakon par godina pauze. vidiš da se rezultati mogu napraviti i bez tankiranja. ajd da tankirate jednu sezonu, nego evo trecu zaredom i kao to je apsolutno tacna formula za uspjeh, hau jes no :D za znacajniji neki rezultat šanse su vam iste kao wizardsima, kingsima i slicnim ekipama
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 maj 2013, 23:56

Admir_Sa je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Koja je prednost u tome da imas par pobjeda vise, a ne odes u PO? Kad ne mozes nista uraditi u ligi, bolje je tankirati da dobijes dobrog igraca za buducnost, nego kampovati ni na nebu ni na zemlji.
pa evo prosle godine polufinale, ove godine finale, a prije 3 sezone ulazak u plejof nakon par godina pauze. vidiš da se rezultati mogu napraviti i bez tankiranja. ajd da tankirate jednu sezonu, nego evo trecu zaredom i kao to je apsolutno tacna formula za uspjeh, hau jes no :D za znacajniji neki rezultat šanse su vam iste kao wizardsima, kingsima i slicnim ekipama
Indiana je takodjer bila 3 godine bez PO kao i mi sto smo, koja je razlika? Jedni tankirali, drugi pokusavali, rezultat isti, oba tima bila van PO. Rezultat za buducnost, visoki pickovi Cavsa, mogucnost za trejd jer se ima pickova za ponuditi nekoj ekipi itd. ali ocigledno si sebi umislio da je Indiana jedna od najuspjesnijih fransiza, pa da nije imala uspone i padove.

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2013, 00:00

Admir_Sa je napisao/la:
Indiana je takodjer bila 3 godine bez PO kao i mi sto smo, koja je razlika? Jedni tankirali, drugi pokusavali, rezultat isti, oba tima bila van PO. Rezultat za buducnost, visoki pickovi Cavsa, mogucnost za trejd jer se ima pickova za ponuditi nekoj ekipi itd. ali ocigledno si sebi umislio da je Indiana jedna od najuspjesnijih fransiza, pa da nije imala uspone i padove.
daleko od toga, samo mi je drago što im se strategija ne zasniva na namjernom glubljenju utakmica i na iglama cekanja koja ce se kuglica izvuci na lutriji
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2013, 00:03

Admir_Sa je napisao/la: daleko od toga, samo mi je drago što im se strategija ne zasniva na namjernom glubljenju utakmica i na iglama cekanja koja ce se kuglica izvuci na lutriji
Svaka ekipa bira strategiju i samo vrijeme moze pokazati da li je ekipa pogrijesila ili ne...

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2013, 00:06

Admir_Sa je napisao/la: daleko od toga, samo mi je drago što im se strategija ne zasniva na namjernom glubljenju utakmica i na iglama cekanja koja ce se kuglica izvuci na lutriji
Svaka ekipa bira strategiju i samo vrijeme moze pokazati da li je ekipa pogrijesila ili ne...
samo što ti vašoj strategiji vec unaprijed formulišeš stopostotnu uspješnost
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2013, 00:09

Admir_Sa je napisao/la:
samo što ti vašoj strategiji vec unaprijed formulišeš stopostotnu uspješnost
Ne, nikada, ja govorim o potencijalu, koji se moze ostvariti a i ne mora, ali kao navijac, ja zelim da vjerujem da ce igraci i ekipa ostvariti svoj potencijal.

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2013, 00:13

adriano_leite je napisao/la: Ne, nikada, ja govorim o potencijalu, koji se moze ostvariti a i ne mora, ali kao navijac, ja zelim da vjerujem da ce igraci i ekipa ostvariti svoj potencijal.
ajd be nisi nas jednom ovde sve uvjeravao da ce to sigurno donijeti rezultat. potencijal su klipersi imali 20 godina, pa tek nedavno iskociše, pa ovi nesretnici kingsi sad ce deset godina kako imaju potencijal, a o wizardsima da ne pricamo :D
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2013, 00:17

Admir_Sa je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ne, nikada, ja govorim o potencijalu, koji se moze ostvariti a i ne mora, ali kao navijac, ja zelim da vjerujem da ce igraci i ekipa ostvariti svoj potencijal.
ajd be nisi nas jednom ovde sve uvjeravao da ce to sigurno donijeti rezultat. potencijal su klipersi imali 20 godina, pa tek nedavno iskociše, pa ovi nesretnici kingsi sad ce deset godina kako imaju potencijal, a o wizardsima da ne pricamo :D
Govorim o onome sto igraci rade trenutno (mladi igraci kao Irving, Tristan i Waiters) te sta bi oni mogli biti ako ostvare svoj potencijal. Normalno da volim tu ekipu i da cu da hvalim te igrace ako ima osnova da ih se hvali.

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2013, 00:20

ma sve uredu, ti si ok momak, pratiš, znaš ekipu, samo si malo prenaglio u svojim tvrdnjama šta ce se desiti i puno braniš tu politiku tankiranja koja nije ama baš nikakav garant nekog spektakularnog rezultata

ajd izbaci procente za veceras, ko ima kakve šanse
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.