FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako se Dzeko proda sav mir koji nam je potreban cemo dobiti i vjerovatno bi se nastavila dominacija plus transferi svrake adilovica colica kao i pare od sehica te od 330.000 EURA sto smo prvaci jos ako u ligi prvaka dobijemo Celtic,Partizan ili Dinamo minimalno bi 500.000 hiljada zaradili znaci mogle bi fine pare ovog ljeta sletiti na Grbavicu
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 21 maj 2013, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
CARSON je napisao/la:Ako se Dzeko proda sav mir koji nam je potreban cemo dobiti i vjerovatno bi se nastavila dominacija plus transferi svrake adilovica colica kao i pare od sehica te od 330.000 EURA sto smo prvaci jos ako u ligi prvaka dobijemo Celtic,Partizan ili Dinamo minimalno bi 500.000 miliona zaradili znaci mogle bi fine pare ovog ljeta sletiti na Grbavicu
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 21 maj 2013, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
da je bogdotu i tamo je napisao/la:opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCARSON je napisao/la:Ako se Dzeko proda sav mir koji nam je potreban cemo dobiti i vjerovatno bi se nastavila dominacija plus transferi svrake adilovica colica kao i pare od sehica te od 330.000 EURA sto smo prvaci jos ako u ligi prvaka dobijemo Celtic,Partizan ili Dinamo minimalno bi 500.000 miliona zaradili znaci mogle bi fine pare ovog ljeta sletiti na Grbavicu![]()
![]()
![]()
ispravi to
CARSON je napisao/la:da je bogdotu i tamo je napisao/la:opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCARSON je napisao/la:Ako se Dzeko proda sav mir koji nam je potreban cemo dobiti i vjerovatno bi se nastavila dominacija plus transferi svrake adilovica colica kao i pare od sehica te od 330.000 EURA sto smo prvaci jos ako u ligi prvaka dobijemo Celtic,Partizan ili Dinamo minimalno bi 500.000 miliona zaradili znaci mogle bi fine pare ovog ljeta sletiti na Grbavicu![]()
![]()
![]()
ispravi to

AminCARSON je napisao/la:Ako se Dzeko proda sav mir koji nam je potreban cemo dobiti i vjerovatno bi se nastavila dominacija plus transferi svrake adilovica colica kao i pare od sehica te od 330.000 EURA sto smo prvaci jos ako u ligi prvaka dobijemo Celtic,Partizan ili Dinamo minimalno bi 500.000 hiljada zaradili znaci mogle bi fine pare ovog ljeta sletiti na Grbavicu
Sto je najvaznije glede ovog komentara, nije nemoguce!!!!
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 21 maj 2013, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Imali li bi i za posudit pojedinim moze zatrebat nikad se nezna.
razabu moje misljenje je da ce oni to platititi kad tad plus kamateadillovic je napisao/la:kad spmenu sehica sta je s tom lovom na...em vise i uefu
znaci od sehe oko 900-000 hiljada,Dzeko 2 miliona ,adilovic svraka colic nek je po 300.000 eura to je 1.800 000 plus 330-000 eura plus karte prenos nek je 400.000 hiljada
znaci u najboljem slucaju 6 miliona moram priznati odlicna cifra
-
- Kontakt:
kakac Dzeko kakva 2 miliona eura`?CARSON je napisao/la:razabu moje misljenje je da ce oni to platititi kad tad plus kamateadillovic je napisao/la:kad spmenu sehica sta je s tom lovom na...em vise i uefu
znaci od sehe oko 900-000 hiljada,Dzeko 2 miliona ,adilovic svraka colic nek je po 300.000 eura to je 1.800 000 plus 330-000 eura plus karte prenos nek je 400.000 hiljada
Ma vi stvarno niste normalni !!!
nije eura nego kmPlaviSaJUGA je napisao/la:kakac Dzeko kakva 2 miliona eura`?CARSON je napisao/la:razabu moje misljenje je da ce oni to platititi kad tad plus kamateadillovic je napisao/la:kad spmenu sehica sta je s tom lovom na...em vise i uefu
Ako ode za 25M mi cemo dobiti 1M euraPlaviSaJUGA je napisao/la:kakac Dzeko kakva 2 miliona eura`?CARSON je napisao/la:razabu moje misljenje je da ce oni to platititi kad tad plus kamateadillovic je napisao/la:kad spmenu sehica sta je s tom lovom na...em vise i uefu

kad bi legla ta lova i da nam dodju nyema,jahic,dialiba i centarfor lazar 

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Amar kakav je lud namjerno ce ga dovesti samo da se inati majkemi lud je on ce to uraditiadillovic je napisao/la:kad bi legla ta lova i da nam dodju nyema,jahic,dialiba i centarfor lazar
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 21 maj 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko ide ovo ljeto 99%,ali te pare uvijek stizu u nekakvim ratama tako da cemo pricekati na to..Ono sto mi proizvedemo i prodamo to je sigurno nase,prioritet je prodaja Svrake i Adilovica,ovo je njihov vrhunac nikad nece biti vrjedniji,od sada njihova cijena moze samo padati obzirom da nisu u cvijetu mladosti sto se tice karijere jednog igraca .Ja licno mislim da mozemo dobiti minimum 700-800 milja evrica.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Ma ja se nafurno ovog Fm 2012 i igram sa Zeljom pa tamo sve u eurima pa se naviko hahahnije eura nego km
Neka neka valjalo bi nam to,odskocna daska za ciste DESETKE
i ja imam taj osjecajCARSON je napisao/la:Amar kakav je lud namjerno ce ga dovesti samo da se inati majkemi lud je on ce to uraditiadillovic je napisao/la:kad bi legla ta lova i da nam dodju nyema,jahic,dialiba i centarfor lazar

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
Vidim digla se prasina oko Lazara Popovica,ne znam bgm nek on zabija tamo u Albaniji ili gdje vec igra al nije on za Zelje,samo kad se sjetim njegovih neprilika u prilikama krv mi se u noge slije,sjecam se gostovanja u gradaccu prije 2-3 godine kad smo 0:0 igrali jos zima,minus lazo ko bik nosi po odbrane na ledjima a kad osuta ko amater u 3 ligi bjezi jbo lazu. sad da podjelim sa vama info koji sam dobio prije 15tak dan,a to je da ce nam najvjerovatnije doc sasa kajkut i mali crnjo iz zvjezde sto je bio u sarajevu prosle sezone ja mislim,al eto samo 1 crnac u ligi ima pa nije tesko skontat koji je to HAHAH. Ako ga je ko "pratio" nek napise nesta o njemu a o Kajkutu sve znamo.
a gol u laktasimaPlaviSaJUGA je napisao/la:Vidim digla se prasina oko Lazara Popovica,ne znam bgm nek on zabija tamo u Albaniji ili gdje vec igra al nije on za Zelje,samo kad se sjetim njegovih neprilika u prilikama krv mi se u noge slije,sjecam se gostovanja u gradaccu prije 2-3 godine kad smo 0:0 igrali jos zima,minus lazo ko bik nosi po odbrane na ledjima a kad osuta ko amater u 3 ligi bjezi jbo lazu. sad da podjelim sa vama info koji sam dobio prije 15tak dan,a to je da ce nam najvjerovatnije doc sasa kajkut i mali crnjo iz zvjezde sto je bio u sarajevu prosle sezone ja mislim,al eto samo 1 crnac u ligi ima pa nije tesko skontat koji je to HAHAH. Ako ga je ko "pratio" nek napise nesta o njemu a o Kajkutu sve znamo.

kajkut bi bio odlican,za crnju je lazar neymar...
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Kajkut OK,ali ako Diatta dodje u Zelju onda ne znam koja je logika u pitanju,zato bas i ne vjerujem u to.PlaviSaJUGA je napisao/la:Vidim digla se prasina oko Lazara Popovica,ne znam bgm nek on zabija tamo u Albaniji ili gdje vec igra al nije on za Zelje,samo kad se sjetim njegovih neprilika u prilikama krv mi se u noge slije,sjecam se gostovanja u gradaccu prije 2-3 godine kad smo 0:0 igrali jos zima,minus lazo ko bik nosi po odbrane na ledjima a kad osuta ko amater u 3 ligi bjezi jbo lazu. sad da podjelim sa vama info koji sam dobio prije 15tak dan,a to je da ce nam najvjerovatnije doc sasa kajkut i mali crnjo iz zvjezde sto je bio u sarajevu prosle sezone ja mislim,al eto samo 1 crnac u ligi ima pa nije tesko skontat koji je to HAHAH. Ako ga je ko "pratio" nek napise nesta o njemu a o Kajkutu sve znamo.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Jaooo kad se sjetim Dine... drago mi je zbog momka...