Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
SOVSICU VRATI SE, OPRASTAMO SVE!!!legenda reala je napisao/la:Kevine Odlazi!!!![]()
OLE ON NEMA KVALITETA ZA NAŠE REPKE!!!Cartman je napisao/la:SOVSICU VRATI SE, OPRASTAMO SVE!!!legenda reala je napisao/la:Kevine Odlazi!!!![]()
Nemoj se paliti bez potrebe prijatelju,misljenje par forumasa ne znaci nista. Ovdje se svakodnevno sere po svima,ni Karacic nije izuzetak. Da se ne pise o igracima iz Sirokog pisalo bi se o onima iz Sarajeva ili Zelje itd. Tema se lako nadje,odakle je selektor pa prebrojis je li zvao vise od 2 igraca iz svog mjesta i eto ti teme.Kevin je napisao/la:slažem se..odlazi na vrijeme i povedi ove iz Širokog sa sobomCartman je napisao/la:KARACICU ODLAZI!!!
malo za stara vremena
Ili od onih koji ga po svaku cijenu napadajuCartman je napisao/la:Poselami ga od mene, legendo.![]()
Kevine, sta se palis? Niko nije nista spomenuo u vezi Hrvata i Sirokog, a ti odma za vrat...Gori si od ovih sto brane Susica po svaku cijenu.
isto ti to dođe.Denizmare je napisao/la:Ili od onih koji ga po svaku cijenu napadajuCartman je napisao/la:Poselami ga od mene, legendo.![]()
Kevine, sta se palis? Niko nije nista spomenuo u vezi Hrvata i Sirokog, a ti odma za vrat...Gori si od ovih sto brane Susica po svaku cijenu.
Naravno.Denizmare je napisao/la:Ili od onih koji ga po svaku cijenu napadajuCartman je napisao/la:Poselami ga od mene, legendo.![]()
Neka teee, dobar si ti trener, samo malo više ovih talenata iz vana još probajKevin je napisao/la:KARAČIĆU ODLAZI!!!!!
najgore od svega je što i ovdje na sportsport i sinoć na dnevniku novinar govori da se tekma igrala u sklopu priprema za elitnu rundu, a ovo igrači 95 god. Znači totalna neinformisanost, a fol sportski novinari.emir79 je napisao/la:Bem ti novinarstvo,pa gdje su sastavi,da vidimo ko se preznojio trcajuci![]()
4-0 je ipak ogromno, ko god sta rekao, morace se u cetvrtak iskupiti. Nego stvarno imaju li negdje sastavi?
Ja mislim da smo mi forumasi bolje informirani i bolje se razumijemo u sport i sportska desavanja od nasih vrli novinara. kada gledam neki prenos na nasim tv stanicama nemogu se nacuditi koliko komentatori nemaju pojama o onome sto komentarisu (cast izuzecima).zaboljisportuBiH je napisao/la:najgore od svega je što i ovdje na sportsport i sinoć na dnevniku novinar govori da se tekma igrala u sklopu priprema za elitnu rundu, a ovo igrači 95 god. Znači totalna neinformisanost, a fol sportski novinari.emir79 je napisao/la:Bem ti novinarstvo,pa gdje su sastavi,da vidimo ko se preznojio trcajuci![]()
4-0 je ipak ogromno, ko god sta rekao, morace se u cetvrtak iskupiti. Nego stvarno imaju li negdje sastavi?
Pa covjek radi posao kako treba nije nama niko kriv sto savez nema U-18 repku koja ima svog trenera pa je sve ostalo na Karacicu i njegovim saradnicima da fakticki vode dvije preke istovremeno.gruezi je napisao/la:Znaci ova karikatura od trenera priprema ekipu za sljedeci ciklus a ni ovaj nije poceo...pa gdje je tu zdrava pamet...
trebao si mozda ti preuzet kormilo pa da vidimo kako ces ti to obavljati..gruezi je napisao/la:Znaci ova karikatura od trenera priprema ekipu za sljedeci ciklus a ni ovaj nije poceo...pa gdje je tu zdrava pamet...
Trenutno korisnika/ca: Beduin, EdinjoBos, General505 i 35 gostiju.