Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dogovoreno 15 miliona za Carrolla.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Izgleda da smo sve blize Κυριάκος Παπαδόπουλος raste postotak na transfermarketu , a plus santana dolazi 100 % u šalke .
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Begović, Papa i Toure za najbolju odbranu lige sljedeće godine.

Da, taj Santana ide u Salke a grk dolazi u Liverpool.ceze je napisao/la:Felipe Santana iz BvB ili neki drugi ?
I Sky Sports sad kazu da je odsteta za Andya dogovorena . Eto ode on , a ionako sam se vec bio odvikao od toga da je nas igrac . 15 miliona i nije lose , odmah ih dati za Papadopouluosusa i dovesti ta pojacanja prije nego se krene na pripreme , tako da se imaju vremena uigrati malo prije pocetka sezone .
Najbolje rjesenje za sve tri strane. Koliko sam upratio West Ham, sjajno se uklopio u ekipu. Jednostavno mu lezi igra, dubinske lopte za njega koji glavom spusta za Nolana... as simple as that.nerkolfc je napisao/la:I Sky Sports sad kazu da je odsteta za Andya dogovorena . Eto ode on , a ionako sam se vec bio odvikao od toga da je nas igrac .
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Vidi ovog što kopira Rizu, đeš bolan kopirat Rizu. Prvo, tvoj učitelj Rizo nikad ne bi Glena nazvao krampom i drugo nije rasista kao ti.Otelo je napisao/la:Avaz prenio to vam je ko da je sam Rodgers potvrdio![]()
![]()
![]()
Znaci:
---------Beg------
--Krampa-Agger-Kolo---Spanac
-----------Lion-----------
------8-----------------
--------------Afro pa celo-----
Krampa No.2-------------Sule-
------------Nigger-----------
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma nek ide , opet se ozlijedio na 6 sedmicaBertrand je napisao/la:Najbolje rjesenje za sve tri strane. Koliko sam upratio West Ham, sjajno se uklopio u ekipu. Jednostavno mu lezi igra, dubinske lopte za njega koji glavom spusta za Nolana... as simple as that.nerkolfc je napisao/la:I Sky Sports sad kazu da je odsteta za Andya dogovorena . Eto ode on , a ionako sam se vec bio odvikao od toga da je nas igrac .

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa bila je dilema da l' dovesti Nolana u Liverpool ili pustiti Carrolla u West Ham. Jednostavno, Andy ne bi znao šta je lopta da nema Nolana.
Uglavnom, dobilo se dovoljno novca za jedno novo ime. Možda i dva ukoliko se "trkne" do Holandije i dovede neko za manje novca.
Još da se Lišo riješi (barem) 3 igrača te da od dobivenog novca nadogradi ekipu i moglo bi biti svega naredne godine. Inače, danas sam čitao članak u kome su ocjenjivali rad svakog menadžera u Engleskoj (tačnije u Premiershipu). Rodgersu su dali dobru ocjenu, te su mu zamjerili loš start. Ostatak je sve bilo onako kao što se i očekivalo. Naravno, za narednu sezonu su rekli će sigurno morati bolje, jer je imao dovoljno vremena da izbalansira ekipu.

Uglavnom, dobilo se dovoljno novca za jedno novo ime. Možda i dva ukoliko se "trkne" do Holandije i dovede neko za manje novca.

Još da se Lišo riješi (barem) 3 igrača te da od dobivenog novca nadogradi ekipu i moglo bi biti svega naredne godine. Inače, danas sam čitao članak u kome su ocjenjivali rad svakog menadžera u Engleskoj (tačnije u Premiershipu). Rodgersu su dali dobru ocjenu, te su mu zamjerili loš start. Ostatak je sve bilo onako kao što se i očekivalo. Naravno, za narednu sezonu su rekli će sigurno morati bolje, jer je imao dovoljno vremena da izbalansira ekipu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne kopiram nikog a pogotovo ne efendiju.Kao drugo Glen je krampa od kad je zakucao WH i tad se je previse digao u mislima i pravi propuh po strani,a kao trece da sam napisao kod Reine,Aggera,Gerrarda white ne bi ispao rasista?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa bolje da si napiso "Sebični" ili tako nešto, čuj NiggerOtelo je napisao/la:Ne kopiram nikog a pogotovo ne efendiju.Kao drugo Glen je krampa od kad je zakucao WH i tad se je previse digao u mislima i pravi propuh po strani,a kao trece da sam napisao kod Reine,Aggera,Gerrarda white ne bi ispao rasista?

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, ono što je jasno jeste da igra ide uzlaznom putanjom što je razlika u odnosu na prethodne sezone. Zbog toga je i dobio te dobre ocjene. Bio bi belaj da je obratno, pa da igramo sve lošije i lošije.Monolog je napisao/la: Inače, danas sam čitao članak u kome su ocjenjivali rad svakog menadžera u Engleskoj (tačnije u Premiershipu). Rodgersu su dali dobru ocjenu, te su mu zamjerili loš start. Ostatak je sve bilo onako kao što se i očekivalo. Naravno, za narednu sezonu su rekli će sigurno morati bolje, jer je imao dovoljno vremena da izbalansira ekipu.
pa sta?BeyKopites je napisao/la:Pa bolje da si napiso "Sebični" ili tako nešto, čuj NiggerOtelo je napisao/la:Ne kopiram nikog a pogotovo ne efendiju.Kao drugo Glen je krampa od kad je zakucao WH i tad se je previse digao u mislima i pravi propuh po strani,a kao trece da sam napisao kod Reine,Aggera,Gerrarda white ne bi ispao rasista?
Bgt svi neki moralisti,ovo ono.Covjek je Nigger (crnac) i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
Brzonogi majstor, pravi Atomski mrav
Brzonogi majstor, pravi Atomski mrav

Joseph Musker @Musker_LFC 3m
Andy Hunter is reporting in The Guardian, that Liverpool have now made a £12m bid for Kyriakos Papadopoulos.
Andy Hunter is reporting in The Guardian, that Liverpool have now made a £12m bid for Kyriakos Papadopoulos.
Zašto imam osjećaj da će se grk uskoro naći i na radaru kokoški
.

E moje djete, sad shvatam zašto si vjerovatno 2000. godišteOtelo je napisao/la:pa sta?BeyKopites je napisao/la:Pa bolje da si napiso "Sebični" ili tako nešto, čuj NiggerOtelo je napisao/la:Ne kopiram nikog a pogotovo ne efendiju.Kao drugo Glen je krampa od kad je zakucao WH i tad se je previse digao u mislima i pravi propuh po strani,a kao trece da sam napisao kod Reine,Aggera,Gerrarda white ne bi ispao rasista?
Bgt svi neki moralisti,ovo ono.Covjek je Nigger (crnac) i to je to.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
vidjecemo s kim cemo se klati ovaj prelazniZodiac je napisao/la:Zašto imam osjećaj da će se grk uskoro naći i na radaru kokoški.

You are someone else I am still right here
Zato treba te transfere što prije završavati dok nisu i ostali navalili ,Liverpool nema da ponudi ono što igrači obično najviše traže a to je LP ,eto recimo ovaj Papadopulos s Salkeom bi sljedeće sezone igrao LP a s Liverpoolom će u najboljem slučaju anam one
.
Reina za Tella
Downing za Begana
Grk
Toure i to je otprilike to
.
Ako neko naleti na tabelu drugog dijela PL nek ubaci ovdje
.

Reina za Tella
Downing za Begana
Grk
Toure i to je otprilike to

Ako neko naleti na tabelu drugog dijela PL nek ubaci ovdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.