Olimpik Sarajevo

zeljooooo

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la zeljooooo » 21 maj 2013, 18:31

Samo naprijed Olimpic zaslužili ste da izađete konačno u evropu, drago bi mi bilo i radi Vašeg trenera Nedima, negdašnjeg našeg igrača jer je tip korektan i sasvim ok stisnite se i ostavrite željeni cilj.
Vama i remi paše oni nek ganjaju rezultat. :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 21 maj 2013, 18:31

Kako Zeljo,FKS igraju na Kosevu i mi se odlucili da svi evropski klubovi igraju na jednom mjestu.Prijavljeno je Kosevo.
Sta ces i kod prezidenta pobijedio lokalpatriotizam.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 21 maj 2013, 18:32

Ipak je to prilika da se napravi nešto prvi put u našem fudbalu.

slika

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 21 maj 2013, 18:34

Zamisli TRI KLUBA,TRI KRALJA... :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 maj 2013, 18:34

Elegant je napisao/la:Tri sarajevska kluba u europi ! Do godine jos Slavija i kud ces bolje !
Opet trcis pred rudu, tako si trcao kad ste govoriio o duploj kruni, nista nacuturi vas Siroki Brijeg.
Nista dupla vec - chuna.
Nista ni od tri sarajevska tima u Evropi, mozda za zelenim stolom, Čelik je 3. ili 4, na vasu zalost, ali ima apaurina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slavija nije sarajevski, vec istocno sarajevski klub. Da je rijec o Vrbanjusi ili Vratniku pa hajd. :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 maj 2013, 18:39

Može Sarajevo :D U pravu si :D Bolje imat kantu lima(pehar),nego "Bosanski teatar snova" ;) Uzivaj u "limu" :D[/quote]

Uzivamo vjeruj mi,iz godine u godinu,uzivamo i gledajuci kako se vi ostali koprcate...a da vam nije repke,ne bi ni imali to sto imate,u stvari nemate...
da se vratimo na temu. NAPRIJED OLIMPIC! :D Doci ce robijasi da vas bodre u evropi na "svom" stadionu[/quote]

Jok nemamo,vi imate eto :lol: Pa dovedi repku i ti na Grbu :D Misliš repka pravila Bilino???Pa eto dovedite je vi na Grbu pa nek se i vama pravi :D :D Naš i jest stadion,nije vaš :lol: NAPEIJED OLIMPIC :D i od mene :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 maj 2013, 19:04

Stvarno mi nije jasno zasto svi podcjenjuju Borca i ocekuju pobjedu Goska.Pa Borac ce lagano da uzme goska,dzaba sto njima gori pod nogama razlika u kvaliteti je ogromna.To sto Gosku gori pod nogama samo znaci da ce u utakmicu uci pod pritiskom a vecina nasih ekipa uopste nije sposobna igrati pod pritiskom.Ako Olimpik i Celik remiziraju ja sam siguran da je Borac putnik u evropu.Uzet ce oni Goska hladno u hendikepu. Da ne bude iz supljeg u prazno pozivam nekog od forumasa da se kladimo u ban od sedam dana da ce ih Borac uzeti.Moderator nek bude sudija i ispostuje ban.
Olimpik ovo mora uzeti inace od evrope nista.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 maj 2013, 19:18

arhimed89 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto svi podcjenjuju Borca i ocekuju pobjedu Goska.Pa Borac ce lagano da uzme goska,dzaba sto njima gori pod nogama razlika u kvaliteti je ogromna.To sto Gosku gori pod nogama samo znaci da ce u utakmicu uci pod pritiskom a vecina nasih ekipa uopste nije sposobna igrati pod pritiskom.Ako Olimpik i Celik remiziraju ja sam siguran da je Borac putnik u evropu.Uzet ce oni Goska hladno u hendikepu. Da ne bude iz supljeg u prazno pozivam nekog od forumasa da se kladimo u ban od sedam dana da ce ih Borac uzeti.Moderator nek bude sudija i ispostuje ban.
Olimpik ovo mora uzeti inace od evrope nista.
Ma stipu borca, vazno je dobro odigrat.. europa bila-ne bila.. Ako olimpic bude treci, sretno mu. Nemojte se bojat ako budete igrali na BP nece robijasi baklje ubacivat da vas uefa ne mlati po usima :mrgreen:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 21 maj 2013, 19:18

Olimpic je zasluzio europu mozda i nekih ranijih godina ali ove su definitivno sazreli za medjunarodnu scenu. Mnogo srece u nedelju, bolji ste sigurno jos da na terenu to i potvrdite. Samo hrabro i pobjeda nece doci u pitanje!

P.S. Izvlačenje je 24.06. 8-)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2013, 19:38

Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 maj 2013, 19:41

el-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.
Sve si upravu osim podebljanog ;) ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 21 maj 2013, 19:46

pile87 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Jeste najmnogoljudnija skupina al u Ustikolini :D Koliki ti je prosjek gledalaca mnogoljudni :D I šta ti raspravljaš @kile o uslovima na stadionu kad "tvoj" stadion ne ispunjava ni jedan uslov UEFE :D
Ubjedljivo najmnogoljudnija pogledas snimak tekme protiv NC na kosevu pa mi kazes koji to kulub jos u BIH moze ? **** ga stadion nam nije najsvjetlija tacka ali zato dodjemo u zenicu, hladno otresemo celika i uzmemo kup a vi eto imate stadion i mozete na njemu igrat hrkljusa kad imate karinu od ekipe.
Hahaha pile samo za Info nisu samo manijaci gledali i bili na kosevu protiv Newcastle ;) ja znam par momaka koji su isli iz zenice da gledaju tekmu ;) ja Sam jednom gledao derbi u sa jednom zelju na grbavici protiv zrinjskog jer volim fudbal a navijam za Celik a po tvome ja ispade manijak ili hordas :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 maj 2013, 19:49

Nema govora da je u nekim utakmicama na stetu Olimpika pocinjena nepravda,dok sa druge strane je stvarno rijedak slucaj da se neko zali da je pokraden od strane Olimpika.Mada realno gledajuci i sami igraci su podbacili u nekim utakmicama kad nisu smjeli,iako su podbacili i Borac i Celik.Ko god ostane kratkih rukava imat ce za cime zaliti zbog nekih utakmica gdje su sa sigurnoscu trebali upisati bodove.

Sad protiv Celika je jako teska tekma i ja se licno nebi mogao usuditi i reci da ce Olimpik uzeti jer su u par tekmi ove sezone kad sam ocekivao da razbiju protivnika oni odigrali upravo suprotno.Isto tako ni za Celik ne mogu reci da moze racunati na pobjedu na Otoci,padao je i jedan Siroki Brijeg pa zasto ne i Celik,ali celik ima trenutno jako dobru formu i imat ce jaku podrsku sa tribina.U svakom slucaju ko god na kraju obezbjedi mjesto u evropi mislim da ce na kraju biti zasluzeno.

Sve su ekipe imale neke svoje momente uspona i padova i ostalo im je ovo zadnje kolo da razigraju i da se vidi koja je ekipa ipak psihicki i fizicki najspremnija,a koja bude ta i zaslujuje da nas predstavlja u evropi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2013, 20:13

Heller je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.
Pa dobro pokusavali su nekim "bombama" kao sto su prelazak u drugi grad i strani investitori skrenuti paznju javnosti na sebe, ali svi znamo da u nasem novinarstvu, sto se sporta tice, primat ima par klubova dok su ostali potpuno zaboravljeni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 maj 2013, 20:40

el-fighter je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Pa dobro pokusavali su nekim "bombama" kao sto su prelazak u drugi grad i strani investitori skrenuti paznju javnosti na sebe, ali svi znamo da u nasem novinarstvu, sto se sporta tice, primat ima par klubova dok su ostali potpuno zaboravljeni.
Pa znaci nisu bili u tišini, al slažem se za naše medije, i nije problem samo sporta, dva grada (zavisi od medija) i dva-tri kluba i to je to
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 21 maj 2013, 22:34

http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... edu/105460" onclick="window.open(this.href);return false;

On jos nije zaboravio demoliranje u finalu kupa...Trajna kobasica, mislim trauma.. :mrgreen: U nedelju mu je prilika da popravi neke stvari jer vise nije u redovima gubitnika.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 maj 2013, 22:37

Komsije hajmo to rutinski odradit.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 maj 2013, 23:36

Alipasino je napisao/la:Komsije hajmo to rutinski odradit.
... i s tom recenicom slozno se dogovorise i zapocese kopanje kanalizacije u jednoj mahali :lol: :lol: :lol:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 22 maj 2013, 00:53

OlimpiC zasluzuje da predstavlja nasu zemlju u europi ,zato vam zelim puno srece protiv celika.
Moja neka prognoza 2-1 :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 22 maj 2013, 12:06

Samo naprijed Vukovi!!!
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.