Vama i remi paše oni nek ganjaju rezultat.

Opet trcis pred rudu, tako si trcao kad ste govoriio o duploj kruni, nista nacuturi vas Siroki Brijeg.Elegant je napisao/la:Tri sarajevska kluba u europi ! Do godine jos Slavija i kud ces bolje !
Ma stipu borca, vazno je dobro odigrat.. europa bila-ne bila.. Ako olimpic bude treci, sretno mu. Nemojte se bojat ako budete igrali na BP nece robijasi baklje ubacivat da vas uefa ne mlati po usimaarhimed89 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto svi podcjenjuju Borca i ocekuju pobjedu Goska.Pa Borac ce lagano da uzme goska,dzaba sto njima gori pod nogama razlika u kvaliteti je ogromna.To sto Gosku gori pod nogama samo znaci da ce u utakmicu uci pod pritiskom a vecina nasih ekipa uopste nije sposobna igrati pod pritiskom.Ako Olimpik i Celik remiziraju ja sam siguran da je Borac putnik u evropu.Uzet ce oni Goska hladno u hendikepu. Da ne bude iz supljeg u prazno pozivam nekog od forumasa da se kladimo u ban od sedam dana da ce ih Borac uzeti.Moderator nek bude sudija i ispostuje ban.
Olimpik ovo mora uzeti inace od evrope nista.
Sve si upravu osim podebljanogel-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.
Hahaha pile samo za Info nisu samo manijaci gledali i bili na kosevu protiv Newcastlepile87 je napisao/la:Ubjedljivo najmnogoljudnija pogledas snimak tekme protiv NC na kosevu pa mi kazes koji to kulub jos u BIH moze ? **** ga stadion nam nije najsvjetlija tacka ali zato dodjemo u zenicu, hladno otresemo celika i uzmemo kup a vi eto imate stadion i mozete na njemu igrat hrkljusa kad imate karinu od ekipe.zamorano je napisao/la:
Jeste najmnogoljudnija skupina al u UstikoliniKoliki ti je prosjek gledalaca mnogoljudni
I šta ti raspravljaš @kile o uslovima na stadionu kad "tvoj" stadion ne ispunjava ni jedan uslov UEFE
Pa dobro pokusavali su nekim "bombama" kao sto su prelazak u drugi grad i strani investitori skrenuti paznju javnosti na sebe, ali svi znamo da u nasem novinarstvu, sto se sporta tice, primat ima par klubova dok su ostali potpuno zaboravljeni.Heller je napisao/la:Sve si upravu osim podebljanogel-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.![]()
Pa znaci nisu bili u tišini, al slažem se za naše medije, i nije problem samo sporta, dva grada (zavisi od medija) i dva-tri kluba i to je toel-fighter je napisao/la:Pa dobro pokusavali su nekim "bombama" kao sto su prelazak u drugi grad i strani investitori skrenuti paznju javnosti na sebe, ali svi znamo da u nasem novinarstvu, sto se sporta tice, primat ima par klubova dok su ostali potpuno zaboravljeni.Heller je napisao/la:Sve si upravu osim podebljanogel-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.![]()
... i s tom recenicom slozno se dogovorise i zapocese kopanje kanalizacije u jednoj mahaliAlipasino je napisao/la:Komsije hajmo to rutinski odradit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.