Ko da mi nije dosta domaće politike i nacionalnih sukoba, treba još da moderiram i uvozne probleme.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Da li mislis da ovo pitanje ima smisla pored Delija i Grobara?sasagmp je napisao/la:
3. Da li mislis da bi ijedan klub u normalnoj drzavi nakon svih onih ispada njegovih navijaca ostao u prvoj ligi ili bi bio izbacen u poslednju?
Po tabeli sam mislio, ako je odust'o prvi, meni je logično da u ligu ulaze drugi i treći. Istina, možda je po statutu FSS-a drukčije, ali iako jest to bi po meni trebalo mijenjati. Što se tiče same igre iskreno nemam pojma jel zaslužio i da li je imao više sreće ili nesreće na terenu. Znači, kontekst je ovo prvo navedeno.Devil je napisao/la: Cekaj kako ti znas da su oni zasluzili ulazak u ligu ako si sam rekao da ne pratis igre Novog Pazara ?
Jeste logicno ako smatramo da se gledao samo jedan klub. ALI...DukeOfWellington je napisao/la:Po tabeli sam mislio, ako je odust'o prvi, meni je logično da u ligu ulaze drugi i treći. Istina, možda je po statutu FSS-a drukčije, ali iako jest to bi po meni trebalo mijenjati. Što se tiče same igre iskreno nemam pojma jel zaslužio i da li je imao više sreće ili nesreće na terenu. Znači, kontekst je ovo prvo navedeno.Devil je napisao/la: Cekaj kako ti znas da su oni zasluzili ulazak u ligu ako si sam rekao da ne pratis igre Novog Pazara ?
Sve je počelo od mog stava da smatram da mnogi u Srbiji NP ne žele u prvoj ligi. Možeš se sa mnom složit il ne složit, al teško da ćeš mi promijenit mišljenje. Hajde da se ovaj put na tome zaustavimo, obzirom da smo upozoreni od admina, opravdano mora se priznat'.
De ti meni reci jel ovo po tebi normalno? Ovo ima samo u Srbiji.Devil je napisao/la: Jeste logicno ako smatramo da se gledao samo jedan klub. ALI...
Novi Pazar se fuzionisao sa BASK-om,dakle sa naglaskom na fuziju. A po pravilniku ako se jedan klub fuzionise sa drugim onda on mora ici u rang nize a ne u rang vise,tacnije ne moze zauzeti mesto kluba koji je izborio taj plasman. U ovome slucaju zazmirilo se na tu odluku, Novi Pazar se spojio sa BASK-om nije menjao ime, a ono malo BASK-a sto je ostalo prebaceno je u srpsku ligu grupa Beograd iako to nije smelo da se uradi,vec je Novi Pazar morao da ide u rang nize a da se BASK totalno rasformira.
Takva malverzacija je bila servirana od strane FSS-a i ljudi iz BASK i Novog Pazara ali kod ljudi koji su imalo iscitali pravilnik i koji su gledali dokumente o spajanju to ne moze da prodje.
Ne znam, po meni je taj zakon diskriminatoran. Al šta ćeš, svakom njegovo.Devil je napisao/la:Zakon je zakon,bio on normalan ili ne...
Ako postoji na papiru onda on ne sme da se krsi samo zbog toga sto ga neki smatraju ludim.
A ja bas suprotnom smatram taj zakon vrlo kvalitetnim.
Ima i kod nas Izborni zakon koji je na snazi i mora se poštovati, ali nam je rečeno ako ga nastavimo primjenjivat da rezultati izbora neće biti priznati i da rizikujemo članstvo u međunarodnim isntitucijama i to sve zato što je zakon DISKRIMINATORAN i u koliziji je sa konvencijama donešenim na višim nivoima čiji smo i potpisnik. I priča otprilike ne ide u smjeru "treba poštovati zakon" nego "treba mijenjati zaon što prije". Tako isto i sa tim pravilnikom u FSS-u treba raditi. Možda su ga i promijenili da bi to napravili, to ne znam.Devil je napisao/la:Ne slazem se ni ja sa najmanje 50% donesenih zakona i pravilnika u Srbiji pocevsi od politickih preko ostalih pa sve do sportskih. Ali ko me pita, moje je da postujem te zakone da me ne bi stigla neka kazna.![]()
Ovde je prisutno upotpunosti krsenja zakona i neko je trebao da odgovara, ali ko ce da odgovara kada je najvise telo zvano FSS bilo upleteno u to.
možda sad i oni treba malo da zaprijete istupanjem iz lige.djoleprijedor je napisao/la:Kako stvari stoje,na kraju bi mogao zijaniti BSK......
Tu mi se sve cini da ce Radnicki da nagrabusi, ocekujem da OFK pusti BSK, oni koliko znam imaju dobre odnose...djoleprijedor je napisao/la:Zadnje kolo : Javor-Radnički 1923,Hajduk - Novi Pazar,OFK Beograd-BSK.Biće veoma zanimljivo ko će na kraju da ispadne iz lige.
Uglavnom ukoliko se na kraju stvori trougao sa 30 bodova između ove 3 ekipe,ispada Radnički Kragujevac.Dosta je kombinacija,uglavnom moraju svi ići na pobjedu ,naročito BSK.
A ko će ga znati......nije isključeno,po toj liniji,i da Javor pusti KragujevčaneNukeR_G1970 je napisao/la:Tu mi se sve cini da ce Radnicki da nagrabusi, ocekujem da OFK pusti BSK, oni koliko znam imaju dobre odnose...djoleprijedor je napisao/la:Zadnje kolo : Javor-Radnički 1923,Hajduk - Novi Pazar,OFK Beograd-BSK.Biće veoma zanimljivo ko će na kraju da ispadne iz lige.
Uglavnom ukoliko se na kraju stvori trougao sa 30 bodova između ove 3 ekipe,ispada Radnički Kragujevac.Dosta je kombinacija,uglavnom moraju svi ići na pobjedu ,naročito BSK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.