NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2013, 14:14

work je napisao/la: Treba imati na umu da različitim profilima ekipa odgovara različit sistem i pitanje je kako bi jedan ili drugi funkcionisao kada i uloge bile zamijenjene, ali govoriti da neka NBA ekipa igra bez sistema, pogotovo playoff ekipe je skandalozno.
Kažem pročitaj šta smo naveli da podrazumijevamo pod sistemom (što očito nisi uradio), ne mislim bukvalno da igraju bez sistema, i pročitaj koji članak pravih stručnjaka i analitičara o onome što oni igraju pa onda komentariši naše postove ;)

A ti očito imaš iskustva sa tim skandaloznim :mrgreen:
work je napisao/la:Skandalozne scene sinoć u Chicagu. Jedno je da se igra jaka fizička košarka, ali je potpuno druga stvar fizički se obračunavati nakon zvižduka i to kada to tvoj protivnik ne očekuje. Prvo onaj Noah udara Andersena kada ovaj leži na podu, a zatim i onaj fizički napad na Jamesa. James treba tužiti igrača Chicaga zbog fizičkog napada jer ono nije imalo veze sa košarkom. Ono je bio pokušaj nanošenja tjelesnih povreda i treba biti sudski procesuirano. Sramotno je da se jedna ekipa oslanja na takve metode u cilju onesposobljavanja najboljeg igrača na svijetu i trenutnog MVP-a lige. Ponavljam, jedno su jaki faulovi, međutim ono je bilo u cilju da se povrijedi protivnik nakon prekida igre. Košarka je, nije boks.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 20 maj 2013, 15:10

Problem je što je po nekima samo jedan sistem onaj "pravi" sistem, dok ostali sistemi nisu sistemi i ne treba ih se karakterisati kao sisteme. Sistem se pojedincu može sviđati ili ne, ali je sistem i kao takav postoji. Primjer toga je npr. Sloanov pick&roll sistem, koji je nekima lijep, nekima ružan, nekima učinkovit, nekima ne, ali je jedno sigurno, to je sistem i nema osnova da se ne okarakteriše kao takav.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 maj 2013, 17:26

Tema presla na sistem :) Svaka ekipa i trener imaju sistem ;) Popp voli da se probija odbrana, pa proturi na tricu,dosta slicno i Miami igra :!: Medvjedi,guraju loptu pod kos ,jer su dole jaci :) Oklahoma trci ,jer su mladi i brzi :) .......P.S Atlanta izgleda zeli Mesinu :oops: :!:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 maj 2013, 13:34

Melo u "elitnom" drustvu :mrgreen:
Najviše odigranih playoff utakmica bez plasmana u finale:
- Alex English (68)
- Carmelo Anthony (66)
- Amar'e Stoudemire (64)
- Lou Hudson (61)
- Vince Carter (60)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 maj 2013, 13:35

Također i STAT :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 maj 2013, 15:49

gledam svaka utakmica indiana-majami pocinje po našem u pola 3 :evil: :evil: :evil: :evil:
nema potpisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 maj 2013, 16:11

Admir_Sa je napisao/la:gledam svaka utakmica indiana-majami pocinje po našem u pola 3 :evil: :evil: :evil: :evil:
Sve vampirski termini. Ni na zapadu nije nista bolje. Vise bi godilo u pola 5 onaj zapadnji termin, mozes odspavat, ovako nisi ni tamo ni vamo. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 maj 2013, 17:09

LBJ MVP je napisao/la:Druga runda počinje.

Spursi su jednostavno bolja ekipa od Warriorsa,Curry sigurno neće moći raditi ono što je radio protiv Lawsona.Mislim,meni je Parker bolji igrač od Currya tako da smo već poništili najjače oružje Warriorsa.Pod košem Bogut neće moći sam protiv Duncana,Tiaga,Bonnera pa i Klokana ako zatreba.Bogut ne može sam ni protiv Duncana,al ovako samo dodatno Warriorsi gube borbu u reketu.Ni klupa im neće biti faktor protiv Spursa.Rekao bih metla,ali uzeće GSW jednu na neku tricašku večer pred svojim navijačima.

Spursi u 5

Da je Westbrook tu ova serija bi bila zanimljiva i vjerovatno 7 tekmi bi se igralo.Ovako su Grizzliesi favoriti,jbg na 4 od 5 pozicija imaju bolje igrače i ništa lošiju klupu.Durant neće dozvoliti metlu,možda su im previše i ove 2 pobjede,ali Grizzliesi bi izgubili jednu i od ovi smiješnih Lakersa tako da kada dodam ovdje faktor Duranta Oklahomi idu 2 pobjede.Grizzliesi nisu ekipa koja će pomesti nekog,ali će izbaciti Oklahomu.

Grizzliesi u 6

Indiana je bolja ekipa od Knicksa,igraju jaču odbranu,u napadu su raznovrsniji i nemaju 2 divljaka kao vođe ekipe.NYK su slabiji pod košem,a za razliku od Hawksa nemaju nikog da zatvori Georgea.Melo može odvesti New York do jedne maksimalno dvije pobjede za nešto više trebaće im užasni Pacersi.

Indiana u 6

Heat mete bili to Netsi ili Bullsi.
Greivis je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ja i kolega @Greivis se još jednom pokazujemo kao najbolji košarkaški stručnjaci na forumu.
Al ne mi trolamo jer smo objektivni i realni dok su svi ostali upravu :P
Ne shvataju oni nasu genijalnost, a ovaj Carlo sumnjam da moze sa trice da dobaci.
Nego, evo da javim finala konferencija. Spurs-Grizzlies i Heat-Pacers.

Normala. Charlie i ja nastavljamo u stilu. Jeste da on nije vjerovao da ce Golden State izvuci dvije. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 maj 2013, 17:45

http://www.****/s290811/Kolumne/Kol ... i_duo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 17:47

mondo rs :arrow: virus ;) nema potrebe da nekom rikne comp.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2013, 18:10

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 maj 2013, 18:25

slika ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 maj 2013, 18:29

lumani je napisao/la:

ja zaboravio,halalite

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2013, 18:37

Ja nisam imao nikakvih problema sa tom stranicom :)

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 maj 2013, 18:38

Neutral je napisao/la:Ja nisam imao nikakvih problema sa tom stranicom :)

mislim da nisam ni ja

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 maj 2013, 18:44

Neutral je napisao/la:Ja nisam imao nikakvih problema sa tom stranicom :)

nemas problema,ali javi virus :!: postaviti cu posle, da vam pokazem o cemu se radi :!: ;)

http://imageshack.us/a/img856/2043/mondors2.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 maj 2013, 19:11, ukupno mijenjano 5 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2013, 18:45

Oki, danke.

Inače očekujem neizvjesnu utakmicu ali opet pobjedu Spursa. Imaju nekako više opcija prije svega u napadu nego Grizzlies.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 maj 2013, 18:46

lumani je napisao/la:

Ne znam odkud ti to, imam lincenciran antivirus ESET (najnoviji update i vezrija) i on mi nista ne izbacuje. A zasto bi uopste neko i pisao kolumne kao npr Edin ako ima virus na toj stranici.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 maj 2013, 18:56

Admir_Sa je napisao/la:gledam svaka utakmica indiana-majami pocinje po našem u pola 3 :evil: :evil: :evil: :evil:
Hajde barem ces imati izgovor za negledanje.
Postovanje treba zaraditi.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 maj 2013, 20:54

slika

:mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.