FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 21 maj 2013, 16:39

Svraka, Adil i Benjo su definitivno igraci koji se mogu zamjeniti... i boljim ;) Svi igraci u nasoj ekipi su ovom trenutku zamjenjivi osim Zole i Kvesica... oni su zlato cisto... jedva cekam da se ovaj navedeni dvojac vrati i vjerujem da ce biti i bolji prije povreda...

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 21 maj 2013, 16:46

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Svaka čast i Adilu i Lazaru ali cinjenica je da je Lazar fulao sanse koje u konacnici nisu bile bitne, dok je Adil promasio i pobjedu na derbiju i promasaji u finalu kupa na obje utakmice. Znaci, bolje da je zabio 8 golova u sezoni ali da je dao ova 2-3 kad nam je najvise trebalo. kakve nama koristi sto je natrpao 3 Leotaru kad je vec sve bilo gotovo. Ovim ne umanjujem njegov doprinos ali je morao i mogao puno bolje i cinjenica je da se jako tesko borio sa pritiskom kada su u pitanju jako bitne utakmice.
I jos pored svega toga u evropi ne zelim da gledam njegov ucinak. Adilovic dao 45 golova, a kad bi uzeli ekipe kojima je dao sve bi ljudima bilo jasno.
Ali valjda najlakse je pisati kako neki deseti misli to automaski znaci da svi moramo misliti da je Adilovic extra, ako ne pisemo tako onda smo ovaj ili onaj. Smijesno.
Sto pile kaze jedino mozda da ima tu neku pozitivnu energiju, ali inace smijesno je pisati o kvaltitetma Adila i Lazara.
To vam je najbolje da cujete izjavu Amara sta ce reci koje bolji ugrac u globalu.
Analizirajte koliko su u procentima golova dali prvi strijelci liga petice ekipama iz vrha (npr prve tri ili pet) u odnosu na ukupan broj golova i onda i Adilov procenat i onda ovako pričajte. Ili ne mora liga petice uzmite bilo koju ligu. Onda kad napravite tu analizu dođite ovdje i to postavite i na osnovu toga pričajte. Ko kaže da nam je najviše trebalo protiv Sarajeva. Za mene nije. Najviše je trebalo protiv Slavije kad se lomilo prvenstvo i zabio je. Protiv Zvijezde nas je čupnuo sa dva gola i dalje da ne nabrajam. TIm golovima je doveo do toga da je derby bio skoro nebitan sa aspekta titule a to je ipak najvažnije. Pritov Širokog jbg fulio fulio. Trebali su razapeti Messija kad je fulao pet šansi protiv Chelsea prošle godine u polufinalu. @Oxidenks ti si stvarno naporan. Uđem ovdje da nešto pročitam na brzinu u pauzi tj dok mi sistem radi nešto na poslu a onda malo malo tvoj post i to u svakom ima bar nešto nelogično i to do bola nelogično. U Evropi smo dali gol u gostima i ko je bio strijelac? Ovdje je isto pao gol koji je poništen u samom startu i ko ga je dao.Adil naravno. koliko se sjećam kukali smo da nije bio ofsajd. Isto ko da smo odigrali 20 tekmi u Evropi. Da dalje ne idem rečenicu po rečenicu jer ni u jednoj nisi rekao ništa.
Mozda su kod mene glupi postovi ne kazem ja, ali ti porediti njemacku sa igrama protiv Gradine, Slavije, Leotara, Rudara i da ne nabrajam dalje.
Pravo smo igrali evropu tih godina napravili u 4 utakmice 2 sanse. Adila nisam ni vidio, dao je gol ne zna ni kako isto kao protiv Slavije.
Mozemo mi ovako do sutra...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 maj 2013, 16:47

nime_tm87 je napisao/la:Svraka, Adil i Benjo su definitivno igraci koji se mogu zamjeniti... i boljim ;) Svi igraci u nasoj ekipi su ovom trenutku zamjenjivi osim Zole i Kvesica... oni su zlato cisto... jedva cekam da se ovaj navedeni dvojac vrati i vjerujem da ce biti i bolji prije povreda...
+1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 21 maj 2013, 17:00

@zaboljisport

Adilovic je postigao neke jako bitne golove i na tome mu hvala, ali brate ne ide ga u vaznim utakmicama (promasio je duplu krunu i derby koji je bio jako bitan jer bi pobjedom proslavili titulu). Kada se uzme u obzir kvalitet ekipa protiv kojih je igrao i koliko je minuta proveo na terenu + broj sansi u kojima se nasao, ucinak je zaista slab! Ne mozes porediti europske napadace sa njim, jer ovaj ne bi zabio 3 gola u prvenstvu da se igra protiv ekipa iz lige petice. Gol u Mariboru je Vernesov, a ovaj je samo ubacio loptu u mrezu. Ne mozes ga dizati i kovati u zvijezde kad je samo prosjecan napadac i nista vise od toga!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 17:03

nime_tm87 je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... trofejniji

Cemu vakat tome i vrijeme. Sretno Čola
E **** ga ovo ne valja sto Cola ode...
Amare hvala ti...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2013, 17:06

zeljo4life je napisao/la: E **** ga ovo ne valja sto Cola ode...
Valja, ako i kad ode bice ti jasno sto valja !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 maj 2013, 17:10

Meni je Stana puno bolji d.bek nego Benjo. Barem mi je tako izgledalo u jesenjem dijelu
NO PYRO NO PARTY

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 maj 2013, 17:11

pile87 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la: E **** ga ovo ne valja sto Cola ode...
Valja, ako i kad ode bice ti jasno sto valja !
Mislis na lovu? Ok,treba nam,samo opet zao mi Benje,nas,slamao se svaku tekmu,dobar bio,i po meni jedan od najboljih nasih igraca...uz Kvesu,Zolu,Tomica,Aru,mlada garda i buducnost...
Amare hvala ti...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2013, 17:26

Koje samo emocije kod covjeka kada prica o Zelji...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 21 maj 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 maj 2013, 17:30

Stole je jedan od nas.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 19:11

anonimni je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Interesantan vremeplov na ovom forumu.
kad si već gore negdje spomenuo Slobodu, oni tad bijaše prvi, a sad su u drugoj ligi i neka su, daBogda se nikad ne vratili u PL 8-)

i usput samo da te pitam, kažeš:
DukeOfWellington je napisao/la:Tako je jedan forumaš iz Bihaća ustvrdio kako je "Željo najgori klub sa najnerealnijim navijačima" i to sve sa zakucanim Caps Lockom. Drugi pak kaže kako nam niko nije kriv što je Sloboda prva a mi ne možemo meda. To je bilo nakon one 0:1 pobjede Slobode na početku sezone 2008/09. Interesantni vokabulari dva buduća moderatora koje je Mr Plummer okarakterisao internet huliganima (gdje je taj
ko su ti moderatori? :mrgreen: možeš i na PP ako ti ne odgovara ovdje ;)
bistrikboy i ultrastyle_tz

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 21 maj 2013, 21:18

ennis je napisao/la:Danas sam gledao na stranici saveza zbir svih posjeta na Grbavici,i po njihovim podacima u ligi je na Grbavici bilo nesto vise od 55000 gledalaca.Odmah da kazem da to nema sanse da je tacno,stvarno ne znam ko im daje te informacije ili vrsi procjenu (delegat ili ...),ali ima puno "nelogicnih" cifri.
Pise da je na derbiju bilo 8000,ja mislim da je bilo bar 11 milja.Na dva druga portala je zvanicna posjeta 12000,
I opet je najvise raje bilo na Grbavici sto je super (uzevsi u obzir da su 2 utakmice bile pred praznim tribinama Radnik i Rudar)
jeste nama posjeta losa, ali nas i oni zakidaju tom statistiko. stavili su da je po 4 milje bilo na proslavi titule i protiv celika :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 maj 2013, 21:21

pa koliko nas je onda bilo protiv Gradine, 800 ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 21 maj 2013, 21:23

Jako je teško naći realan prosjek , jer naprimjer na dvije utakmice Sarajeva ne pise posjeta , a na drugim sajtovima svugdje pise razlicito . A ove nerealne brojke da i ne spominjem...
ZELJEZNICAR 1921!

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 21 maj 2013, 21:38

samo da se mi rijesimo e colica .......
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 21 maj 2013, 21:40

Ja bi bio sretan kao i svi vi da znamo na kraju sezone koliko je Manijaka bilo.na Grbavici kroz sezonu , ako nista + - 1000 ! Ali.isto tako mislim da se ne treba otvarat ta tema o "posjeti i nedostatku cifri" jer bi se , ne daj Boze, moglo nastetit klubu !
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 21 maj 2013, 21:53

Ultras1921 je napisao/la:
ennis je napisao/la:Danas sam gledao na stranici saveza zbir svih posjeta na Grbavici,i po njihovim podacima u ligi je na Grbavici bilo nesto vise od 55000 gledalaca.Odmah da kazem da to nema sanse da je tacno,stvarno ne znam ko im daje te informacije ili vrsi procjenu (delegat ili ...),ali ima puno "nelogicnih" cifri.
Pise da je na derbiju bilo 8000,ja mislim da je bilo bar 11 milja.Na dva druga portala je zvanicna posjeta 12000,
I opet je najvise raje bilo na Grbavici sto je super (uzevsi u obzir da su 2 utakmice bile pred praznim tribinama Radnik i Rudar)
jeste nama posjeta losa, ali nas i oni zakidaju tom statistiko. stavili su da je po 4 milje bilo na proslavi titule i protiv celika :roll:
Da,vecina printanih i el.medija je prenijela da je na proslavi bilo oko 6 milja,a protiv Celika 6.5 milja.Po njihovoj statistici nasa najslabija posjeta je 1700 (ne znam protiv koga)
SLOBODA NAVIJAČIMA

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 21 maj 2013, 21:55

anonimni je napisao/la:pa koliko nas je onda bilo protiv Gradine, 800 ?
Pa vjeruj da nas nije ni bilo vise ,mislim na JUGU .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 maj 2013, 21:56

adillovic je napisao/la:samo da se mi rijesimo e colica .......
I ja isto mislim, meni je on strašno limitiran igrač, ali nisam ništa pisao radi toga što je dosta bolji nego prije.
Ali volio bih da ode ili bar da nije standardan kao što je u zadnje vrijeme.
Mada Amar najbolje zna :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 21 maj 2013, 22:08

ceze je napisao/la:
adillovic je napisao/la:samo da se mi rijesimo e colica .......
I ja isto mislim, meni je on strašno limitiran igrač, ali nisam ništa pisao radi toga što je dosta bolji nego prije.
Ali volio bih da ode ili bar da nije standardan kao što je u zadnje vrijeme.
Mada Amar najbolje zna :)
od onih promasaja s koseva(2-2)lik je sve losiji,mada sam ocekivo da ce bit nesto od njeg kad je dosao
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 53 gosta.