FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sve je ovo super, ali kako sa ovim navijačima koji samo prave štetu klubu i klub nema zarade od navijača nikakve samo štetu i brukanje, šta tu raditi da li će navijači doći pameti, pa aj sam bio na jugu dva puta i oba puta su se navijači među sobom tukli zamisli pod kakvim dejstvom nečega moraš biti da se mlave između sebe bog te.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
I ovo osiguranje utakmica je za k. ovo kolo protiv Leotara na Sjeveru niko ne pretresa samo puštaju karta i ulazi pa mogao je unijeti ko šta hoće, tako se i radi pa neke i neće ne smiju ni pretresati valjda dobiju upute ili se to unese prije.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
sve ok al pogledaj malo utakmice u kojima je davao golove i kako ih je davao.napisao sam za go u lukavici mu kapu skidam.Ultras1921 je napisao/la:sad nema Zebe pa je opet prvi strijelac ligeDANAN je napisao/la:Adilović je prošle sezone imao raspoloženog Zebu koji ga je pito loptama,i samo zahvaljujući njemu je bio 1. strijelac lige.Dok je ove godine samo go u lukavici vrijedan pažnje,ostali hm.hm...
kad si već gore negdje spomenuo Slobodu, oni tad bijaše prvi, a sad su u drugoj ligi i neka su, daBogda se nikad ne vratili u PLDukeOfWellington je napisao/la:Interesantan vremeplov na ovom forumu.

i usput samo da te pitam, kažeš:
ko su ti moderatori?DukeOfWellington je napisao/la:Tako je jedan forumaš iz Bihaća ustvrdio kako je "Željo najgori klub sa najnerealnijim navijačima" i to sve sa zakucanim Caps Lockom. Drugi pak kaže kako nam niko nije kriv što je Sloboda prva a mi ne možemo meda. To je bilo nakon one 0:1 pobjede Slobode na početku sezone 2008/09. Interesantni vokabulari dva buduća moderatora koje je Mr Plummer okarakterisao internet huliganima (gdje je taj

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nisam nikada narocito za to da se neki igraci porede po svojim kvalitetima.Svaki igrac je individualac za sebe i ispoljava na terenu one kvalitete koji su vjerovatno dovoljni da igra za odredjeni klub.Kako Adilovic ima odredjene kvalitete za svoju poziciju u smislu realizacije,tako je i Lazo imao kvalitet vise u odnosu na Adilovica vezano za samu igru.
Amar Osim je trener koji prepoznaje te osobine kod igraca najbolje.Mi smo u Lazino doba prakticno igrali bez spica,jer on nije ispoljavao realizatorske sposobnosti,ali je sa druge strane radio ogroman posao za povratne lopte i napravljeno je bezbroj faulova u zoni suta.Bekriceva najbolja sezona u karijeri je bila sezona u kojoj je igrao Lazo.Namjerno ovo isticem jer se Bekric proslavio na Lazine povratne lopte gdje je usput jako dobro gradio blok,oslobadjajuci prostor za taj Bekricev sut,pa i slobodni udarci koji su se desavali na 18-20 metara su bili Lazina zasluga.On nije davao golove ali je bio dobar za ekipu.Kada se nalazio u gol sansi to realno nije iskoristavao,medjutim ja to opravdavam trosenjem ogromne kolicine energije za ostale igrace u ekipi,pa kada bi jednom i dosao u utakmici u gol sansu,falilo je te svjezine koju realno Adilovic u utakmici ima.
Kada je Adilovic u pitanju,on za razliku od Laze ne zna elementarne varijante u skok igri i u postavljanju.Jako malo faulova je dobio u zoni suta,i prakticno je oslobodjen od zadatka da se puno trosi zbog drugih igraca u cilju da bilo ko zabije gol.Danasnja igra Zelje je mahom naklonjena nacinu da lopta na kraju zavrsi kod Adilovica da bi ovaj poentirao.Kod Laze je bila drugacije postavljena igra.U prvoj sezoni mnogo se trosio da bi na sut nalijetali Bekric,Visca ili Beslija,a u drugoj sezoni je tu bio Zeba koji je isto odigrao briljantnu sezonu.
Velika je to razlika kada se poredi takva vrsta igraca na istoj poziciji.Mi ne znamo zapravo kakva su trazenja u igri bila od Amara Osima,vezano za Lazu i za Adilovica.Ali iako je sistem igre otprilike isti,drugacije je to izgledalo sa jednim i sa drugim igracem u spici.U danima kada je Lazo igrao,svodilo se na to da se izbije lopta pred gol protivnika,jer je tu Lazo i on ce nesto izmajmunisati,da li faul za nas ili ce razgrnuti igraca,primiti loptu i vratiti na sutersku poziciju nekome.
Danas se gradi igra,jer Adil ne moze doci do visokih lopti.Adil je okrenut prema golu,Lazo je bio okrenut ledjima.Ono sto je po meni falilo ko Laze ,nije sam Lazo,vec klasicni brzi drugi spic,koji bi se nadavao golova.
Sve je ovo jako nezahvalno porediti.Glupo je misliti o Lazi kao igracu koji nije zabijao golove,sto je i bila cinjenica,jer je malo da spic igrac po vokaciji zabije dva gola u polusezoni,no treba gledati i druge stvari vezano za igru i koliko je zapravo on bio koristan za nase vezne igrace koji su bez problema tada poentirali.Ako se malo zamislimo i sjetimo se tih utakmica,mozemo zakljuciti da je Amarov cilj bio upravo to sto je Lazo radio.Sada mu je drugi cilj,jer iako je Adilovic korpulentan,on nema atribute u igri koje ima Lazo.Ali Adilovic ima sposobnost da poentira,pa se nasi vezni igraci trude da lopta dodje do Adila,kako bi ovaj zavrsio,a sa druge strane,kod Laze,lopta je letila prema njemu,dok se Lazo trudio da je smiri i vrati lagano na sutersku poziciju nasim veznjacima.
Totalno dvije druge slike u nasoj igri,bez obzira na isti sistem i postavku igraca u formaciji.
I jedan i drugi su bili korisni.
Da li bi bio napredak ili nazadak da sada Lazo opet dodje umjesto Adila,to je sada neka druga prica.Amar je bio jako sretan kada je imao Lazu u svom timu.Ne sumnjam da je i sada sretan kada ima Adilovica u timu.A da li cu ja i kada cu biti sretan sa nekim napadacem,to je ipak samo moja briga.Nevazna stvar.
Amar Osim je trener koji prepoznaje te osobine kod igraca najbolje.Mi smo u Lazino doba prakticno igrali bez spica,jer on nije ispoljavao realizatorske sposobnosti,ali je sa druge strane radio ogroman posao za povratne lopte i napravljeno je bezbroj faulova u zoni suta.Bekriceva najbolja sezona u karijeri je bila sezona u kojoj je igrao Lazo.Namjerno ovo isticem jer se Bekric proslavio na Lazine povratne lopte gdje je usput jako dobro gradio blok,oslobadjajuci prostor za taj Bekricev sut,pa i slobodni udarci koji su se desavali na 18-20 metara su bili Lazina zasluga.On nije davao golove ali je bio dobar za ekipu.Kada se nalazio u gol sansi to realno nije iskoristavao,medjutim ja to opravdavam trosenjem ogromne kolicine energije za ostale igrace u ekipi,pa kada bi jednom i dosao u utakmici u gol sansu,falilo je te svjezine koju realno Adilovic u utakmici ima.
Kada je Adilovic u pitanju,on za razliku od Laze ne zna elementarne varijante u skok igri i u postavljanju.Jako malo faulova je dobio u zoni suta,i prakticno je oslobodjen od zadatka da se puno trosi zbog drugih igraca u cilju da bilo ko zabije gol.Danasnja igra Zelje je mahom naklonjena nacinu da lopta na kraju zavrsi kod Adilovica da bi ovaj poentirao.Kod Laze je bila drugacije postavljena igra.U prvoj sezoni mnogo se trosio da bi na sut nalijetali Bekric,Visca ili Beslija,a u drugoj sezoni je tu bio Zeba koji je isto odigrao briljantnu sezonu.
Velika je to razlika kada se poredi takva vrsta igraca na istoj poziciji.Mi ne znamo zapravo kakva su trazenja u igri bila od Amara Osima,vezano za Lazu i za Adilovica.Ali iako je sistem igre otprilike isti,drugacije je to izgledalo sa jednim i sa drugim igracem u spici.U danima kada je Lazo igrao,svodilo se na to da se izbije lopta pred gol protivnika,jer je tu Lazo i on ce nesto izmajmunisati,da li faul za nas ili ce razgrnuti igraca,primiti loptu i vratiti na sutersku poziciju nekome.
Danas se gradi igra,jer Adil ne moze doci do visokih lopti.Adil je okrenut prema golu,Lazo je bio okrenut ledjima.Ono sto je po meni falilo ko Laze ,nije sam Lazo,vec klasicni brzi drugi spic,koji bi se nadavao golova.
Sve je ovo jako nezahvalno porediti.Glupo je misliti o Lazi kao igracu koji nije zabijao golove,sto je i bila cinjenica,jer je malo da spic igrac po vokaciji zabije dva gola u polusezoni,no treba gledati i druge stvari vezano za igru i koliko je zapravo on bio koristan za nase vezne igrace koji su bez problema tada poentirali.Ako se malo zamislimo i sjetimo se tih utakmica,mozemo zakljuciti da je Amarov cilj bio upravo to sto je Lazo radio.Sada mu je drugi cilj,jer iako je Adilovic korpulentan,on nema atribute u igri koje ima Lazo.Ali Adilovic ima sposobnost da poentira,pa se nasi vezni igraci trude da lopta dodje do Adila,kako bi ovaj zavrsio,a sa druge strane,kod Laze,lopta je letila prema njemu,dok se Lazo trudio da je smiri i vrati lagano na sutersku poziciju nasim veznjacima.
Totalno dvije druge slike u nasoj igri,bez obzira na isti sistem i postavku igraca u formaciji.
I jedan i drugi su bili korisni.
Da li bi bio napredak ili nazadak da sada Lazo opet dodje umjesto Adila,to je sada neka druga prica.Amar je bio jako sretan kada je imao Lazu u svom timu.Ne sumnjam da je i sada sretan kada ima Adilovica u timu.A da li cu ja i kada cu biti sretan sa nekim napadacem,to je ipak samo moja briga.Nevazna stvar.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ako ništa, bar zbog učinka, Adilu treba odati priznanje. U dvije sezone je prvi strijelac Lige. Za te dvije sezone je dao 45 golova za Želju. Prve sezone 22, a ove već 23. Računam prvenstvo, KUP i Evropu. Priznaćete nije malo. On je napadač i primarni zadatak mu je da daje golove. On to čini.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljo4life
- Kontakt:
Mani te se Popovica ljudi...jedan od gorih napadaca poslije rata u Zelji,sto rece covjek ako je on pojacAanje onda stvarno sve u ku.ac...
Amare hvala ti...
http://www.s.....ba/clanak/542544350731/?v=2" onclick="window.open(this.href);return false;
vrijedi pogledati
vrijedi pogledati

Einigkeit und Recht und Freiheit
Apsolutno se slazem.Svaka cast Adilovicu na realizaciji.Mislim da od Nermina Vazde nismo imali golgetera kao Adilovic na ovoj poziciji.Dzelu ne ubrajam jer on nije bio centarfor,iako je veci golgeter mozda cak i od Vazde.avlami97 je napisao/la:Ako ništa, bar zbog učinka, Adilu treba odati priznanje. U dvije sezone je prvi strijelac Lige. Za te dvije sezone je dao 45 golova za Želju. Prve sezone 22, a ove već 23. Računam prvenstvo, KUP i Evropu. Priznaćete nije malo. On je napadač i primarni zadatak mu je da daje golove. On to čini.
Poenta mog posta je bila,da su dvije razlicite stvari kada je igra postavljena na taj nacin da centarfor igra za ekipu,ili kada ekipa igra za centarfora.Ova druga varijanta je inace logicnija i tako mi laici to i posmatramo,pa gledamo samo ucinak tog napadaca u golgeterskom smislu.To je Adilovic uradio kako treba.Lazo je opet imao prvu verziju uloge u timu,i samim tim nije trebalo ni ocekivati da zabija puno golova,ali je dao u igri ono sto Adilovic nije dao.Sama cinjenica da je Bekric te sezone postigao petnaestak golova kao centralni veznjak ( skoro isto kao Adilovic ove sezone u prvenstvu ),meni licno daje misljenje da je Lazo jako dobro radio svoj posao.Prakticno su samo bili zamijenjeni strijelci.Da je Lazo bio okrenut ka golu i da je citava ekipa radila za njega ,kao sto je to slucaj sa Adilovicem,imao bi i Lazo bar nesto vise golova na svom kontu.
Mislim da je Amar tada radio pravu stvar sto je postavka isla na taj nacin,jer Lazo je mogao igrati lopte,imao je skok,odlicno gradjenje,a dobivao je dvojicu na svoja ledja,cime je oslobadjao mnogo prostora za one igrace iz drugog plana.
Ako bi razmisljao o licnom ukusu,ja bi u Zelji volio da vidim nekoga poput Alena Mesanovica...ili ko se sjeca igara Alena Bajkuse u kratkom periodu dok je igrao kod nas.To su bili vukovi pravi,iako realizatorski ni blizu Adilovica,imali su sve sto je potrebno,mozak,tehniku,gradjenje,asistenciju,kretaanje u pravom momentu.To ovoj dvojici fali generalno.Ali Adilovicu svaka cast za postignute golove.Tesko cemo naci realizatorski boljeg igraca.Ali u igri,boljeg igraca mozemo uvijek naci.Pri tome nikako ne mislim da je to Lazar Popovic.On nije moja zelja.Kajkut bi vec bio najblizi mom nekom ukusu dobrog napadaca.Bar za nasu ligu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- invincible1921
- Kontakt:
DANAN je napisao/la:sve ok al pogledaj malo utakmice u kojima je davao golove i kako ih je davao.napisao sam za go u lukavici mu kapu skidam.Ultras1921 je napisao/la:sad nema Zebe pa je opet prvi strijelac ligeDANAN je napisao/la:Adilović je prošle sezone imao raspoloženog Zebu koji ga je pito loptama,i samo zahvaljujući njemu je bio 1. strijelac lige.Dok je ove godine samo go u lukavici vrijedan pažnje,ostali hm.hm...
pa kljucna rijec je DAVAO,lazar ih nije davao ni uz pomoc zebe,osima,vise sile,boga..NIKAKO

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Generalno naša raja je zahtjevna. Mi očekujemo da Adil uzme loptu proševa dva igrača i zabije. Rijetko ko dribla više i u Evropi. Sve se svodi na duple pasove ili da pretrčiš igrača, da ga uhvatiš u raskoraku, na krivoj nozi i sl i stvoriš višak. Rijtko ko dribla kao prije. Messi to radi u punom trku. Lopta mu kao zalijepljena za nogu. Generalno pričaju se bajke kako je to nekad bilo, a npr ja sam čuo dosta raje starije koja kaže da su većina tih starih napadača klasični pakeri. Skoče na centaršut i zabiju. Tad i nije bilo neke duel igre, nije se igralo toliko blizu igrača kao sada. Adil je sa nekim od jačih igrača tipa Torlak teško izlazio na kraj prilikom skok igre i sl, ali čovjke zna lopte iako to nekad izgleda tromo, sporo i sl. U prilog tome činjenica da je bio i naj asistent ove godine. Svi napadači fulaju velike šanse pa i oni najbolj i najveći. Kad fuli DŽeko sto posto šansu to je ok, ali Adil kad fuli to je katastrofa, užas, niakd gori igrač nije igrao i sl. Evo recimo sjećam da je DŽeko fulio penal protiv Estonije kad je Ćiro bio. I to odlučujuća tekma i niko ništa, ali Adil kad je fulio to je spram mrtve glave. Džeko rijetko ili skoro nikako i ne puca penale, a Adil bar ima muda i šutnuti penal ponovo nakon promašaja. Ona fula protiv Širokog dole jbg. fulio fulio. Odradio je sve fudbalski oslobodio se igrača izašao sam i pucao lijevom jer je lopta išla na tu nogu. Nije je dobro zhavatio možda i zbog terena i jbg šta sad. Kaže neko trebao je prebaciti na desnu. Evo sad prtiv Leotara prebaci petom za Čolu i ovaj umjesto da hvata volej na prvu on je uštopa pa prebaci i gotovo, propade šansa. Poenta je da Adilu uzimamo svaku grešku za zlo, a svi griješe i to više od njega. Evo uzimte tekmu BiH - Grčka. Koliko se sjećam u prvih 20 tak min Džeko je zadržao jednu ili dvije lopte od desetak dugih koje su mu slali. Dajte malo objektivnosti. Gledajte malo i evropske tekme i brojite greške pa će te vidjeti da je to u par deka po broju ali naravno da su naši igrači sporiji i u tome leži razlika. Ne mislim samo na sto metara nego u svim vrstama reakcija.avlami97 je napisao/la:Ako ništa, bar zbog učinka, Adilu treba odati priznanje. U dvije sezone je prvi strijelac Lige. Za te dvije sezone je dao 45 golova za Želju. Prve sezone 22, a ove već 23. Računam prvenstvo, KUP i Evropu. Priznaćete nije malo. On je napadač i primarni zadatak mu je da daje golove. On to čini.
@boccaccio, potpuno sam razumio tvoj pređašnji post i moja konstatacija se ne odnosi na tvoje razmišljanje. Naprotiv, u potpunosti se slažem sa napisanim. Moja konstatacija se odnosi na lupetanje pojedinih forumaša o Adilu. Drugačije smo igrali za vrijeme Laze, a druagčije sa Adilom.
Bekrija, pa i Višća bi se mogli u neku ruku zahvaliti na transferu Lazi, jer je njegova igra doprinijela njihovim transferima.
Nisam ni ja pobornik Lazarove igre. Uvijek bih radije birao Adila, nego Lazu.
Kajkut je dobar napadač i volio bih kada bi došao kod nas, ali bar na dvije godine. Od igrača u ovoj ligi, volio bih vidjeti i Bekića iz GOŠKa (Dinamov igrač), kao i Kovačevića iz Travnika, s tim da nam ostane Antolović i Ara Hodžič. U tom slučaju da nam i odu Svraka i Adil imali bi pristojnu ekipu, po svim linijama. E, koliko je to sada moguće, to je druga priča.
P.S. Sinoć sam gledao Amara na TVSA i BHT. Malo me razočarao pričom oko stadiona.
Bekrija, pa i Višća bi se mogli u neku ruku zahvaliti na transferu Lazi, jer je njegova igra doprinijela njihovim transferima.
Nisam ni ja pobornik Lazarove igre. Uvijek bih radije birao Adila, nego Lazu.
Kajkut je dobar napadač i volio bih kada bi došao kod nas, ali bar na dvije godine. Od igrača u ovoj ligi, volio bih vidjeti i Bekića iz GOŠKa (Dinamov igrač), kao i Kovačevića iz Travnika, s tim da nam ostane Antolović i Ara Hodžič. U tom slučaju da nam i odu Svraka i Adil imali bi pristojnu ekipu, po svim linijama. E, koliko je to sada moguće, to je druga priča.
P.S. Sinoć sam gledao Amara na TVSA i BHT. Malo me razočarao pričom oko stadiona.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Oxidenks je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Salim se, izuzetno drag igrac ali........
Ako cemo realno pisati Lazar je pet klasa bolji spic od Adilovica, samo sto je Lazo imao pritisak da mora zabiti gol, a ko je ikad igrao fudbal zna kako je to tesko.
Opet je ispao ljudina Amar mu nudi ugovor, on kaze nisam davao golove, ne zasluzujem da ostanem i hvala svima. To se cijeni, volio bih ga opet vidjeti iako mislim da je to nemoguce.
Nije kao pojedini papci u nasem timu koji se prodaju za dvije tekme.

Lazo je bio maskota i zato mu se skandiralo, što dalje mu kuća bila od Želje
DRUG NEBI TI PUNCA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evo i poredjenja lazara i eldina:
lazar: 62 utakmice, 9 usao, 11 izasao, 4824 minute na terenu, 15 zutih i 2 crvena kartona, 12 golova, 2 kao joker, 5 asistencija, prosjecno davao svake 402 minute gol ili svake pete utakmice
eldin: 78 utakmica, 6 usao, 42 izasao, 5891 minuta na terenu, 6 zutih i 1 crveni karton, 45 golova, 1 kao joker, 12 asistencija, prosjecno davao svake 131 minute gol, ili svake druge utakmice
lazar: 62 utakmice, 9 usao, 11 izasao, 4824 minute na terenu, 15 zutih i 2 crvena kartona, 12 golova, 2 kao joker, 5 asistencija, prosjecno davao svake 402 minute gol ili svake pete utakmice
eldin: 78 utakmica, 6 usao, 42 izasao, 5891 minuta na terenu, 6 zutih i 1 crveni karton, 45 golova, 1 kao joker, 12 asistencija, prosjecno davao svake 131 minute gol, ili svake druge utakmice
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Amar Osim u emisiji "Premijer Liga BiH" na BHT (20. maj 2013.)
[youtube][/youtube]
P. S. REPRIZA: Emisija, Sprotski Magazin (TVSA) danas, 13:15
[youtube][/youtube]
P. S. REPRIZA: Emisija, Sprotski Magazin (TVSA) danas, 13:15
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 21 maj 2013, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
E ne mogu da vjerujem da smo dosli do toga da poredimo Adilovu i Lazinu statistiku,ma dajte...Eldin je usao u historiju kluba,2 godine uzastopno najbolji strijelac ekipe i lige gdje su osvojene titule (covjek dao vise od trecine nasih golva ove sezone) i tu prica o njemu pocinje i zavrsava,sad vi mozete prozivati profulane zicere ali ovo je "crno na bijelo"...dok je Lazo kao sto bagrcavi rece vise bio maskota zbog kojeg su mu ljudi skandirali..On je imao svoj udio u ostvarivanju rezultata na drugi nacin,ali opet po meni doprinos njih 2 nije uporediv...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Kao prvo nema potrebe za velikim slovima.Dobro eto de ti meni reci koliko je Lazo dao golova dok je igrao kod nas?Boccacio je napisao izvrsnu analizu obadvojice i ja bih uvjek izabrao napadača koji igra za ekipu,nego napadač za kojeg igra ekipa.invincible1921 je napisao/la:
pa kljucna rijec je DAVAO,lazar ih nije davao ni uz pomoc zebe,osima,vise sile,boga..NIKAKO
A ja bi najvise volio da se mi kutarisemo obojice i da dodje neko drugi da probamo nesto novo.Cini mi se da sam bio poznat po tome da sam simpatisao Lazara radi borbenosti, slicno je i sa Adilovicem.Imaju oni jednu zajednicku stvar koju zna jako mali broj ljudi, obojica su jako pozitivni i jako dobro uticu na ekipu i Amar voli takve igrace u svlacionici. I to je jedan od glavnih razloga zasto su tu gdje jesu. A kao sto Amar rece da su bolji vjerovatno bi igrali negdje u boljoj ligi a ne u Bosni.Al mi je najludja stvar da raspravljamo o tome jer je tu vijest prenio portal koji ne zna sta pise...Sve su prilike da Adilovic ide i neka hvala Bogu, tako da mozemo ocekivati nekoga novog na njegovom mjestu.Hoce li biti bolji ili gori vidjecemo ja sam jedan od onih koji kazu da nemamo napadaca od Vazde.Sve su prilike da cemo ostati bez jednog stopera, zatim po svim pokazateljima mogao bi otici B Colic i eventualno Svraka.Bio bi presretan kada bi doveli dva igraca kako treba kad ova cetvrica odu i da dodamo dvojicu iz omladinskog pogona.Bio bi to uspjeh za ovu ekipu.DANAN je napisao/la: Kao prvo nema potrebe za velikim slovima.Dobro eto de ti meni reci koliko je Lazo dao golova dok je igrao kod nas?Boccacio je napisao izvrsnu analizu obadvojice i ja bih uvjek izabrao napadača koji igra za ekipu,nego napadač za kojeg igra ekipa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Počinje repriza Sport magazina na TVSA - gost Amar Osim. Skroz dobar intervju.