Zvjezdan Misimović

lejla
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la lejla » 26 nov 2009, 19:29

Stvarno ne znam kako mozete tvrditi nesto za sto nemate ama bas nikakav dokaz!! :roll: :roll: :roll: (ovo se odnosi na forumase)

Ja dosad nisam nista napisala o Misketu i Ciri jer, kao i vecini ovdje, jedino sredstvo informiranja su mi nasi vjerodostojni mediji koji pisu sve i svasta radi publiciteta i ulizivanja i nemam pravo da sad pisem o nekim teorijama zavjere jer nijednoj nisam bila svjedok (ponavljam, kao i vecina nas ovdje)

Lahko je glumit vidovitu dzemilu, :| :|
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2009, 19:31

Tako je Leki, za teorije zavjere imamo Hollywood 8-) ali zar ne vidiš koliko im malo treba da budu najpametniji na Svijetu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 19:34

lejla je napisao/la:Stvarno ne znam kako mozete tvrditi nesto za sto nemate ama bas nikakav dokaz!! :roll: :roll: :roll: (ovo se odnosi na forumase)

Ja dosad nisam nista napisala o Misketu i Ciri jer, kao i vecini ovdje, jedino sredstvo informiranja su mi nasi vjerodostojni mediji koji pisu sve i svasta radi publiciteta i ulizivanja i nemam pravo da sad pisem o nekim teorijama zavjere jer nijednoj nisam bila svjedok (ponavljam, kao i vecina nas ovdje)

evo danas je momak postavi link pa slusaj sta kaze misimovic i kako tako brzo mijenja misljenje nije mi jasno
a sve naj bolje zelim misimovicu jer je stvarno igracina

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2009, 19:47

smijesni_ste je napisao/la:
lejla je napisao/la:Stvarno ne znam kako mozete tvrditi nesto za sto nemate ama bas nikakav dokaz!! :roll: :roll: :roll: (ovo se odnosi na forumase)

evo danas je momak postavi link pa slusaj sta kaze misimovic i kako tako brzo mijenja misljenje nije mi jasno

Najveci problem su napravili mediji...veliko je pitanje sta je sve doslo do Misimovica...i ja sam procitao milion Cirinih i njegovih izjava koje su kasnije demantirane...ne bi me cudilo da sutra opet nesto novo izadje...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 19:52

adnan24 je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:

Najveci problem su napravili mediji...veliko je pitanje sta je sve doslo do Misimovica...i ja sam procitao milion Cirinih i njegovih izjava koje su kasnije demantirane...ne bi me cudilo da sutra opet nesto novo izadje...
ma jarane ja nevjerujem nista vise dok ne izjavi pred kamerama ili vako telefonski poziv da ja cujem svojim usima a to sto mediji pisu to je 90% laz

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2009, 19:56

smijesni_ste je napisao/la: ma jarane ja nevjerujem nista vise dok ne izjavi pred kamerama ili vako telefonski poziv da ja cujem svojim usima a to sto mediji pisu to je 90% laz

Ja sam sad cuo na BHT izjavu Cirinu i on kaze kako su sad OK njih dvojica...ali volio bih cuti i Misketa jer ocigledno nije trebalo mnogo da se sve ovo rijesi...sad ne znam sta je zapravo i bio problem u svemu tome...valjda ce vrijeme pokazati

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 nov 2009, 19:57

ja se izvinjavam što ću lanut, al ko nas ovdje **** **** mu mater'na više :x

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 26 nov 2009, 19:59

Ni Alex Jones, pa ni David Icke nisu imali dokaz za postojanje Illuminata (Prosvjetljenih) i novog svjetskog poretka. Jednostavno su razmisljali svojim mozgom, proucavali sve to a ljudi su im se smijali ruku na srce ima takvih i danas.

Ali danas postoje dokazi o postojanju istih, o NSP i mnogo toga jos.

Najsmjesniji su ovi sto kazu, ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima :mrgreen: . Taj TV je najjace oruzje od svih. Ziva propaganda, za manipulisanje mase ljudi. Uvjeravali su nas tokom rata da Emir Kusturica brani Sarajevo na okolnim brdima, a on je sjedio u BG :roll: .Cak su i slike bile u vezi toga, da ne pricamo o propagandi sa druge strane Drine.

Ovdje je ulog bio ogroman, SP je nesto posebno i ako mislite da se sve rijesi na zelenom travnjaku onda zaista s' vama nesto nije u redu.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 20:03

KONGO je napisao/la:Ni Alex Jones, pa ni David Icke nisu imali dokaz za postojanje Illuminata (Prosvjetljenih) i novog svjetskog poretka. Jednostavno su razmisljali svojim mozgom, proucavali sve to a ljudi su im se smijali ruku na srce ima takvih i danas.

Najsmjesniji su ovi sto kazu, ja ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima :mrgreen: . Taj TV je najjace oruzje od svih. Ziva propaganda, za manipulisanje mase ljudi. Uvjeravali su nas tokom rata da Emir Kusturica brani Sarajevo na okolnim brdima, a on je sjedio u BG :roll: .Cak su i slike bile u vezi toga, da ne pricamo o propagandi sa druge strane Drine.

Ovdje je ulog bio ogroman, SP je nesto posebno i ako mislite da se sve rijesi na zelenom travnjaku onda zaista s' vama nesto nije u redu.
Tebe treba u Haag..Jako si esktreman i radikalan brate...Najgori si na cijelom forumu
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 20:06

Bob_Rock je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ni Alex Jones, pa ni David Icke nisu imali dokaz za postojanje Illuminata (Prosvjetljenih) i novog svjetskog poretka. Jednostavno su razmisljali svojim mozgom, proucavali sve to a ljudi su im se smijali ruku na srce ima takvih i danas.

Tebe treba u Haag..Jako si esktreman i radikalan brate...Najgori si na cijelom forumu
nemoj drug njega ja volim njegove postove ima se sta procitat koda ga je sidran pravio :mrgreen:

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 26 nov 2009, 20:11

Navijaci na kraju ispadose debili

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 20:11

Koji Sidran? Jel onaj Cigo iz Raspotocja?

:D :D :D :D

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 20:13

zehha je napisao/la:Navijaci na kraju ispadose debili
pa moj jarane uvjek navijaci i ispadnu debili staces oni se lako dogovore pare cuda prave

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 20:14

zehha je napisao/la:Navijaci na kraju ispadose debili
A Zehha jarane, mojne zamjerit, ti si se bio pravo naostrio, kao da trebamo u rat, ko kad je bila mobilizacija 1992, godine... :D :D :D

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 26 nov 2009, 20:16

Eki to podrumas moj

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 26 nov 2009, 21:14

rob do bagro je napisao/la:nema ja nista protiv tih fanatikosa sto su se osnovali u nasoj drzavi...govorom za ove u inostranstvu...oni imaju kesa mogu obic citav svijet...dok mi ovdje nemamo sta jest i pit i vjeruj mi da bi svak volio izdvojit novca da prati repku al se nema...

zivio ti meni...necemo vise spammat 8-)
Znam da nije tema ali samo istine radi.

Ti Momci sto su bili u Moldaviji oni su bili svi iz Bosne, sem dvojice, tako da ti tu tvoju o dijaspori mozes okaciti ocu o rep! A to sto nemas sta jesti, posaji mi adresu, pa cu ja obavijestiti javnu kuhinju i merhamet u Zenici da vise nebudes gladan, ili cu uputiti jedan kamion hrane od nas, jer smo poznati po krompiru, paprici i kupusu. A kad budes htjeo negdje da odradis gostovanje sa repkom posto bi volio, dodjes kod nas pa motiku u ruke pasha moj, odradis jedno mjesec dana u polju i imas dovoljno za jedno gostovanje, kod mene imas zagarantiran posao, ako znas voziti traktor dobro je, ako neznas negine ti motika.
Zadnja izmjena: ambrozija, dana/u 26 nov 2009, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
93,4 % " !!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 21:22

Miske ga zabija a vi se zalite tu nesto nikad vam ugoditi :lol: :lol: :mrgreen: i to mu ide sa dosta uspjeha :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 26 nov 2009, 21:28

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 nov 2009, 21:37

IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla :D :D :D :D :D
mB!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 nov 2009, 21:40

Mukiol je napisao/la:IHHHHHAAAAAAAA TTTTTTTTOOOOOOO ovo je bajramski poklon, nek su se pomirili idemo na evropsko zajedno sa CIRICOM I MISKETOM ZAJEDNO:::::tralalalalallla :D :D :D :D :D
Ma jasta, ojhaaaaaaa zajedno s Munibom i Kuresom idemo da pokorimo Evropu. :lol: :lol: :lol:

A sad sve ispocetka. Euforija je vec pocela.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.