Treba dati podrsku Papetu i momcima koji su dosli na domak Brazila, a koji ce ako bog da i izboriti plasman na svijetsko.
Naravno i tamo poslat momke koji su se izborili, a sto se tice tih poziva ostaviti to za prijateljske i naredne kvalifikacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svraka je tu vise forme radi da bi bio pozvan neko iz nase lige, pri tome niti je kapaciteta za repku niti ce minute dobiti. Dok se sa Saidom pretjeruje kao sto je obicaj kod nas. Momak ako nastavi raditi, kad bude imao kontinuiteta u igri i zadovolji struku treba dobiti poiziv, a ovako sad nije ni blizu realno gledajuci.Vandelanoitte je napisao/la:Huseinović je igračina za sve iz naše PL.Kad jedan Svraka može igrati(biti na klupi) može i Said.
Ma ako je zadovoljio dinamo treba ga zvati.. mislim ako vrsajevic moze il sta ja znam.. po meni je on vec zasluzio ALI treba ga zvati protiv Omanapropuh je napisao/la:Svraka je tu vise forme radi da bi bio pozvan neko iz nase lige, pri tome niti je kapaciteta za repku niti ce minute dobiti. Dok se sa Saidom pretjeruje kao sto je obicaj kod nas. Momak ako nastavi raditi, kad bude imao kontinuiteta u igri i zadovolji struku treba dobiti poiziv, a ovako sad nije ni blizu realno gledajuci.Vandelanoitte je napisao/la:Huseinović je igračina za sve iz naše PL.Kad jedan Svraka može igrati(biti na klupi) može i Said.
on im je najbolji igrac,inace vrhunski napadac,ne bi dzaba igrao u HSV-u! igrat ce on protiv BIH 100%.vjerovatno je dobio 7 dana odmora... kad on ne bi igrao ja bih vec potpisao 3:0 za Zmajeve....JerryLouis je napisao/la:Zna li neko zasto selektor Latvije nije pozvao Rudnevsa?
Jel povreda ili suspenzija u pitanju? Posto prema ss.ba igrac HSV-a nije na spisku.
LP
NIko ne kaze da treba istjerati MIreta(Misketa) nego da ako je ovaj povrijeđen i propušta duel sigurno da je HUsejnović jedino rješenje na mjestu 10tke,boljeg igrača nemamo,a on je sasviom solidan u odnosu na ostale koji već dobijaju pozive i prema tome zaslužuje poziv..propuh je napisao/la:Ne mogu vjerovat lik odigra par utakmica u dresu Dinama i to na kraju sezone kad je sve gotovo i odma ga zvat ma istjerat Mireta i ubaciti guzatog u prvi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.