Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

propuh
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la propuh » 21 maj 2013, 00:17

Ne mogu vjerovat lik odigra par utakmica u dresu Dinama i to na kraju sezone kad je sve gotovo i odma ga zvat ma istjerat Mireta i ubaciti guzatog u prvi tim.
Treba dati podrsku Papetu i momcima koji su dosli na domak Brazila, a koji ce ako bog da i izboriti plasman na svijetsko.
Naravno i tamo poslat momke koji su se izborili, a sto se tice tih poziva ostaviti to za prijateljske i naredne kvalifikacije ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 maj 2013, 00:20

Bilo bi lose da Miske ne mogne igrati nadam se da to nije nista ozbiljno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kenozoric10
Kontakt:

Post Postao/la kenozoric10 » 21 maj 2013, 00:21

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 2396_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Skin Diamond <3 :D

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 21 maj 2013, 00:41

Huseinović je igračina za sve iz naše PL.Kad jedan Svraka može igrati(biti na klupi) može i Said.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 21 maj 2013, 00:48

Vandelanoitte je napisao/la:Huseinović je igračina za sve iz naše PL.Kad jedan Svraka može igrati(biti na klupi) može i Said.
Svraka je tu vise forme radi da bi bio pozvan neko iz nase lige, pri tome niti je kapaciteta za repku niti ce minute dobiti. Dok se sa Saidom pretjeruje kao sto je obicaj kod nas. Momak ako nastavi raditi, kad bude imao kontinuiteta u igri i zadovolji struku treba dobiti poiziv, a ovako sad nije ni blizu realno gledajuci.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 maj 2013, 02:09

propuh je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Huseinović je igračina za sve iz naše PL.Kad jedan Svraka može igrati(biti na klupi) može i Said.
Svraka je tu vise forme radi da bi bio pozvan neko iz nase lige, pri tome niti je kapaciteta za repku niti ce minute dobiti. Dok se sa Saidom pretjeruje kao sto je obicaj kod nas. Momak ako nastavi raditi, kad bude imao kontinuiteta u igri i zadovolji struku treba dobiti poiziv, a ovako sad nije ni blizu realno gledajuci.
Ma ako je zadovoljio dinamo treba ga zvati.. mislim ako vrsajevic moze il sta ja znam.. po meni je on vec zasluzio ALI treba ga zvati protiv Omana

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 21 maj 2013, 07:55

jah a eto ibričić u nekom sfdffdlfasdkčfsporu koji je sigurno slabiji od dinama, je zasluzio poziv (treba li reci da tamo grije klupu i šuta penale i"trazi ga besiktas :D ) a u repki nepokretan i smijesan na terenu...
to sto saida pamtite kao GUZU, 100 kg (a i tad je ove nase reprezentativce bacao na nos) onda dobro pogledajte

[youtube][/youtube]

koliko je samo na brzini i pokretljivosti dobio.... a i on sam izgleda perfektno .. slika

Uploaded with ImageShack.us i fizički je spremniji od svakog igrača u premjer ligi
glupa je prica KO JE DO SAD pozvan treba i dalje a to vodi i prici kako i u brazil treba voditi iste igrace...
Zamisljam gubimo 1-0 20 min do kraja i ulaze svrsko/svraka/ibriicic :lol: :lol:
dok kada imas ovog majstora sa lloptom vrlo je vjerovatno da ce napraviti nesto
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 maj 2013, 08:46

Said zasluzuje poziv vec godinu dana i dok je igrao za Sarajevo sa 10 kg viska je bio majstor i imao je snage za 20 minuta, a sto nam realno i treba.
Sada sigurno moze izgurati 45 minuta u visokom ritmu. Dovoljno da zamijeni Dzeku, Ibija, pa cak i Misketa.
Covjek nam daje novu dimenziju u igri, a mislim da ce tesko narusiti atmosferu jer je tu Spaha vaspitac, nema kod njega zaje.bancije, samar, dva i Said ima da slusa ko bubica.

Sto se tice treceg golmana, poziv treba dobiti Buric koji je za Fejzica Begovic.

Svraku ocekujem na spisku jer Safet daje podrsku nasim klubovima da dobiju koju kintu za ove igrace.
Bit ce zanimljivo kako ce Pape sklopiti ekipu jer jacamo iz dana u dan.

Neka idealna formacija ako Miske bude povrijedjen je:

Begovic
Mujdza
Salihovic
Spahic
Zukanovic
Zahirovic
Medunjanin
Pjanic
Lulic
Vedo
Dzeko

Na klupi bi imali Saida prije svega, Pandzu, Ibricica koji mogu konkurisati za zamjene.

Falit ce dosta i Miske i Vranjes ali takav je zivot nadam se da ce se sto prije vratiti u formu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 maj 2013, 14:13

Medunjanin umjesto Misketa (ako bude povrijeđen) i to je to.. S tim da će Pjanić često odlaziti desno , a Medunjanin u sredinu i obratno ... Nema tu puno kalkulisanja , ne smijemo dopustiti da zbog jednog igrača pobijeda dolazi u pitanje.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 21 maj 2013, 15:18

Zna li neko zasto selektor Latvije nije pozvao Rudnevsa?
Jel povreda ili suspenzija u pitanju? Posto prema ss.ba igrac HSV-a nije na spisku.

LP

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 maj 2013, 15:25

Ja mislim da je suspenzija ...

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 21 maj 2013, 15:47

Sada sam pogledao na tm-u, pise da je u 5 utakmica zaradio 1 zuti karton..
Dakle suspenzija nije u pitanju .. Cudno je svakako da je samo 2 napadaca pozvao .. Ufurao se na jednog velikog strucnjaka :-)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 maj 2013, 16:09

JerryLouis je napisao/la:Zna li neko zasto selektor Latvije nije pozvao Rudnevsa?
Jel povreda ili suspenzija u pitanju? Posto prema ss.ba igrac HSV-a nije na spisku.

LP
on im je najbolji igrac,inace vrhunski napadac,ne bi dzaba igrao u HSV-u! igrat ce on protiv BIH 100%.vjerovatno je dobio 7 dana odmora... kad on ne bi igrao ja bih vec potpisao 3:0 za Zmajeve....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2013, 17:15

Zato sto je ono spisak za Katar i Tursku, a ne za BiH. Mislim da ce Caunu i Rudnevsa naknadno pozvati, jer su na odmoru.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2013, 17:20

Rudnevs im je najbolji igrac, ali za repku dao jedan jedini gol. I on je niko i nista, samo mozemo sami sebe pobjedit u Rigi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 maj 2013, 17:22

Said je imao 91kg na onu svoju visinu to je strasno za fudbalera ali je sada u odlicnoj formi,sredio se covjek :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 maj 2013, 18:02

propuh je napisao/la:Ne mogu vjerovat lik odigra par utakmica u dresu Dinama i to na kraju sezone kad je sve gotovo i odma ga zvat ma istjerat Mireta i ubaciti guzatog u prvi tim.
NIko ne kaze da treba istjerati MIreta(Misketa) nego da ako je ovaj povrijeđen i propušta duel sigurno da je HUsejnović jedino rješenje na mjestu 10tke,boljeg igrača nemamo,a on je sasviom solidan u odnosu na ostale koji već dobijaju pozive i prema tome zaslužuje poziv..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 maj 2013, 18:07

Ne kontam što ste se " svezali " Rudnevsa. :?
Jel igrao prvu ? Jeste. Jel išta u prvoj napravio ? Nije.
Igrao je sat vremena, i jedino što je uspio zabilježiti u svoju statistiku je žuti karton.
Ako budemo igrali ozbiljno, u šta ne sumnjam, ekipa kao što je Latvija nam ne bi trebala napraviti nikakav problem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 maj 2013, 18:12

Ja mislim da je ovo prvi put da se uopste ne trebamo brinuti pred utakmicu, jer realno oni nama ne mogu nista.

Sem toga stadion ce biti pun nasih navijaca. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 maj 2013, 20:27

Jesu neki navalil na Saida? Šta Vam je ljudi? Čovjek od 2008.-2013. godine odigrao 54 zvanične utakmice :o i u tom periodu od PET godina dao 11 golova. Pa ljudi u jednoj sezoni odigraju utakmica, koliko je Said odigrao za PET godina. Uozbiljite se!

Neka odigra dvije sezone 50 utakmica da 10-15 golova i to svojim radom argumentuje, a ne ovako dao čovjek dva gola i hajmo u repku. Smiješno. :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.