FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Oxidenks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 23:03

reks je napisao/la:Evo večeras sam ponovo dobio odgovor zašto Željo,zašto treba stajati (ne samo stati nego STAJATI)iza mladjeg Osima.Čovjek koliko god da analizira svoj klub stalno priča i propagira BiH fudbal.Dio svog izlaganja u kojem objašnjava kako i zašto je šampion on potencira želju da BH fudbal napreduje.Čak mu smeta što nije imao jaču konkurenciju zarad dobra opet našeg fudbala.
Da se vratim na sve ono što je karakterisalo samu završnicu,proslavu ,pad entuzijazma itd itd.Sjajne su slike iz Titove i neka ih,neka sjećanja.Stvar treba pojednostaviti.Gledam proslave velikana u evropi i vidim prostor za igrače ,dodjelu medalja i milion konfeta.Nema tamo ni Tifa ni Z.Pušenja ni inih,ko hoće da ih sluša ima koncert.Dakle ne treba izmišljati toplu vodu.Niti mi imamo pare za velike spektakle.Ljudi to košta i to pravo.Tu su u pitanju desetine hiljada maraka.Valjda je jasno gdje su potrebnije.
Imamo kontinuitet,vizija očito postoji.Jedino me pokolebaju malo ovi odlasci kao ovaj Cvikin.Jednostavno se bojim da vrijednim ljudima u našem Želji ne puca film.U svakom poslu moraš imati radilice,ja nisam insajder ali neko će morati biti desna ruka a bojim se da je to Cviko bio.Ovu godinu smo apsolvirali.Kako dalje u ovoj besparici i političkom beznađu.Bez podrške države je nemoguće,kad nemaš leđa nemaš ni progres.Pitaju kako smo nekad sa domaćim snagama prišli polufinalu i čuvenom Realu.Jednostavno razlika u uslovima treninga,priprema,kompletne logistike je bila manja.Tadašnja zemlja je imala kvalitet,dobre terene i gle čuda kontinuitet sazdan u legislativi.Danas smo mi na oranici a ostali?Ostale možemo vidjeti samo na slikama.
Kuda god kreneš na pare dođeš.Svi ali baš svi se kunu u Amara ali kad je čuti tog čovjeka tu nas nema.Fino veli da bi sa tih 100000 milja mogli biti bliže kampu ali đaba važnije je baciti tu hebenu baklju nego pomoći svom klubu.Nije pamet skupa samo je nema kupiti.Doduše zaboravio sam na one na zapadu i sjeveru što snimaju te čuvene bakljade.Oni su nam najpreči.Iskreno se nadam da će Gredić i društvo napokon silne kazne ispostaviti obezbjeđenju i inim agencijama jer oni debelo naplaćuju svoj nerad.
Igrački kadar ne spominjem jer znam da iz prazne ne puca i jer vjerujem struci.I na kraju ovog dugog posta da se zahvalim za ovu sezonu Booccaciu.Avlamiu.Piletu,Đoletu.Raideru,Bagrcavom jer sam zaista uživao u njihovoj predanosti našem Želji i njihovim komentarima
U ovoj posljednjoj recenici ti fali i moj nik, inace sam poznat kao mrle :lol: :lol: Salu na stranu. Fino si ti ovo sastavio, oci me zabolilem, samo odvajaj. :)

Ma Amar nam je svima otvorio oci. Trebamo se voditi onako kako on prica, a to je da nece da se ulaze u jake igrace, jer nam je liga u nekoj stvari i nemas postenog kluba da valja.

Volim ga sto je realan, nije sampion svemira i svaka mu je recenica na mjestu, iako nekad zna bas pretjerati s glupiranjem, ovih dana je ozbiljan.

Mislim da je on siguran i da zna da ovaj tim je nikakav a to je rekao indirektno. Samo mora popustiti njegov inat, sad smo mogli opet imati Zebu, a mozda ga nikad ne izgubiti, mogli smo imati Kajkuta i dosta jos igraca koji zbog njegovog inata nisu, a htjeli bi, to svi znamo.

Jedino mu ja to zamjeram, ostalo se nadati da ce doci neki jaki ljudi u klub, a kakav crni Konjic.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 20 maj 2013, 23:06

Dialiba danas na carsiji s trebom, ma ko daj domaci, doduse onaj s memli strane (po nacinu na koji se zaebava s onim sto zito prodaje, ccc), lijepo je sto je dosao, svaka mu cast

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 maj 2013, 23:07

http://s.****/vijest/55136.html" onclick="window.open(this.href);return false;

HAJDE LAZARE :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 maj 2013, 23:08

"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen:

Salim se, izuzetno drag igrac ali........
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 maj 2013, 23:11

[youtube][/youtube]

Lazo je ljudina,ali ljudi valjda treba da idemo naprijed, a ne da se vracamo unazad

PS- skidam mu kapu za onu golcinu prije nekoliko dana...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 maj 2013, 23:15

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 maj 2013, 23:17

[youtube][/youtube]

Covjece, sto se ismijah

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 23:17

alan ford 26 je napisao/la:"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"

Ako cemo realno pisati Lazar je pet klasa bolji spic od Adilovica, samo sto je Lazo imao pritisak da mora zabiti gol, a ko je ikad igrao fudbal zna kako je to tesko.

Opet je ispao ljudina Amar mu nudi ugovor, on kaze nisam davao golove, ne zasluzujem da ostanem i hvala svima. To se cijeni, volio bih ga opet vidjeti iako mislim da je to nemoguce.

Nije kao pojedini papci u nasem timu koji se prodaju za dvije tekme.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 maj 2013, 23:20

Oxidenks je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:"Popović: Postoji mogućnost da se vratim na Grbavicu, Željo je moj klub"

Ako cemo realno pisati Lazar je pet klasa bolji spic od Adilovica, samo sto je Lazo imao pritisak da mora zabiti gol, a ko je ikad igrao fudbal zna kako je to tesko.

Opet je ispao ljudina Amar mu nudi ugovor, on kaze nisam davao golove, ne zasluzujem da ostanem i hvala svima. To se cijeni, volio bih ga opet vidjeti iako mislim da je to nemoguce.

stvarno nemam vise zivaca za ovog lika,daj jesi li dijete ali sve baca na to da si pitarcina koja provocira i to i jesi uklonite ovo smece vise sa foruma ljudi
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 23:23

old school je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:

stvarno nemam vise zivaca za ovog lika,daj jesi li dijete ali sve baca na to da si pitarcina koja provocira i to i jesi uklonite ovo smece vise sa foruma ljudi
Sto, bas sam fino napisao ??? :lol:

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 maj 2013, 23:26

Lazo je ispao ljudina, nema sumnje, borio se svaku tekmu i u to nema sumnje ali ja iskreno ne bi volio da on bude
prvi izbor za napadaca, ionako nema ko da da gol od ovi sadasnjih igraca. Kao ste neko vec napisa treba da tezimo
boljem a ne da se vracamo unazad, ukoliko je to moguce. Btw ja bi volio vidjet Zebu ponovo u najdrazem dresu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 23:28

alan ford 26 je napisao/la:Lazo je ispao ljudina, nema sumnje, borio se svaku tekmu i u to nema sumnje ali ja iskreno ne bi volio da on bude
prvi izbor za napadaca, ionako nema ko da da gol od ovi sadasnjih igraca. Kao ste neko vec napisa treba da tezimo
boljem a ne da se vracamo unazad, ukoliko je to moguce. Btw ja bi volio vidjet Zebu ponovo u najdrazem dresu.
Nece ti Amar pogaziti svoje rijeci. Zaboravi Zebu. Nazalost.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 maj 2013, 23:29

Oxidenks je napisao/la:

O
ako cemo realno pisati upravo poredjenje popovica i adilovica pokazuje koja smo mi gamad od navijaca naravno ne vecina al eto , adilovic ove dvije godine se nadavao golova i golova i opet mu raja trazi dlaku s druge strane popovic koji je igrao eto dvije godine je davao golova koliko je davao :lol: i raja ga gotivila (iskreno vise mi se cini zbog zajebancije i ima srece sto su rezultati bili inace bi njemu bilo pakuj kofere ) , popovica sam cijenio radi borbenosti al kad bi birao izmedju ova dva adilovic bez sumnje nas prvi spic ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 maj 2013, 23:30

bob je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:

O
ako cemo realno pisati upravo poredjenje popovica i adilovica pokazuje koja smo mi gamad od navijaca naravno ne vecina al eto , adilovic ove dvije godine se nadavao golova i golova i opet mu raja trazi dlaku s druge strane popovic koji je igrao eto dvije godine je davao golova koliko je davao :lol: i raja ga gotivila (iskreno vise mi se cini zbog zajebancije i ima srece sto su rezultati bili inace bi njemu bilo pakuj kofere ) , popovica sam cijenio radi borbenosti al kad bi birao izmedju ova dva adilovic bez sumnje nas prvi spic ;)
A vidis ko je pisao ovaj post i ti ga smatras ozbiljnim za raspravu ccc

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2013, 23:31

Ne valjaju ni jedan,pravi spic ne fula prilike poput one u širokom,ne fula po 2 penala u sezoni itd da ne bude da ga ne volim :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 23:33

bob je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:

O
Ma dobro svako ima svoje misljenje. Naprimjer svi psuju Svraki i Jamaku posebnu a oni su nasa djeca i sigurno su bili jedni od najvecih talenata BH fudbala kao omladince pogotovo ovaj drugi. Raju mu psuju kao ne zna, a nisu svjesni da sta god napravi Zolotic, Svraka, Jamak, Adilovic usere blago receno, a vrhunac svega je kad u finalu u dvije tekme NIJE HTIO DA ZABIJE GOL u najmanje tri sanse.
A Jamak i Svraka su odlicni igraci, sta god ko pisao.

To nisu igraci Zelje, to su prodane duse. Oni koji su malo upuceniji znat ce sta pisem. A ovi sto pisu ja pitar :lol: :lol: Samo sam realan i pisem ono sto mislim, a to sto ce se pojedinci ovdje nesto dizati, i napdati, blago receno libo me.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 maj 2013, 23:35

arelinho je napisao/la: A vidis ko je pisao ovaj post i ti ga smatras ozbiljnim za raspravu ccc
iskreno nemam pojma ko je ni kakve postove pise al opcenito sam napiso post jer ne misli samo on tako dosta postova je bilo pisano u tom kontekstu prije al eto , mislim da ovu temu treba zakljucati do tamo sedmicu prije prve utakmice jer ce sad poceti se javljati svi sa nekim inf. koje su dobile od komsije , dajdje, nane itd. :lol: :lol:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 maj 2013, 23:42

likusa je napisao/la:Ne valjaju ni jedan,pravi spic ne fula prilike poput one u širokom,ne fula po 2 penala u sezoni itd da ne bude da ga ne volim :mrgreen:
ma nije poenta u kvalitetu da imamo sredstava nasli bi mi boljeg al treba cijeniti ono sto imamo , adilovic se nafulao al vala je i zabijao ;)

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 20 maj 2013, 23:48

likusa je napisao/la:Ne valjaju ni jedan,pravi spic ne fula prilike poput one u širokom,ne fula po 2 penala u sezoni itd da ne bude da ga ne volim :mrgreen:
U pravu si...al se mora reci da se Lazo ne moze porediti sa Adilovicem,ako nista bar zbog efikasnosti,i sto neko napisa raja su vise iz zajebancije zagotivila Lazu,a meni je nerve kidao bas kao i Adil s'vrjemena na vrijeme...
Amare hvala ti...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 maj 2013, 23:49

Oxidenks@ diejte drago vidi se da nemas 12 godina de se odjavi sa foruma molim te.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 49 gostiju.