Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 20 maj 2013, 21:34

Možda ode na godišnji. :)

A ne sad stvarno, hvala mu za sve što je učinio za klub, ali vrijeme je da se rastanemo. Ostat će upamćen kao ikona kluba tj. jedna od njih jer je najbolje godine svog života i najbolje partije dao Arsenalu. bio je nevjerovatno konstantan do ove sezone kada su ga povrede uništile nažalost. Sve najbolje mu želim.
Ivan Gazidis: "Our majority owner Mr Kroenke has made it clear that while it's an achievement to make the Champions League our ultimate objective is to win the major trophies. We all share that clear ambition and will be driving the Club forward to achieve it. Arsène and I have already been planning what we need to do to strengthen so we are better placed next season.

“One thing is certain. The Club is in a very strong position to move forward and our form of losing just one of our last 16 Premier League matches shows that we have a solid foundation on which to build for success.”
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 maj 2013, 21:59

Slažem se s kolegom samo željo,Arsenal treba puno više od 70 milja funti kolko se spominje da bi postao konkurentan za naslov.Trenutno ekipa nema niti jednog WC igrača,nekoliko ih je blizu ali nisu još WC igrači.City,Chelsea i United imaju nekoliko njih koji mogu napraviti razliku i još će se dodatno pojačat.Nama trebaju odma trebaju gotovi igrači koji će biti u stanju raditi razliku za tim,a ne opet neki golobradi i neiskusni igrači koje će trebat čekat nekoliko sezona.Trebamo kupiti golmana,stopera,desnog bočnog,defanzivnog zadnjeg veznog,možda 1 krilo i 2 napadača.To bi trebalo 7 igrača,od kojih bi bar 4-5 trebala biti provjerena dok 2 mogu biti mlađa.U suprotnom nas čeka opet borba ulazak u Lp.Po meni 1 favorit za titulu sljedeće sezone će biti Chelsea s Mourinhom koji pozna klub iznutra i neće mu trebat vremena za neku prilagodbu.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 maj 2013, 22:00

:lol: nou koment . odmaram od foruma
Vođa zna.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2013, 22:03

nedim1993 je napisao/la:odmaram od foruma
Praviš društvo Vedi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 maj 2013, 22:03

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Đe je on ? :mrgreen:
Vođa zna.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 maj 2013, 22:05

nedim1993 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Đe je on ? :mrgreen:
Posjeti temu o nježnijem spolu i sve će ti biti jasno :mrgreen:

Da ne bude off :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 maj 2013, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 maj 2013, 22:07

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haj fala ti na ovome, nasmija me od srca :mrgreen: :lol: . Šta ćeš tako je to u pubertetu :mrgreen: .

Ja odmaram od stručnjaka koji bi da troše po 150 miliona po sezoni :? :roll:
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 maj 2013, 22:34

nedim1993 je napisao/la: Ja odmaram od stručnjaka koji bi da troše po 150 miliona po sezoni :? :roll:
I meni svaki put pritisak dignu takvi stručnjaci.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 20 maj 2013, 22:41

Marsal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: Ja odmaram od stručnjaka koji bi da troše po 150 miliona po sezoni :? :roll:
I meni svaki put pritisak dignu takvi stručnjaci.
Ma dobro brate, ponijelo ga. :mrgreen:
Ali realno ne treba ovoj ekipi toliko. Čak šta više, kad se sve rasproda + 12m funti koje smo dobili za plasman + tv prava za sljedeću sezonu, imaš sasvim pristojnu svotu za dovođenje igrača.
Ne znam sad koliko bismo dobili za TV prava, ali eto računaj da ćemo dobit barem 15-16 miliona za sav otpad iz ove ekipe (Sagna, Squillaci, Park..), to je u startu oko 30m funti, bez ikakvih njihovih para u tome. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 maj 2013, 22:57

Meni je smijesno kako su ti superjaki Chelsea i City samo nekoliko bodova iznad Arsenala. Smijesno je to sto se oba kluba obrukaju posteno, ne prodjose ni grupu, ove jadne razvali jadni Atletico. Ali opet cemo zakljuciti da obje te ekipe imaju boljih prvih 11. Arsenal nije imao neku igru ove godine, ali nije vala ni jedan od ova dva smijesna kluba. I da nemojte samo spominjati ove medjusobne utakmice, 2 od 4 rijesio sudija.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 maj 2013, 22:58

nedim1993 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haj fala ti na ovome, nasmija me od srca :mrgreen: :lol: . Šta ćeš tako je to u pubertetu :mrgreen: .

Ja odmaram od stručnjaka koji bi da troše po 150 miliona po sezoni :? :roll:
Ko je rekao PO SEZONI?

Arsenalu treba toliko jer nije ulagao vec godinama!! Pa se nakupilo.
Ne kazem da treba svake sezone 150. Ne utrpavaj mi rijeci.

ETO RECI MI TI KOLIKO ARSENALU TREBA PARA DA BUDE BOLJI OD CHELSEA, UNITEDA i CITYJA??

Hajde molim te reci mi koliko treba uloziti?

Mislis da se sa 50 miliona mogu prestici City, Chelsea i United?? :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 maj 2013, 23:07

Dobar defanzivni 20, dobro krilo 20, back up bek 5, back up stoper do 10, back up spic 15.

70 miliona. Capoue ne bi kostao 20, krilo bi mozda kostalo i vise.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 maj 2013, 23:10

ja bi bio najsretniji kad bi uložiči ČAK 50 miliona ovog ljeta. U najmanju ruku Arsenal bi bio konkurentan za naslov sa toliko uloženog novca u jednom prelaznom roku a da pritom niko važniji ne ode.

Zaboravljaš da mi na klupi imamo Wengera 8-)
Vođa zna.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 maj 2013, 23:12

treba nam pravi špic koji će većinu šansi metnut a ne Higuan.polovnjak kojem treba 10 šansi za gol.Prava špica dođe preko 40 milja koja bi bila dodatna kvaliteta na ovu ekipu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2013, 23:17

AllGunsBlazing je napisao/la:Dobar defanzivni 20, dobro krilo 20, back up bek 5, back up stoper do 10, back up spic 15.

70 miliona. Capoue ne bi kostao 20, krilo bi mozda kostalo i vise.
Zašto back up stoper i špic? :?

Ostalo je ok, mada ukoliko ode Sagna, mogao bi tu i pravi bek, a ne neko ko će mijenjati Cviju. :mrgreen:

Ja sam uvijek za to da se dovede neko ko je kvalitetniji od trenutnog prvog izbora (recimo napadač koji bi Girouda poslao na klupu). :mrgreen: Mišljenja sam da Arsenal ne može napasti prve 3 pozicije sa Giroudom kao prvim napadačem. :)

Jednako je i sa stoperskom pozicijom. Kos je odličan - po meni u top 3 stopera, ako ćemo gledati ovu sezonu, al' ja bih ga upario s boljim igračem od Mertea. Nijemca bih 'ladno stavio na klupu, pa nek uskače po potrebi.

Ne znam, ovako ja vidim mogući napredak. Pojačavaš klupu tako što pojačavaš prvih 11. :D
A, što se tiče prodaje - Arshavin, Sagna ( :?: ), Gervinho, Vermaelen i riješiti se "budala" koje su na posudbama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 maj 2013, 23:20

SamoZeljo je napisao/la:

Ulaže Wenger samo na pogrešne igrače. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 20 maj 2013, 23:22

Naravno da treba spic. PRAVI SPIC!
Arsenalu treba spic kao npr. Aguero ali takav kosta 45 miliona.
Inace, Arsenal nema spica, tako da nije logicno dovoditi zamjenu za ono sto nemas. (da se ne lazemo)

Arsenal je prije par godina mogao biti konkurentan za titulu sa 50 miliona. Sad je to cifra koja je potrebna da ostane konkurentan ali za mjesto u LP. Vise od toga ne mzoe sa tako malo para.

Sto se tice trenera, nece ni konkurenti ostati bez njih. Onaj iz Reala ce u Englesku a i onaj iz Malage vrlo vjerovatno. Jos ce im se dati para da posloze tim kako oni hoce...

Ja vec sada vidim Chelsea jak k'o beton. Taj osjecaj nemam za Arsenal ali nadam se da ce me Wenger ovaj put demantovati i napokon dovesti bar 2-3 igraca kako treba.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 maj 2013, 23:24

Saurman je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:

Ulaže Wenger samo na pogrešne igrače. :)

umjesto 1 pravog igrača,on kupi 3 polovna :mrgreen:

pravi špic bi bio samo 80% od ovih 70 milja,a gdje su još golman,desni bočni,stoper,zadnji vezni :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 maj 2013, 23:26

Zato sto je Giroud sposoban dati nekih 20-ak golova u ligi. Sasvim dosta za Arsenalovog spica. Arsenalovi vezni igraci daju mnogo golova, i potreban je samo spic koji daje preko 15 i to je to. Od odlaska Henrya u 6 godina samo 2 godine su Arsenalovi spicevi imali 30+ golova, a 4 su bili slabi. Uz to Giroud radi mnogo vise od golova, vidio si protiv NC-a sta uradi cim je usao, znaci osjeti se na igri sto je veoma bitno.

Jenkinson treba nekog beka koji ce ga gurati da napreduje cisto da se ne desi Wojo slucaj. A Jenki i sad moze igrati prvog beka u Arsenalu, ne bi bio u vrhu bekova, ali nije ni pri dnu. Uz to taj bek treba biti stariji kako bi dopustio i igranje Bellerina koji je stvarno veliki talenat. I cisto opet da se odrzi izbacivanje igraca iz Arsenalove akademije.

Arsenal jedino sto treba(od jace kvalitete igraca) jeste to krilo, ali pravo krilo bez ovih hibrida moze i na ovo i na ono, vec krilo sa brzinom driblingom i po mogucnosti boljom glavom nego Gervinho. Uz to treba i defanzivnog, malo jaceg, jer je Tiote udarao ove nase kako je htio, to se ne smije desavati.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 maj 2013, 23:28

Aguero klasa,igra 2,3 sezone za city a ove sezone zabio 12 golova,1 više od Girouda,koji je flop

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.