Ako znaš ko je Ivo Rogalo onda se zacrveni, nemoj pričat gluposti, ti si jedan običan izdajica hrvatskog naroda, oćeš da nam klub vodi ulica ko Hajduku, pogledaj gdje su oni a gdje smo miLillard je napisao/la:Da, kao sto je on u direktnoj vezi s Bogom![]()
Sportfanatik je napisao/la:Ako znaš ko je Ivo Rogalo onda se zacrveni, nemoj pričat gluposti, ti si jedan običan izdajica hrvatskog naroda, oćeš da nam klub vodi ulica ko Hajduku, pogledaj gdje su oni a gdje smo miLillard je napisao/la:Da, kao sto je on u direktnoj vezi s Bogom![]()
sta je 15.6Sportfanatik je napisao/la:On mi je izvor informacija iz Dinama, on i Maminjo su kao prst i nokat. Ne vjeruj, sjeti me se 15.6.
strpi seLillard je napisao/la:sta je 15.6Sportfanatik je napisao/la:On mi je izvor informacija iz Dinama, on i Maminjo su kao prst i nokat. Ne vjeruj, sjeti me se 15.6.
yebiga bit ce guzve...badblueboylivno je napisao/la:Ide sam, naravno. Za drugog nije uspio nabaviti ulaznicu.
Ja mu vjerujem da je u izravnoj vezi sa Maminjom. Čakštaviše, sram me reći i u kakvojSportfanatik je napisao/la:Ako znaš ko je Ivo Rogalo onda se zacrveni, nemoj pričat gluposti, ti si jedan običan izdajica hrvatskog naroda, oćeš da nam klub vodi ulica ko Hajduku, pogledaj gdje su oni a gdje smo miLillard je napisao/la:Da, kao sto je on u direktnoj vezi s Bogom![]()
Pa i Maminjo je bio protiv CanjugeSportfanatik je napisao/la: Vi bi radije ulicu, bilo se i protiv Canjuge, sad je i protiv Maminja.
Kad pomislim da ne mogu napraviti ništa gluplje, Maminjo i co. me uvijek iznova iznenadi...P.S. Ne znam jel iko napisao, podno južne tribine otvorena kapelica sv.Josipa
Kapelica na San Siru je OK, kao i prostorija za molitvu igraca muslimana na St.James Parku. Svugdje je sve normalno, a kad se isto uradi u Dinamu onda nije. CudnoSportfanatik je napisao/la:Zašto je glupo napraviti kapelicu, mjesto za mir igračima i stručnom stožeru?
E pa, da je kapelica izgrađena u nekom drugom vremenu, vjerovatno niko ne bi imao ništa protiv, ali u ovakvim okolnostima kad inicijator građenja kapelice - proklinje, nabija na k...c, psuje Boga s kojim je u direktnoj vezi - onda ta kapelica nema nikakvog smisla, jer znamo svi iz kojeg je razloga tu. Ne se pravit blesav.Signore je napisao/la:Kapelica na San Siru je OK, kao i prostorija za molitvu igraca muslimana na St.James Parku. Svugdje je sve normalno, a kad se isto uradi u Dinamu onda nije. CudnoSportfanatik je napisao/la:Zašto je glupo napraviti kapelicu, mjesto za mir igračima i stručnom stožeru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.