Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Transfer news: Arsene Wenger to spend in summer to help Arsenal kick on
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8723801/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8723801/" onclick="window.open(this.href);return false;
@SamoZeljo de se malo ouzbilji kad pričaš o tim ciframa jbt. čuj 150 miliona. Pa možeš kupit čitavu ekipu za 150 miliona 

walcott."We don’t want celebrations for the Champions League [qualification], we want to be challenging for the title. That is our next goal."
Vođa zna.
-
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto obracate paznju na Mandraxa, ubilo ga sunce u glavu na onom kamenu dole.
Celik!3,2,2.
Jes mi ga zao,navikao da bude bez trofeja dok je igrao u Arsenalu,pa se obradovao trofeju ko dijete slatkisimaneo je napisao/la:Vidi Songa![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pripazi ti na svoju glavu oko moje.AllGunsBlazing je napisao/la:Sto obracate paznju na Mandraxa, ubilo ga sunce u glavu na onom kamenu dole.
Kako si kren'o fasovat' ćeš sijede u 16-oj.
Vedo tebra odlican ti je onaj post, to je to. Svaka cast Bgm pametan si ti mladić.
Evo čitam, dobićemo 12 miliona samo od plasmana. Fino Bgm. Može se kupit dobar igrač samo od tih para, ali sretniji bih bio kad bismo iskeširali nekih 30ak, i više miliončića za WC igrača, koji će sam povuć' ekipu kad ne ide, koji će nać načina da stvori gol šansu kad smo sve karte ispucali. A to je bilo često ove sezone. Ono yebeno kruženje oko šesnaesterca i dodavanje dok se lopta ne izgubi
Smučilo mi se to više, to me najviše nerviralo ove sezone. Ne bi niko probao šut pa da im za lijeka treba.
To su neki moji snovi jer Wengo neće nikad dat' 30 miliona za jednog igrača, ma kakav god da je.

Evo čitam, dobićemo 12 miliona samo od plasmana. Fino Bgm. Može se kupit dobar igrač samo od tih para, ali sretniji bih bio kad bismo iskeširali nekih 30ak, i više miliončića za WC igrača, koji će sam povuć' ekipu kad ne ide, koji će nać načina da stvori gol šansu kad smo sve karte ispucali. A to je bilo često ove sezone. Ono yebeno kruženje oko šesnaesterca i dodavanje dok se lopta ne izgubi

To su neki moji snovi jer Wengo neće nikad dat' 30 miliona za jednog igrača, ma kakav god da je.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne valja izlaziti napolje dok su ovolike vrucine, nije dobro za glavu kao sto vidimo u tvom slucaju.mandraX je napisao/la:
Pripazi ti na svoju glavu oko moje.
Kako si kren'o fasovat' ćeš sijede u 16-oj.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Oli Price-Bates @OliPriceBates 26m
Jovetic yesterday: "I would be keen for a move to London at some point in the future," #afc

sad bi najbolje bilo do augusta otici na pauzu (sta se foruma tice), posto sljede suplje price, izmisljeni transferi i slicno. 

1. Mikel Arteta: 2517
2. Michael Carrick: 2443
3. Yaya Toure: 2246
4. Santi Cazorla: 2145
5. Steven Gerrard: 2042
igrači sa najviše tačni pasova ove sezone
2. Michael Carrick: 2443
3. Yaya Toure: 2246
4. Santi Cazorla: 2145
5. Steven Gerrard: 2042
igrači sa najviše tačni pasova ove sezone
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Očekujem od tebe šta vala, ne moraš visiti po onim kafama doleHenderson je napisao/la:
P.S. Ne da mi beba da pišem.
Naravno da sam pročitao.

Poštuje se.

Hvala ti brate.@Fourth
Brate odličan post, samo nastavi tako da pišeš
Poštujem Edi.ja sam do kraja pročitao

Hvala brate.Fourth svaka ti dala za onaj post, uživao čitajući, češće ove romane piši

PS. Možeš i ti pisati ba, ne rise, samo ti je mrsko ko što reče Maršal.

znam, nisam ništa drugo ni očekivao,ti si najveći kritičar mog stvaralaštva.nemoj da se brineš, ja sam pročito
a i nije vala nešto

Hvala brate moj.Kolega DoVe odličan post. Takodje, pročitao sam ga do kraja.

Hvala vam svima, jbg ja znam da ima ljudi koji pišu od mene bolje 100 puta, al' eto ja sam se potrudio, dao sam sve od sebem, al kako ono kažu ''uvijek može bolje'', pa tako i u ovom slučaju je moglo, al' eto drago mi je što je moj tekst naišao na pozitivne kritike.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Marsal
- Kontakt:
Dobre vijesti za BigBanga. Arsenal želi dovesti Arbelou.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
auuu kakvo bi alvaro bio pojacanje...Marsal je napisao/la:Dobre vijesti za BigBanga. Arsenal želi dovesti Arbelou.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arbeloa i Yaya Banana.BigBigBang je napisao/la:auuu kakvo bi alvaro bio pojacanje...Marsal je napisao/la:Dobre vijesti za BigBanga. Arsenal želi dovesti Arbelou.
Dominacija !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Marsal
- Kontakt:
On i Jenki za desni bek, idealno. Jedini problem po meni predstavljaju njegove godine, ali mislim da pred njim ima još najmanje 2 sezone dobrog fudbala, taman dovoljno da Jenki i Bellerin dosegnu potrebni nivo.BigBigBang je napisao/la: auuu kakvo bi alvaro bio pojacanje...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arbeloa ?

Najbolji desni bek današnjice.Edin.- je napisao/la:Arbeloa ?![]()
![]()
![]()

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nego koliko po tvom misljenju treba da bi Arsenal bio bolji od Uniteda, Chelsea i Cityja?nedim1993 je napisao/la:@SamoZeljo de se malo ouzbilji kad pričaš o tim ciframa jbt. čuj 150 miliona. Pa možeš kupit čitavu ekipu za 150 miliona
walcott."We don’t want celebrations for the Champions League [qualification], we want to be challenging for the title. That is our next goal."
150 miliona eura je 4-5 dobrih igraca. Nesto kao Mata, Hazard, Oscar, Luiz, Aguero, Yaya, Kompany, Silva...
Pa City je za klasu ispred Arsenala (gledano po igracima koje ima) i opet se pise da su spremni platiti 64 miliona samo jednog igraca (Falcao) a navodno ce im Isco doci za 35. (sve su to spekulacije ali sumnjam da se nece pojacati)
Chelsea isto tako misli da se pojaca i to kako pisu, sa nekih 100tinjak miliona.
Chelsea i City su na skoro svakoj poziciji jaci od Arsenala. Cinjenica.
Nece ostali tapkati u mjestu dok se Arsenal bude pojacavao.
P.S. Cazorla je bio "lutrija" a to znaci da se tako nesto ne desava cesto. Klub mu je bio u krizi, Arsenal u pravom momentu ponudio pare i eto ga. BINGO. Tada se i Isco mogao dovesti za 20 miliona, da je ko bio pametan.
Ne moze se ocekivati uvijek tako nesto. Mislim, moze ali ce se i nacekati.
Igrac kao sto je Cazorla kosta +/- 30 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.