Jos se ja lomim igrat 3+Semper je napisao/la:Kako je Rijeka ofirno namjestila , čim daju gol odmah odmah u slijedećem napadu primaju a treba im za Evropu. HNL je najveća prevara u Evropi.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jos se ja lomim igrat 3+Semper je napisao/la:Kako je Rijeka ofirno namjestila , čim daju gol odmah odmah u slijedećem napadu primaju a treba im za Evropu. HNL je najveća prevara u Evropi.
AgresivnoDjubre je napisao/la:2/1master44 je napisao/la:Majku im je... primise ga. i nisu za titule vjeciti luzeri ajjjjjjjj![]()
ja ga cekam manje al imam i under koseve i vec bio zaokruzio i poludise u zadnjoj cetvrtini.reformer je napisao/la:Čekam Parkera više od 21.5 poen, on zabije 20 i 6 minuta prije kraja tekme izadje.
Pa nije PLBiH da se tako namješta, jednostavno je bio blow out.Citizen-X je napisao/la:ma ti kosevi igraca su najveca prevara na kladionicama ikad... cuj 20 poena i mrs napolje hau jes nou...
namirio cova do margine - i klada ugovorila <21![]()
a ti ko morun mislis jbo majku kako sam lose pao
Kakvi su to igrači, da ne povjeruješ.bob je napisao/la:e moj Basel tamam povede i odmah ga primi al eto ima jos 10 min.
I mene druze samo olimpija obori...Pravi debili...xxl basket je napisao/la:e moja olimpija kako ti krka titulu uze oba puta u ljubljani gubite **** vam sve po spisku !!!!
Mislim da je neko na forumu napisao 2/2 i da je nastimana utakmica.Ja sam je konto odigrat,al u premieru blokirana...Fecox je napisao/la:moras biti bas bas pajser da stavis Maccabi (fudbal) na tiket 1,jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.